Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Arthur - gyújtáskapcsoló
Arthur!
Ez a gyújtás - szerencsére - tranziszoros, nem a CDI-s gyújtás. (A CDI egyetlen előnye a tranzisztorossal szemben, hogy akku nélkül is betolható a motor. De erre ne legyen szükség...!)
Nekem az ETZ-n volt olyan problémám, hogy kontakthibás volt a gyújtáskapcsoló, nagyon vacak volt úgy motorozni, hogy sose tudtam, mikor fog alattam végleg leállni a motor, a motor kínzásáról nem is beszélve...
Ha nincs mód a gyújtáskapcsoló cseréjére, és a javítás sem vezet meggyőző eredményre, akkor én bizony kikeresném, hogy melyik szállal van a gond, és azt vagy fixre bekötném (hacsak nem meríti az akkut), vagy egy kapcsolót beiktatknék neki és úgy használnám.
A rángatós motorozás elég veszélyes (az ember nem mer még előzni se!) a motort meg kikészíti (amúgy is elég darabosan járnak ezek a V2-es gépek...).
Így vagy úgy de meg kell csinálni azt a kapcsolót - szerintem.
Ez a gyújtás - szerencsére - tranziszoros, nem a CDI-s gyújtás. (A CDI egyetlen előnye a tranzisztorossal szemben, hogy akku nélkül is betolható a motor. De erre ne legyen szükség...!)
Nekem az ETZ-n volt olyan problémám, hogy kontakthibás volt a gyújtáskapcsoló, nagyon vacak volt úgy motorozni, hogy sose tudtam, mikor fog alattam végleg leállni a motor, a motor kínzásáról nem is beszélve...
Ha nincs mód a gyújtáskapcsoló cseréjére, és a javítás sem vezet meggyőző eredményre, akkor én bizony kikeresném, hogy melyik szállal van a gond, és azt vagy fixre bekötném (hacsak nem meríti az akkut), vagy egy kapcsolót beiktatknék neki és úgy használnám.
A rángatós motorozás elég veszélyes (az ember nem mer még előzni se!) a motort meg kikészíti (amúgy is elég darabosan járnak ezek a V2-es gépek...).
Így vagy úgy de meg kell csinálni azt a kapcsolót - szerintem.
Üdv.
Pesta
Pesta
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Lehet kapni gyujtaskapcsolot minden CX, Gl tipushoz. Sot, ha jobban utanajarsz magat a kapcsolobetetet is lehet kulon kapni (alabb) es akkor maradhat az eredeti kulcs.
http://www.ebay.com/itm/Honda-CX-650-ED ... 231dbb4215
http://www.ebay.com/itm/Ignition-switch ... db&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Honda-CX-650-ED ... 231dbb4215
http://www.ebay.com/itm/Ignition-switch ... db&vxp=mtr
- fgyozo
- Kapcsolat:
14549 -re
Arthur!
Ennél a rángatásnál javaslom nézd meg a gyertyapipáid ellenállását.
Arthur!
Ennél a rángatásnál javaslom nézd meg a gyertyapipáid ellenállását.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Sziasztok! Csermák Róbertet. A találkozóra viszem a polirpasztát. A fehér gyertya levegőben dús keverékképzést jelent. Amit manapság jonak tartunk szemben az ôszbarna színnel .viszont ezzel melegebben jár a motor .
-
- Kapcsolat:
14667-re
Szia Zoli!
Köszönöm a pasztát! Kérek egy számlaszámot amire az árát utalhatom!
Üdv!
Csernák Róbert
Szia Zoli!
Köszönöm a pasztát! Kérek egy számlaszámot amire az árát utalhatom!
Üdv!
Csernák Róbert
-
- Kapcsolat:
Sziasztok. Üdv mindenkinek. Új vagyok mind a motoron, mind ebben a közösségben. A vas egy GL500 silverwing
mostanában vettem. Budapesten hajtom, ill. hajtanám, de tegnap megbetegedett a főfékmunkahenger. Most kutatok felújító szett után, valamint egy olyan szerelő után aki nem hetekre dob el, hanem megcsinálja pikk-pakk.
Ha tudnátok címet, mind az alkatrész, mind a szerelő ügyében nagyon örülnék. Ezzel közlekednék Pesten mert a kocsi sokszor használhatatlan a dugók miatt. Köszi. Miklós
mostanában vettem. Budapesten hajtom, ill. hajtanám, de tegnap megbetegedett a főfékmunkahenger. Most kutatok felújító szett után, valamint egy olyan szerelő után aki nem hetekre dob el, hanem megcsinálja pikk-pakk.
Ha tudnátok címet, mind az alkatrész, mind a szerelő ügyében nagyon örülnék. Ezzel közlekednék Pesten mert a kocsi sokszor használhatatlan a dugók miatt. Köszi. Miklós
Nem a részvét, hanem a fontos !
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: #14677
Szia! Üdv a csapatban!
Tisztázzuk: Főfékhenger, vagy munkahenger?
Javítókészlet beszerezhető Mo.-n pl a nagyvas.hu-ról, vagy az e-bay-ről. Ha beszerezted az alkatrészt, tudok segíteni a szerelésben.
Tisztázzuk: Főfékhenger, vagy munkahenger?
Javítókészlet beszerezhető Mo.-n pl a nagyvas.hu-ról, vagy az e-bay-ről. Ha beszerezted az alkatrészt, tudok segíteni a szerelésben.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Hmmm. Lebuktam. Ennyit a hozzáértésemről....
Főfék. Ami a kormányon van, felette a kis fékolaj tartállyal. Az a beteg.
Bocs a félrevezetésért.
Miklós
Főfék. Ami a kormányon van, felette a kis fékolaj tartállyal. Az a beteg.
Bocs a félrevezetésért.
Miklós
Nem a részvét, hanem a fontos !
- fgyozo
- Kapcsolat:
14677 -re
Üdv Kopaszmotoros!
Ha nincs más akkor látogass be egy bontóba és kb.10e Ft-ért vegyél egy komplett használtat.
Én is így tettem.
Arra figyelj h amiről veszed az DUPLA TÁRCSÁS LEGYEN és a lényeg h 5/8 -os !!!!!!!!!!!!!!!!!
(ne kérdezd hogy mi az az 5/8mert én sem tudom de én először ½ -est vettem és 2 napi
szívás után vittem vissza és cseréltem ki Nyilván valami nyomott olaj mennyiség lehet)
Üdv Kopaszmotoros!
Ha nincs más akkor látogass be egy bontóba és kb.10e Ft-ért vegyél egy komplett használtat.
Én is így tettem.
Arra figyelj h amiről veszed az DUPLA TÁRCSÁS LEGYEN és a lényeg h 5/8 -os !!!!!!!!!!!!!!!!!
(ne kérdezd hogy mi az az 5/8mert én sem tudom de én először ½ -est vettem és 2 napi
szívás után vittem vissza és cseréltem ki Nyilván valami nyomott olaj mennyiség lehet)
Kellemes dugó_mozgást, a párban