CX/GL Te és Motorod
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Beszéltem ma Takács Gabival, valszeg ő lesz a befutó, bár nehézkes a logisztika...
Pár kép az ülésről:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Pár kép az ülésről:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
-
- Kapcsolat:
Helo Mindenkinek!
Milyen villa olaj megy a c verzio első villáiba?Tudja valaki?Milyet vegyek?
Van valakinek bal első villaszára? a felső rész érdekelne.Az enyém megsérült és megeszi a szimeringet.
Fékolajat milyet ajánlatok dot 3 vagy 4 és kb menyi kell bele?
Tud valaki segiteni infoval?
Köszi
Milyen villa olaj megy a c verzio első villáiba?Tudja valaki?Milyet vegyek?
Van valakinek bal első villaszára? a felső rész érdekelne.Az enyém megsérült és megeszi a szimeringet.
Fékolajat milyet ajánlatok dot 3 vagy 4 és kb menyi kell bele?
Tud valaki segiteni infoval?
Köszi
- forrest99
- Kapcsolat:
14226-ra
20W-t tegyel, bar nem az valo bele, de a gyarilag megadott viszkozitas uj alkatreszekre vonatkozik.
A jobb es abal villaszar egyforma egyebkent, ha a kemenykromozott felso szarra gondolsz.
Fekolaj DOT5.1-et, annyit hogy legtelenites utan megfelelo legyen a szint a tartalyban. Fel liternel kevesebbet ugysem tudsz venni, az eleg egy par motorra
20W-t tegyel, bar nem az valo bele, de a gyarilag megadott viszkozitas uj alkatreszekre vonatkozik.
A jobb es abal villaszar egyforma egyebkent, ha a kemenykromozott felso szarra gondolsz.
Fekolaj DOT5.1-et, annyit hogy legtelenites utan megfelelo legyen a szint a tartalyban. Fel liternel kevesebbet ugysem tudsz venni, az eleg egy par motorra
-
- Kapcsolat:
Köszönöm Forest az infot.Nálunk szarbiában csak dot 4eset találtam fékolajban de gondolom jo az is.
Igen a felső szárra gondolok.Van valakinek olyasmi elado?
pici sérülések vannak rajta mintha késsel belevágtak volna és 2 szezon alatt megette a szimeringet.
Igen a felső szárra gondolok.Van valakinek olyasmi elado?
pici sérülések vannak rajta mintha késsel belevágtak volna és 2 szezon alatt megette a szimeringet.
- forrest99
- Kapcsolat:
14232-re
Akkor jo a DOT4 is
Az egy szakszerutlen szimmering csere kovetkezmenye...
Fotozd le a szarat, mert tobbfele van es merd le a hosszat.
Akkor jo a DOT4 is
Az egy szakszerutlen szimmering csere kovetkezmenye...
Fotozd le a szarat, mert tobbfele van es merd le a hosszat.
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Még el sem kezdődött a szezon és beütött a krach. Megmelegítettem a gépsárkányt és a jobb oldali kipufogóban megjelent a víz. A hengerfej tömítésnél is. Van tippetek, hogy Pesten hol tudok venni hengerfej tömítést? Nagyon macerás kicserélni?
Előre is köszi.
Zpityu
Még el sem kezdődött a szezon és beütött a krach. Megmelegítettem a gépsárkányt és a jobb oldali kipufogóban megjelent a víz. A hengerfej tömítésnél is. Van tippetek, hogy Pesten hol tudok venni hengerfej tömítést? Nagyon macerás kicserélni?
Előre is köszi.
Zpityu
-
- Kapcsolat:
14235-re
Zpityu!
A csere nem macerás, általános figyelem mellet meg lehet csinálni, de mint minden más , itt is a jó alapanyag a lényeg. Én Moli, vagy forrest99 barátaink javaslatát fogadnám el, lehet nem a leggyorsabb, nem a legolcsóbb de tuti hogy jobb mint a szezon közepén ismételni.(nekem hidd el)
MINDENKINEK!
1-re többet süt a nap, ez már jó jel fiúk!
Zpityu!
A csere nem macerás, általános figyelem mellet meg lehet csinálni, de mint minden más , itt is a jó alapanyag a lényeg. Én Moli, vagy forrest99 barátaink javaslatát fogadnám el, lehet nem a leggyorsabb, nem a legolcsóbb de tuti hogy jobb mint a szezon közepén ismételni.(nekem hidd el)
MINDENKINEK!
1-re többet süt a nap, ez már jó jel fiúk!
-
- Kapcsolat:
Cxkopi!
Köszi! Értem én de tulajdonképpen mit is javasolt Moli és Forest99? Mert nem találtam semmit.
Köszi! Értem én de tulajdonképpen mit is javasolt Moli és Forest99? Mert nem találtam semmit.
-
- Kapcsolat:
A bevált tömitést, valahol itt van a fórumon, vagy megmondják megint. Nekem a csináltatott nem tartott semeddig.
-
- Kapcsolat:
Hengerfej tömités
14237-re
Szevasz Zpityu !
A jófogás.hu oldalon "Honda CX500 motor alkatrészek" nevű hirdetésben látok alul 2 db. hengerfejtömítést!! Kérdezz rá az állapotára és az árára a következő tel.számon 0630/3455142. A manust L.Józsefnek hívják, Tatabányán lakik. SOK SIKERT !
Üdv.:SJ.
Szevasz Zpityu !
A jófogás.hu oldalon "Honda CX500 motor alkatrészek" nevű hirdetésben látok alul 2 db. hengerfejtömítést!! Kérdezz rá az állapotára és az árára a következő tel.számon 0630/3455142. A manust L.Józsefnek hívják, Tatabányán lakik. SOK SIKERT !
Üdv.:SJ.