Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
A GL500 D-be (PC02) valo kuplung rugó megfelelő a cx500ba is? Itt Szarbiában csak ilyet találtam.
- fgyozo
- Kapcsolat:
14501-re
semegijanos !
Nem egyforma?
Mindjárt hívlak is ez ügyben ...
semegijanos !
Nem egyforma?
Mindjárt hívlak is ez ügyben ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Üdv! Lassan beépíteném a rendelt vízpumpatömítést és kérdezném, van valakinek elfekvő hátsódekli tömítése, vagy esetleg csináljunk megint egy közös rendelést...?
-
- Kapcsolat:
hengerfej tömítés
Szevasz Zpityu !
Nagyon szépen köszönöm az önzetlen, gyors beavatkozásod.Megérkezett a nagyon várt tömítés! Jó kolbászolást kívánok Nektek ! A megbeszéltek alapján rendezzük a hátteret.
Nagyon szépen köszönöm az önzetlen, gyors beavatkozásod.Megérkezett a nagyon várt tömítés! Jó kolbászolást kívánok Nektek ! A megbeszéltek alapján rendezzük a hátteret.
-
- Kapcsolat:
Jani Bátyám!
Örülök, hogy rendben megérkezett.
Használd egészséggel!
Üdv Zpityu
Örülök, hogy rendben megérkezett.
Használd egészséggel!
Üdv Zpityu
-
- Kapcsolat:
Fehér gyertya
Üdv Urak!
Nos azoknak akik tanácsot adtak a fehér gyertyámmal kapcsolatban ( ezúton is köszi), a főfúvóka (gyári) 112-es volt 125-ösnél vált olyanná a gyertyám mint amit a Pesta átküldött fényképet!!!!!
Kíváncsi leszek a fogyasztásomra 10 alatt marad-e??
Viszont 170-et megy!!!!
Nos azoknak akik tanácsot adtak a fehér gyertyámmal kapcsolatban ( ezúton is köszi), a főfúvóka (gyári) 112-es volt 125-ösnél vált olyanná a gyertyám mint amit a Pesta átküldött fényképet!!!!!
Kíváncsi leszek a fogyasztásomra 10 alatt marad-e??
Viszont 170-et megy!!!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Maclas!
Ez már kisebb istenkísértés, amit csinálsz... Nem most volt generálozva a blokkod?
A 125-ös fúvókát nem értem. Ha század mm-t jelent a számozás, akkor a 125-ös negyedével több benzint ad, mint a 118-as.
A 170-es tempóhoz bőven elég a 118-as méret.
Ha azzal baja van a motorodnak, szerintem egy karbi-tisztítás lesz a következő..
Ez már kisebb istenkísértés, amit csinálsz... Nem most volt generálozva a blokkod?
A 125-ös fúvókát nem értem. Ha század mm-t jelent a számozás, akkor a 125-ös negyedével több benzint ad, mint a 118-as.
A 170-es tempóhoz bőven elég a 118-as méret.
Ha azzal baja van a motorodnak, szerintem egy karbi-tisztítás lesz a következő..
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
170-nel a kocsim -nem 500-as hanem 1600-os - is bekajálja a 10-et biztos, de én még nem próbáltam egyiknél sem.
-
- Kapcsolat:
14518-ra
János!
Te a vasút közelében nőttél fel, ezért kérdezem: a gyorsvonati pótjegy nem feláras?(lehet a moci sem megy ingyé gyorsan)
Más
Vérnyomás rendben? véradás nyiregyen?
János!
Te a vasút közelében nőttél fel, ezért kérdezem: a gyorsvonati pótjegy nem feláras?(lehet a moci sem megy ingyé gyorsan)
Más
Vérnyomás rendben? véradás nyiregyen?
-
- Kapcsolat:
Fehér gyertya
170-nel nem azt jelenti, hogy annyival járok hanem most annyit is megy!
Majd a holnapi Oroszlányi kolbászoláson kiderül, hogy mennyit eszik?
Pesta én nem tudom mi az a 112 meg 118, meg 125 de a fúvókára ez van írva!! ( gondolom mégis csak század )
Majd a holnapi Oroszlányi kolbászoláson kiderül, hogy mennyit eszik?
Pesta én nem tudom mi az a 112 meg 118, meg 125 de a fúvókára ez van írva!! ( gondolom mégis csak század )
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!