Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
Erdélyi TÚRA 2014-Alkatrész Szerszám lista
1. Oszy - AB Kuplung kábel, kis krova szett, 10, 13 villáskulcs, franciakulcs, CDI. (Van egy pár gumim esetleg azokat?)
2. Fgyozo -
3. Id. Klock Jani -
4. Klock Jani - 1l olaj, bitkészlet, gyáriszerszám készlet, gyertya, EÜ csomag, defektjavító(kukac)
5.Forrest M3 eleje, Shell kut - 12, 14-es kucs, onindito rele, defektjavito spray, 2 gyertya, gyertyakulcs
6 Vferi -
7. Bakajoe - C kupplung bowden, defektjav., kábel kötegelő, égő készlet, szig szalag
2. Fgyozo -
3. Id. Klock Jani -
4. Klock Jani - 1l olaj, bitkészlet, gyáriszerszám készlet, gyertya, EÜ csomag, defektjavító(kukac)
5.Forrest M3 eleje, Shell kut - 12, 14-es kucs, onindito rele, defektjavito spray, 2 gyertya, gyertyakulcs
6 Vferi -
7. Bakajoe - C kupplung bowden, defektjav., kábel kötegelő, égő készlet, szig szalag
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
Erdélyi Túra
Indulás: Július 19.Első találkozási pont ?h : Szfvar. Tesco-shell kút. http://goo.gl/maps/70aJa
Második: 9:00h Bb M3 eleje, Shel kút KFC parkoló http://goo.gl/maps/TMxTl itt akár reggelizhetunk.
Útvonal: M7-BP-M3-M35-Debrecen-Berettyóújfalu-Artandi határátlépés-Nagyvárad(Oradea)-E60-as út-Kolozsvár(Cluj-Napoca). Itt a környéken kempingbe vagy falusi kiadó házban megszallunk.
19-én a szállás:
Szállás neve: Gólyafészek Vendégház
Szállás címe: 407515, Kalotaszentkirály 176 szám, Kolozs megye, Románia
Így az 1. nap lesz egy vacsoránk és másnap egy reggelink, szállással együtt összesen kb.5e Ft/fő.
július 20. Tovább Marosvásárhely(Targu-Mures)-Borszéki(Borsec). Innen majd közösen eldontjuk merre tovább.
A fenti útvonalon barhol be lehet csatlakozni. Itt a fórumon jelezd és ott talalkozunk.
Visszaút: valamikor a hét végén, szombaton.
Költség: üzemanyag kb 55e Ft. Szállás kb 15 e Ft, a többi amit megeszel és iszol.
(Kb 2500km-el számolva/5l fogyasztás.)
Résztvevők száma korlátlan:
1. Oszy
2. Fgyozo (M3 eleje, Shell kut)
3. Id. Klock Jani
4. Klock Jani
5.Forrest M3 eleje, Shell kut
6 Vferi
7. Bakajoe
8. Fazer 600 (M3 eleje, Shell kut)
9. Dudás Zoltán (GL500; M3 eleje, Shell kut)
Második: 9:00h Bb M3 eleje, Shel kút KFC parkoló http://goo.gl/maps/TMxTl itt akár reggelizhetunk.
Útvonal: M7-BP-M3-M35-Debrecen-Berettyóújfalu-Artandi határátlépés-Nagyvárad(Oradea)-E60-as út-Kolozsvár(Cluj-Napoca). Itt a környéken kempingbe vagy falusi kiadó házban megszallunk.
19-én a szállás:
Szállás neve: Gólyafészek Vendégház
Szállás címe: 407515, Kalotaszentkirály 176 szám, Kolozs megye, Románia
Így az 1. nap lesz egy vacsoránk és másnap egy reggelink, szállással együtt összesen kb.5e Ft/fő.
július 20. Tovább Marosvásárhely(Targu-Mures)-Borszéki(Borsec). Innen majd közösen eldontjuk merre tovább.
A fenti útvonalon barhol be lehet csatlakozni. Itt a fórumon jelezd és ott talalkozunk.
Visszaút: valamikor a hét végén, szombaton.
Költség: üzemanyag kb 55e Ft. Szállás kb 15 e Ft, a többi amit megeszel és iszol.
(Kb 2500km-el számolva/5l fogyasztás.)
