Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Üdv. Mindenkinek!
A múlt héten sikerült teljesítenem egy csodálatos erdélyi túrát a CX-mel majd hazaérkezve a "legendás és elpusztíthatatlan" túragép generátorhibával kinyúlt....:D:D:D ha belegondolok hogy a 15 éve összerakott ócska Izsem bejárta a Balkánt minden hiba nélkül most is felsírok
Oszy olvastam a szupertöltés előidéző megoldásodat..nagyon remek..kipróbálom..
addig is szerelés..
esetleg van valakinek felesleges állórésze? vagy ez mindenkinél létfontosságú tartalék?:)
hibamentes utat mindenkinek:)
A múlt héten sikerült teljesítenem egy csodálatos erdélyi túrát a CX-mel majd hazaérkezve a "legendás és elpusztíthatatlan" túragép generátorhibával kinyúlt....:D:D:D ha belegondolok hogy a 15 éve összerakott ócska Izsem bejárta a Balkánt minden hiba nélkül most is felsírok
Oszy olvastam a szupertöltés előidéző megoldásodat..nagyon remek..kipróbálom..
addig is szerelés..
esetleg van valakinek felesleges állórésze? vagy ez mindenkinél létfontosságú tartalék?:)
hibamentes utat mindenkinek:)
- Oszy
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Hazaerkeztunk szerencsésen Horvatba. Remélem mindenki egyben és olaj- és herenyomassal állt be a garázsba.
Hazaerkeztunk szerencsésen Horvatba. Remélem mindenki egyben és olaj- és herenyomassal állt be a garázsba.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Janikám Én is megyek Záhonyba. Indulás Nyíregyházáról a Kállói útnál az ALDI parkolóból 13 órakor.
-
- Kapcsolat:
Gyula bátyám várlak Majesztroval és a többiekkel együtt! Késő este csinálunk nálam egy kis banzájt ottalvósan a CX-s fanoknak.