Túra

Válasz küldése
tokimone
Kapcsolat:

Re: Túra

Hozzászólás Szerző: tokimone » 2014.07.29., kedd 15:12

Nagyon jó volt kellemes vendégszerető társaság, jó zenékkel még egy tál gulyást is kaptak a pénteken regisztrálók Veterános társaság főleg Pannóniákkal MZ urálok Motoros felvonulás a községben és a környéken Egy pap megálldotta a motorokat Vasárnap szép volt!!!

Pesta
Kapcsolat:

Re: Erdéy - Győző

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2014.07.29., kedd 15:23

Győző!

Minden rosszban van valami jó: legalább saját erődből hazaértél...
Nos, a motorozás lényege sokak számára azonos a sebességgel. Nem állítom, hogy én eme betegségtől 100%-ban mentes lennék, de azt igen, hogy jó társaságban, szép környezetben, a hazaérkezés állandó reményében a veszélyes száguldás értelmetlen (nemcsak hogy cél nélküli, de még az egyébként megadatott élményt is elveheti az embertől - egyebekről nem is beszélve).

Srácok, egy életünk van. Tudom, hogy nem mindenkit várnak többen is haza, de ne várjuk el mindenkitől, hogy a motorozás élményét kizárólag a sebességhajhászásban találják meg! Az a két erdélyi túra, amin eddig részt vettem, csak nyomokban tartalmazott ilyesmit, és mégis (azazhogy ezzel együtt!) jól éreztem magam rajta. Az ideit kihagytam, de remélem, hogy a 2011-es és a 2013-as csapathoz hasonlóval lesz még leehetőségem felszabadultan gurulni.
Üdv.
Pesta

Pesta
Kapcsolat:

Re: Mezőkeresztes

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2014.07.29., kedd 15:26

Tokimone!

Mezőkeresztesre én is menni szándékoztam, bár én csak annyi tudtam, hogy Lord koncert lesz. Akkor most ez egy motoros buli volt, nem falunap?

De sajnos aznap este érkeztem haza Németországból, és olyan nyomi voltam (meg a szomszéd is), hogy jobbnak láttuk maradni a s@ggünkön... (Pedig ha mentem volna, lett volna még 1 CX!)
Üdv.
Pesta

tokimone
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tokimone » 2014.07.29., kedd 15:40

A falusi motorosok egy pár napja!! Igen olyan volt az egész mint egy falunap amit motorosok csinálnak mindenkinek klassz volt csak mindenki a társaságában bulizott a magányos farkasokra nem figyeltek.Az csak úgy ott vót egyedül éreztem magam csak ennyiből volt rossz!! Legközelebb viszek valakit!!!!

maclas
Kapcsolat:

13210-re

Hozzászólás Szerző: maclas » 2014.07.29., kedd 15:59

Szia Győző! Sajnálom, hogy a túrán ilyen rossz tapasztalatokat szereztél, remélem voltak szebb pillanatok is jobbulást neked!! Remélem a kék-zöld foltokon kívül nem esett bajod!! A sebesség miatt estél vagy valami mechanikai hiba??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!

fgyozo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2014.07.29., kedd 16:21

13223-ra
maclas !

A túra nagyon jó volt, a társaság is és minden időtöltés amit kitaláltunk.
Azt gondolom h ezzel kapcsolatban nem csak bennem hanem mindenkiben csak pozitív élmény van – leszámítva a csúnya, részeges horkolókat, na meg egy olyan szobatárssal mint pl. forrest milyen éjszakai élményem lehet?
Bejövök hogy végre nyugovóra térek, egy légtérbe forrest –el és egy szívecskés óvszer vár a takarómra készítve?
Szóval az ilyen stresszhelyzetektől eltekintve tényleg jó volt :- )

Az esést gyakorlatilag magamnak köszönhetem, nem a túlzott sebességnek – bár mostanáig sem értem igazán h hogyan is történhetett????
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

klb
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: klb » 2014.07.29., kedd 20:50

Aug 9-10.
"Mecsek Túra"
Útvonal: Cegléd-Soltvadkert(süti-fagyi)-Baja(Petőfi sziget)- Szekszárd-Pécs-Abaliget (szállás)
Abaliget-Orfű(hegyi pálya)-Pécs-Mecseknádasd-Dunaföldvár-Harta(Panoráma Halászcsárda)-Akasztó-Kiskőrös-Izsák-Kecskemét
1. maclas+Klári

cxkopi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cxkopi » 2014.07.29., kedd 21:17

Győző!
Nagyon sajnálom a buktát, rendben vagy ha jól értem, és ez a lényeg.
Amit az együtt motorozásról írsz az megfontolandó, az ukrán túrán mondtad,nagy igazság van benne:
Ha nem jön utánam senki,- pedig kellene, megállok, bevárom, vagy megnézem mi van.Ez lánc szerűen megy végig.
Nekem csak a motorom rugózásával volt baj ( Te és Kolok Jani barátunk kysértetek végig ) , de Maestro bukásánál is elment a fél csapat.
Valami rendnek kellene lenni hasonló helyzetekre.
Még egyszer sajnálom, remélem minden rendben, az égiek óvjanak a hasonló esetektől, és mindenki mást is.

tokimone
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tokimone » 2014.07.30., szer. 08:11

Sziasztok!!!Jelentkeznék a mecsek túrára!Motorozzunk újra együtt:részletekről kérlek tájékoztassatok,mindenkinek csodálatos békés napot kívánok neked Győző gyógyulást!!!!!Tokimone!!! 8-)

maestro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: maestro » 2014.07.30., szer. 17:01

Szia Győző!Sajnálom a történteket és jobbulást kívánok Neked.Én át tudom érezni a dolgot,nagyon rossz érzés elesni.A moci megúszta komolyabb sérülés nélkül?

Válasz küldése