Résztvevők száma korlátlan:
1. Oszy
2. Fgyozo (M3 eleje, Shell kut)
3. Id. Klock Jani
4. Klock Jani
5.Forrest M3 eleje, Shell kut
6 Vferi
7. Bakajoe
8. Fazer 600 (M3 eleje, Shell kut)
9. Dudás Zoltán (GL500; M3 eleje, Shell kut)
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: Erdély
Szia Győző!
Nem akartam eddig írni az útról, mert korábban az volt a tapasztalat, hogy a résztvevők száma érzékelhetően megcsappant (a jelentkezőkhöz képest), amikor tényleg el kellett indulni az útra... Ezt a jelenséget szerettem volna csökkenteni azzal, hogy nem jelzem, hogy NEM tudok menni...
Ha mégis vmi csoda folytán (számomra is) megvalósulhat az út, akkor hadd legyek meglepetés, de erre kevés esélyt látok. Ellenben javaslom nektek, hogy autópálya helyett válasszátok a 3-as utat..! Mégsem olyan unalmas, mint az autópályázás, és olcsóbb is.
Lehet, hogy szombaton gurulok veletek pár km-t, de a teljes úton való részvételre ne számítsatok.
Úgy tűnik, hogy marad a kétévenkénti "találkozó"...
Nem akartam eddig írni az útról, mert korábban az volt a tapasztalat, hogy a résztvevők száma érzékelhetően megcsappant (a jelentkezőkhöz képest), amikor tényleg el kellett indulni az útra... Ezt a jelenséget szerettem volna csökkenteni azzal, hogy nem jelzem, hogy NEM tudok menni...
Ha mégis vmi csoda folytán (számomra is) megvalósulhat az út, akkor hadd legyek meglepetés, de erre kevés esélyt látok. Ellenben javaslom nektek, hogy autópálya helyett válasszátok a 3-as utat..! Mégsem olyan unalmas, mint az autópályázás, és olcsóbb is.
Lehet, hogy szombaton gurulok veletek pár km-t, de a teljes úton való részvételre ne számítsatok.
Úgy tűnik, hogy marad a kétévenkénti "találkozó"...
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sajnálom, hogy nem jössz. Emelned a hangulatot a jelenleteddel. Így fotósunk sincs
Autópálya unalmas, csak időt akarunk nyerni. Akkor már ott van a 4es ami sokkal rövidebb, azaz kb 50km-rel mint az M3.
Igazából el akarjuk kerülni az elozgeteseket, kamion stb amitől a csapat is néha szetszakad.
Erdelybe már más mert ott lasabban megyünk, falu falut követ, szerpentinek stb.
Számomra az lenne a jó meglepetés ha Borszekig motoroznal velünk. Legalább a 7veget melóbanlhatnad.
Autópálya unalmas, csak időt akarunk nyerni. Akkor már ott van a 4es ami sokkal rövidebb, azaz kb 50km-rel mint az M3.
Igazából el akarjuk kerülni az elozgeteseket, kamion stb amitől a csapat is néha szetszakad.
Erdelybe már más mert ott lasabban megyünk, falu falut követ, szerpentinek stb.
Számomra az lenne a jó meglepetés ha Borszekig motoroznal velünk. Legalább a 7veget melóbanlhatnad.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
13165 -re
Pesta, én azért bizakodom
Magam részéről alapból elleneztem az autópályát, én sosem, használom...
de hát látod, mit ér az én szavam? Senki vagyok, leszavaztak ...
Pesta, én azért bizakodom
Magam részéről alapból elleneztem az autópályát, én sosem, használom...
de hát látod, mit ér az én szavam? Senki vagyok, leszavaztak ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Nem sikerült a képet beillesztened.
Nem szeretem az erőszakot, de sakkban lejátszhatjuk.
természetesen ha a többség pálya ellenes akkor jelezzétek. 10 napra csak 1470 Ft. ha csendesen gurulunk jobban Megéri, mint előzgetni meg fékezgetni. Megtérül az ára és időben is.
Nem szeretem az erőszakot, de sakkban lejátszhatjuk.
természetesen ha a többség pálya ellenes akkor jelezzétek. 10 napra csak 1470 Ft. ha csendesen gurulunk jobban Megéri, mint előzgetni meg fékezgetni. Megtérül az ára és időben is.