Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
13707-re
Nekem is gyanús az a 36000 km mert a festés sem eredeti! Inkább 136ezer!
Nekem is gyanús az a 36000 km mert a festés sem eredeti! Inkább 136ezer!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- erdeifeco
- Kapcsolat:
Helló mindenki! A múltkor elbambáskodtam a piparendelést.Nincs esetleg kimaradva valakinek egy pár? köszi :erdeifecó
-
- Kapcsolat:
Fék
13710 fgyozo nek én is megmértem a BAL oldali villaszárnál a furat közép 65 a villa és a konzol között a konzol és a munkahengernél pedig 75 mm a furat közép. Természetesen 650 Gl ről beszélgetünk. Ha ezzel tudtam segíteni akkor örülök. (bár én sem a cimby vagyok) Szia és sok sikert a faragáshoz.
13710 fgyozo nek én is megmértem a BAL oldali villaszárnál a furat közép 65 a villa és a konzol között a konzol és a munkahengernél pedig 75 mm a furat közép. Természetesen 650 Gl ről beszélgetünk. Ha ezzel tudtam segíteni akkor örülök. (bár én sem a cimby vagyok) Szia és sok sikert a faragáshoz.
- fgyozo
- Kapcsolat:
13717 -re
Köszönöm !!!!!
A mérés most pont azért kell h megspóroljam a faragást
Köszönöm !!!!!
A mérés most pont azért kell h megspóroljam a faragást
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Hajtókar
Uraim, megtudná valaki hozzáértő mondani, hogy az 500 hajtókarja egyezik-e a 650-esével???
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
cxkopi! Köszönöm a gyors választ!! Szinte sejtettem!
-
- Kapcsolat:
Kedves Motorszerető emberek!
Már régóta motorozom. Volt már 6-7 motorom. Kicsitől (50 cc), nagyig (1800 cc). Az elmúlt 1-2 évben már nem motoroztam és semmilyen vasam sem volt, de annyira megtetszett a cx 500-as, hogy vettem egyet. Ez egy OT-s motorkerékpár. A gond vele csak az, hogy nem ment át az OT vizsgán. Szétszedtem és kellene pár alkatrész. Ha valaki tud ötletet, hogy honnan, azt megköszönném.
- 2 db első teleszkóp szimmering + 2 db porvédő kupak
- teleszkópolaj
- 2 db első fékbetét garnitúra
- Hátsó fékpofa garnitúra
- difi olaj
- Hypoid olaj Sac 90, sac 80
- Ventillátor tengely szimmering 17x28x7
- 2 db szelepfedél tömítés
- 2 db gyertyakábel
- vízcső "'Ó" gyűrű
- olajszűrő+levegőszűrő
- komplett kipufogó (középső taggal)
- indexbúrák
- plexi
- karburátor javító készlet
...és a motor nincs is rossz állapotban, csak ha már csináljuk, akkor igyekszünk jól megcsinálni!
Még egyszer nagyon köszönöm, annak aki tud segíteni!
Már régóta motorozom. Volt már 6-7 motorom. Kicsitől (50 cc), nagyig (1800 cc). Az elmúlt 1-2 évben már nem motoroztam és semmilyen vasam sem volt, de annyira megtetszett a cx 500-as, hogy vettem egyet. Ez egy OT-s motorkerékpár. A gond vele csak az, hogy nem ment át az OT vizsgán. Szétszedtem és kellene pár alkatrész. Ha valaki tud ötletet, hogy honnan, azt megköszönném.
- 2 db első teleszkóp szimmering + 2 db porvédő kupak
- teleszkópolaj
- 2 db első fékbetét garnitúra
- Hátsó fékpofa garnitúra
- difi olaj
- Hypoid olaj Sac 90, sac 80
- Ventillátor tengely szimmering 17x28x7
- 2 db szelepfedél tömítés
- 2 db gyertyakábel
- vízcső "'Ó" gyűrű
- olajszűrő+levegőszűrő
- komplett kipufogó (középső taggal)
- indexbúrák
- plexi
- karburátor javító készlet
...és a motor nincs is rossz állapotban, csak ha már csináljuk, akkor igyekszünk jól megcsinálni!
Még egyszer nagyon köszönöm, annak aki tud segíteni!
- Arthur
- Kapcsolat:
Re 13710-re
Nem kerülte el a figyelmemet, csak lusta voltam felmenni a kulcsért, hogy kikapcsoljam a kormányzárat és átfordítsam a kormányt. De teljesen mindegy, hogy jobb v bal, mivel az egyik a másik tükörképe, és méretben ua.
Egyébként megmértem nappali fénynél is, és csak megerősíteni tudom talpastibi eredményét, a 73mm helyett 75mm a tutti! A másik méret nem változott!
Nem kerülte el a figyelmemet, csak lusta voltam felmenni a kulcsért, hogy kikapcsoljam a kormányzárat és átfordítsam a kormányt. De teljesen mindegy, hogy jobb v bal, mivel az egyik a másik tükörképe, és méretben ua.
Egyébként megmértem nappali fénynél is, és csak megerősíteni tudom talpastibi eredményét, a 73mm helyett 75mm a tutti! A másik méret nem változott!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
- Arthur
- Kapcsolat:
Jut eszembe!
Hozzájutottam egy CX500 C owners manual-hez. (Angol, Német, Francia, Olasz nyelvű) Ha valakit érdekel viheti!!
Art!
Hozzájutottam egy CX500 C owners manual-hez. (Angol, Német, Francia, Olasz nyelvű) Ha valakit érdekel viheti!!
Art!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"