Túra
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: Túra
En is a palyara szavazok. Erdelybe megyunk motorozni. Erjunk oda, oszt ott annyit megyunk hogy meg is unjuk.
Legeloszor mikor a Balatonra mentunk motorral, majdnem 1 napos ut volt. Tok szep helyeken motoroztunk, kb 3x annyi km-t mentunk, mint amennyit "muszaly" lett volna. De ha most a Bakonyba vagyok motorozni, akkor lecsapatok a palyan odaig, aztan ott elmegyek felfedezo utra.
Legeloszor mikor a Balatonra mentunk motorral, majdnem 1 napos ut volt. Tok szep helyeken motoroztunk, kb 3x annyi km-t mentunk, mint amennyit "muszaly" lett volna. De ha most a Bakonyba vagyok motorozni, akkor lecsapatok a palyan odaig, aztan ott elmegyek felfedezo utra.
- Oszy
- Kapcsolat:
Így van Forrest.
Fgyozo, jó az amőba, csak ne fájjon. a... Neked....
Kép nem látszik. Se a telefonon se gépen.
Fgyozo, jó az amőba, csak ne fájjon. a... Neked....
Kép nem látszik. Se a telefonon se gépen.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: Autópálya-motorozás
Sziasztok!
Ez az autópályás-motorozás számomra azzal megközelíthető kérdés, hogy mit szeretnék kapni egy motoros úttól.
Van aki a cél miatt megy (szerintem kevés ilyen motoros van), van aki az út miatt megy (ide tartozok én is). Meg persze van a kettő között balanszírozók csapata. Ti már eldöntöttétek, melyik módit választjátok.
Győző! Ebben a kérdésben melletted álltam volna... Az az 1-2 óra plusz egy egyhetes úton nem jelent semmit - szerintem.
Ez az autópályás-motorozás számomra azzal megközelíthető kérdés, hogy mit szeretnék kapni egy motoros úttól.
Van aki a cél miatt megy (szerintem kevés ilyen motoros van), van aki az út miatt megy (ide tartozok én is). Meg persze van a kettő között balanszírozók csapata. Ti már eldöntöttétek, melyik módit választjátok.
Győző! Ebben a kérdésben melletted álltam volna... Az az 1-2 óra plusz egy egyhetes úton nem jelent semmit - szerintem.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Fgyozo, Na most látszik.
Pesta, igazad van én is így látom általában de ez most kivételes. Itt ahogy Forrest fogalmazott.
Ha nem pályán akkor a 4esen mennénk. Ez esetben pedig melletted megyünk el így be tudsz csatlakozni valameddig.
A 4-es úton ugyan úgy nincs látnivaló mint az M3-on csak veszélyesebb.
Ha odaérünk akár 1-2 órával is korábban akkor is inkább a Királyhágón állok meg nézelődni vagy Kalotaszegre átugrunk.
Pesta, igazad van én is így látom általában de ez most kivételes. Itt ahogy Forrest fogalmazott.
Ha nem pályán akkor a 4esen mennénk. Ez esetben pedig melletted megyünk el így be tudsz csatlakozni valameddig.
A 4-es úton ugyan úgy nincs látnivaló mint az M3-on csak veszélyesebb.
Ha odaérünk akár 1-2 órával is korábban akkor is inkább a Királyhágón állok meg nézelődni vagy Kalotaszegre átugrunk.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
Erdélyi TÚRA 2014
Egy óriási kérdésem van:
Csaba barátunk Csíkszeredából miért nem jelentkezik
U.I.: nagyon ennék megint abbol a borkános halból (Borcan lásd Ro-Ma szótár itt)
Csaba barátunk Csíkszeredából miért nem jelentkezik
U.I.: nagyon ennék megint abbol a borkános halból (Borcan lásd Ro-Ma szótár itt)
- fgyozo
- Kapcsolat:
13180
a mellékelt ára szerint Csabi nem ilyen közösségi ember.
asszonykája a Zsuzsi szintén nem túl aktív a Honda VT 500 –as fórumon, most
viszont kap egy üzentet ott is és email –ben is h kerestük és jelentkezzen.
a mellékelt ára szerint Csabi nem ilyen közösségi ember.
asszonykája a Zsuzsi szintén nem túl aktív a Honda VT 500 –as fórumon, most
viszont kap egy üzentet ott is és email –ben is h kerestük és jelentkezzen.
Kellemes dugó_mozgást, a párban