CX/GL Te és Motorod
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Bármi ami tőled származik és rakerul a motorra annak annyi. Győző, vigyázz, az indexet beraktad? Én nem tenném....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- tibogre
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Igen, Hornet 600-as tank. Nekem nagyon megtetszett és így igen egyedi is lett. Akarok bele venni szintjelzőt, hogy lássam a benyát, mert nagyon hozzászoktam az autó miatt. Sokáig készült egy nagyon lusta szerelő miatt. Főtengely, dugók, szimmeringek, generátor, gyújtás....szóval mire kiimádkoztam mindent 3 év lett belőle. Igaz én sem cseszegettem minden nap, csak úgy 3-4 havonta. Darabokban nem akartam elhozni mikor külföldön dolgozott, ezért a három hosszú év. Na, de most már gurul, csak szabadidő kéne hozzá. Amiből túrázásra kevés jut, de ahova csak egyedül megyek, oda remélem motorral.
Üdv. Tibi
Igen, Hornet 600-as tank. Nekem nagyon megtetszett és így igen egyedi is lett. Akarok bele venni szintjelzőt, hogy lássam a benyát, mert nagyon hozzászoktam az autó miatt. Sokáig készült egy nagyon lusta szerelő miatt. Főtengely, dugók, szimmeringek, generátor, gyújtás....szóval mire kiimádkoztam mindent 3 év lett belőle. Igaz én sem cseszegettem minden nap, csak úgy 3-4 havonta. Darabokban nem akartam elhozni mikor külföldön dolgozott, ezért a három hosszú év. Na, de most már gurul, csak szabadidő kéne hozzá. Amiből túrázásra kevés jut, de ahova csak egyedül megyek, oda remélem motorral.
Üdv. Tibi
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
- Plero
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
12674 -re
ahhh, ez sokkal szebb mint az Oszy -é :- )
ahhh, ez sokkal szebb mint az Oszy -é :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
12677 -re
dehogy tettem, én is félek ettől a szégyentelentől
Én jó vagyok, Neked adjam? :- )
dehogy tettem, én is félek ettől a szégyentelentől
Én jó vagyok, Neked adjam? :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
12686-ra
Köszi Fgyozo, igazán nem kell ennyit bokolnod, me' a végén félreértem... Te drága. Meg azok a csokos szájak....hát nem is tudom mit gondoljak.
Köszi Fgyozo, igazán nem kell ennyit bokolnod, me' a végén félreértem... Te drága. Meg azok a csokos szájak....hát nem is tudom mit gondoljak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2014.05.04., vas. 16:43-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Plero
- Kapcsolat: