Túra
-
- Kapcsolat:
szlovák túra
Köszönet a képes albumért, a jó túráért, a kellemes hétvégéért, minden résztvevőnek, Gyula Úr-nak, bár Ő ludas kissé.
Elvette a hálózsákunkat, a kispárnánkat, a polár takarónkat, hogy az felesleges. A következmény, hogy "" ily kicsire"
fagytunk éjszaka, a függönyt is takarónak használtam.
A motoros túrán elkopott a cipőm talpa, a fenekemről le jött a bőr, mert azon csúszva tudtam lejönni a hegyről, az izomhelyeláztól napokig úgy mentem mint aki nem cserélt pelenkát nagy dolog után.----Hinné valaki, hogy MOTOROS túrán voltam?
Köszönöm Győző megértését a maradi világnézetemért.
MolI
A lánc kategóriákkal csendesebb, mióta a Motul láncsparyt rá fújtam.
Az erdélyi túrázóknak kívánok szép tartalmas kirándulást, széles utat, avassatok be az élményekbe is, mint potyautast.
Elvette a hálózsákunkat, a kispárnánkat, a polár takarónkat, hogy az felesleges. A következmény, hogy "" ily kicsire"
fagytunk éjszaka, a függönyt is takarónak használtam.
A motoros túrán elkopott a cipőm talpa, a fenekemről le jött a bőr, mert azon csúszva tudtam lejönni a hegyről, az izomhelyeláztól napokig úgy mentem mint aki nem cserélt pelenkát nagy dolog után.----Hinné valaki, hogy MOTOROS túrán voltam?
Köszönöm Győző megértését a maradi világnézetemért.
MolI
A lánc kategóriákkal csendesebb, mióta a Motul láncsparyt rá fújtam.
Az erdélyi túrázóknak kívánok szép tartalmas kirándulást, széles utat, avassatok be az élményekbe is, mint potyautast.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra OSZY
Oszy!
A motorod rendben, 1ben?
Ha igen, tudsz valamit. SZÉTQURNI a mocit indulás előtt, bátor vagy.
Győző lomjait össze szedni nem villáskulcs kell, hanem Klock Jani barátunk, vagy 1lomtalanító team. De sosem a motor hullik darabjaira, hanem a lovagi eszköztár.
A motorod rendben, 1ben?
Ha igen, tudsz valamit. SZÉTQURNI a mocit indulás előtt, bátor vagy.
Győző lomjait össze szedni nem villáskulcs kell, hanem Klock Jani barátunk, vagy 1lomtalanító team. De sosem a motor hullik darabjaira, hanem a lovagi eszköztár.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
1. Oszy - AB Kuplung kábel, kis krova szett, 10, 13 villáskulcs, franciakulcs, CDI. (Van egy pár gumim esetleg azokat?)
2. Fgyozo -
3. Id. Klock Jani -
4. Klock Jani -
5.Forrest M3 eleje, Shell kut - 12, 14-es kucs, onindito rele, defektjavito spray, 2 gyertya, gyertyakulcs
6 Vferi -
7. Bakajoe - C kupplung bowden, defektjav., kábel kötegelő, égő készlet, szig szalag
2. Fgyozo -
3. Id. Klock Jani -
4. Klock Jani -
5.Forrest M3 eleje, Shell kut - 12, 14-es kucs, onindito rele, defektjavito spray, 2 gyertya, gyertyakulcs
6 Vferi -
7. Bakajoe - C kupplung bowden, defektjav., kábel kötegelő, égő készlet, szig szalag
- Oszy
- Kapcsolat:
13139 re
Joe, azt viszem és akkor oda is adom.
13138 -re
1be van és megy is Már mentem egy 100 km-es karikát majd minden csavart átvizsgálok még.
Aki tud az tud.
Joe, azt viszem és akkor oda is adom.
13138 -re
1be van és megy is Már mentem egy 100 km-es karikát majd minden csavart átvizsgálok még.
Aki tud az tud.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
Indulás: Július 19.Első találkozási pont ?h : Szfvar. Tesco-shell kút. http://goo.gl/maps/70aJa
Második: 9:00h Bb M3 eleje, Shel kút KFC parkoló http://goo.gl/maps/TMxTl itt akár reggelizhetunk.
Útvonal: M7-BP-M3-M35-Debrecen-Berettyóújfalu-Artandi határátlépés-Nagyvárad(Oradea)-E60-as út-Kolozsvár(Cluj-Napoca). Itt a környéken kempingbe vagy falusi kiadó házban megszallunk.
19-én a szállás:
Szállás neve: Gólyafészek Vendégház
Szállás címe: 407515, Kalotaszentkirály 176 szám, Kolozs megye, Románia
Így az 1. nap lesz egy vacsoránk és másnap egy reggelink, szállással együtt összesen kb.5e Ft/fő.
július 20. Tovább Marosvásárhely(Targu-Mures)-Borszéki(Borsec). Innen majd közösen eldontjuk merre tovább.
A fenti útvonalon barhol be lehet csatlakozni. Itt a fórumon jelezd és ott talalkozunk.
Visszaút: valamikor a hét végén, szombaton.
Költség: üzemanyag kb 55e Ft. Szállás kb 15 e Ft, a többi amit megeszel és iszol.
(Kb 2500km-el számolva/5l fogyasztás.)
Résztvevők száma korlátlan:
1. Oszy
2. Fgyozo
3. Id. Klock Jani
4. Klock Jani
5.Forrest M3 eleje, Shell kut
6 Vferi
7. Bakajoe
Második: 9:00h Bb M3 eleje, Shel kút KFC parkoló http://goo.gl/maps/TMxTl itt akár reggelizhetunk.
Útvonal: M7-BP-M3-M35-Debrecen-Berettyóújfalu-Artandi határátlépés-Nagyvárad(Oradea)-E60-as út-Kolozsvár(Cluj-Napoca). Itt a környéken kempingbe vagy falusi kiadó házban megszallunk.
19-én a szállás:
Szállás neve: Gólyafészek Vendégház
Szállás címe: 407515, Kalotaszentkirály 176 szám, Kolozs megye, Románia
Így az 1. nap lesz egy vacsoránk és másnap egy reggelink, szállással együtt összesen kb.5e Ft/fő.
július 20. Tovább Marosvásárhely(Targu-Mures)-Borszéki(Borsec). Innen majd közösen eldontjuk merre tovább.
A fenti útvonalon barhol be lehet csatlakozni. Itt a fórumon jelezd és ott talalkozunk.
Visszaút: valamikor a hét végén, szombaton.
Költség: üzemanyag kb 55e Ft. Szállás kb 15 e Ft, a többi amit megeszel és iszol.
(Kb 2500km-el számolva/5l fogyasztás.)
Résztvevők száma korlátlan:
1. Oszy
2. Fgyozo
3. Id. Klock Jani
4. Klock Jani
5.Forrest M3 eleje, Shell kut
6 Vferi
7. Bakajoe
Kellemes dugó_mozgást, a párban