Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Honda CX-01
Na, legalább a típusjelzés feléledt részben...
Nem egyszer olvastam már külföldi fórumokon, miszerint sokan újra vevők lennének a CX-re, ha lenne belőle új.
Megemelem a kalapom az új technika képességei előtt, de amit mostanság a motorgyártók (sajnos a Honda főleg..) dizájn címén művelnek, az számomra siralmas. LCD-műszerfal (drága az óra), nyúlfaroknyi sárvédő, meg ilyenek. Meg amolyan "összehajígált" érzés, amikor ránéz az ember. Még az MZ-n is van láncvédő, nem veri össze-vissza a zsírt a láncról. Ezekre az új motorokra már az sem kell...
Hasonlítsátok össze ezt (az egyik újságíró írta, én csak libabőröztem, amikor olvastam) a CX500-asok "műalkotás-számba menő" bilétájával (az oldaldekliken)! És bizonyára lehetne sorolni tovább is. Szóval számomra a mai technika tudása kellene a régiek külsejének kidolgozottságával.
Nem egyszer olvastam már külföldi fórumokon, miszerint sokan újra vevők lennének a CX-re, ha lenne belőle új.
Megemelem a kalapom az új technika képességei előtt, de amit mostanság a motorgyártók (sajnos a Honda főleg..) dizájn címén művelnek, az számomra siralmas. LCD-műszerfal (drága az óra), nyúlfaroknyi sárvédő, meg ilyenek. Meg amolyan "összehajígált" érzés, amikor ránéz az ember. Még az MZ-n is van láncvédő, nem veri össze-vissza a zsírt a láncról. Ezekre az új motorokra már az sem kell...
Hasonlítsátok össze ezt (az egyik újságíró írta, én csak libabőröztem, amikor olvastam) a CX500-asok "műalkotás-számba menő" bilétájával (az oldaldekliken)! És bizonyára lehetne sorolni tovább is. Szóval számomra a mai technika tudása kellene a régiek külsejének kidolgozottságával.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Pesta, nem kérdőjelezi meg, csak kíváncsi fajta. Pontosan akarja tudni amit te, honnan, hova, minek, mekkora stb... Így már nyugodtabban adja tovább az infót, nem csak annyi van a háttérben, hogy "....Peta mondta...."
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
12490-re
Pesta!
örültem az írásodnak.
már többször kerestem de nem találtam erre vonatkozó adatot.
de végre most akkor pontot tehetek a dologra ha te már találtál, mert akkor
nekem már nem kell tovább keresni. Tényként kezelem amit írsz.
Hasonló cipőben vagyok a ventillátorral is.
Van adatod arról is? – megköszönném…
Pesta!
örültem az írásodnak.
már többször kerestem de nem találtam erre vonatkozó adatot.
de végre most akkor pontot tehetek a dologra ha te már találtál, mert akkor
nekem már nem kell tovább keresni. Tényként kezelem amit írsz.
Hasonló cipőben vagyok a ventillátorral is.
Van adatod arról is? – megköszönném…
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
12494 -re
Oszy! - jó nyomon jársz ... annyi megjegyzés csupán h nekem annyi is elég forrás megjelölésként
h Pesta mondta.
Mert én is szoktam dolgokat mondani úgy h valamit bizonyosnak vélek, vagy bizton állítom.
Ennyi volt a kérdésem lényege is h nála ez most hogy van mert magamból indultam ki.
Oszy! - jó nyomon jársz ... annyi megjegyzés csupán h nekem annyi is elég forrás megjelölésként
h Pesta mondta.
Mert én is szoktam dolgokat mondani úgy h valamit bizonyosnak vélek, vagy bizton állítom.
Ennyi volt a kérdésem lényege is h nála ez most hogy van mert magamból indultam ki.
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Nem rég vásároltam egy 78-as CX500-at és a blokkját szeretném rendberakatni egy hozzáértő szerelővel. A motort Göd-ön vettem, lehet ismerős is itt valakinek.
A lényeg, hogy ha tudnátok lehetőleg Pest és környékén jó szerelőt, aki megbízhatóan dolgozik, akkor kérlek írjátok meg az elérhetőségét, akár itt, akár privátban. Köszönöm előre is!
Üdv
Flev
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Nem rég vásároltam egy 78-as CX500-at és a blokkját szeretném rendberakatni egy hozzáértő szerelővel. A motort Göd-ön vettem, lehet ismerős is itt valakinek.
A lényeg, hogy ha tudnátok lehetőleg Pest és környékén jó szerelőt, aki megbízhatóan dolgozik, akkor kérlek írjátok meg az elérhetőségét, akár itt, akár privátban. Köszönöm előre is!
Üdv
Flev
-
- Kapcsolat:
12496-ra (ventillátor telj.)
Szia Győző!
Ma reggel, indulás előtt felütöttem 3 könyvemet is ebben a témában, de sajnos nem találtam adatok a hűtőventillátor motorjának teljesítményéről.
Ha szétszedem majd, akkor megnézem - ha rá van írva egyáltalán...
Ma reggel, indulás előtt felütöttem 3 könyvemet is ebben a témában, de sajnos nem találtam adatok a hűtőventillátor motorjának teljesítményéről.
Ha szétszedem majd, akkor megnézem - ha rá van írva egyáltalán...
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
12501 -re
Köszönöm!
Én ebből az indíttatásból fogtam néhányat már a kezembe de egyiken sem láttam.
Remélem veled másképp lesz.
Egyébkét így voltam az önindítóval is, azon sem láttam még ráírva.
Köszönöm!
Én ebből az indíttatásból fogtam néhányat már a kezembe de egyiken sem láttam.
Remélem veled másképp lesz.
Egyébkét így voltam az önindítóval is, azon sem láttam még ráírva.
- fgyozo
- Kapcsolat:
12500 -re
Szia Flev!
A legjobb szívvel tudom neked Moli -t ajánlani, megtalálható itt a fórumon.
Ha nagyon körbe udvarolod ... szóval ha meg tudsz vele egyezni akkor a blokkod
ögyében nyugodt lehetsz.
Szia Flev!
A legjobb szívvel tudom neked Moli -t ajánlani, megtalálható itt a fórumon.
Ha nagyon körbe udvarolod ... szóval ha meg tudsz vele egyezni akkor a blokkod
ögyében nyugodt lehetsz.
- forrest99
- Kapcsolat:
Udv a csapatban Flev!
Nem akarlak elkeseriteni mindjart az elejen, de remelem nagyon olcson vetted. Ismerem azt a motort, lattam, hallottam eloben...
Nem akarlak elkeseriteni mindjart az elejen, de remelem nagyon olcson vetted. Ismerem azt a motort, lattam, hallottam eloben...
-
- Kapcsolat:
12503-ra
Köszönöm Fgyozo! Akkor keresem Moli-t.
Üdv
Flev
Köszönöm Fgyozo! Akkor keresem Moli-t.
Üdv
Flev