Túra
-
- Kapcsolat:
Pusztavacs
Szevasz Győző !
A találkozó időpontja szerinted elegendő ! Mi lesz a távoli résztvevőkkel ? Szállás megoldható részedről, vagy mindenki gondoskodjon magáról. Ez nem valami szimpatikus megoldás ! Szervezkedj úgy mint a Gyula úr!
A találkozó időpontja szerinted elegendő ! Mi lesz a távoli résztvevőkkel ? Szállás megoldható részedről, vagy mindenki gondoskodjon magáról. Ez nem valami szimpatikus megoldás ! Szervezkedj úgy mint a Gyula úr!
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Túra
14596
semegijanos !
Ahogy azt korábban jeleztem volt, később még jelentkezem a témában.
Elöljáróban annyit, hogy most is úgy tervezem mint ahogy az elmúlt években.
Megérkezünk Pusztavacsra, szétosztom a számokat, kiállítjuk a motorokat, motoroztatunk, ismét része leszünk a Pusztavacsi családi napnak, az Önkormányzat jóvoltából elfogyasztunk közösen egy ebédet, eredményhirdetés után, valamikor útra kelünk Ceglédre.
Lecuccolunk a házba (ez ügyben még kérni kell maclas közbenjárását) majd esete átsétálunk a Ceglédi termálfürdőbe.
AZ éjszakai pancsikolás után vissza a házba.
Vasárnap reggel ébredés, adott esetben egy közös reggeli, majd elgurulunk haza.
Tudomásom szerint a Ceglédi Programtól függetlenül van lehetőség megszállni Pusztavacson is valami vadászházban. Erre eddig még nem volt igény, úgy h erről nem igazán tudok többet mondani.
semegijanos !
Ahogy azt korábban jeleztem volt, később még jelentkezem a témában.
Elöljáróban annyit, hogy most is úgy tervezem mint ahogy az elmúlt években.
Megérkezünk Pusztavacsra, szétosztom a számokat, kiállítjuk a motorokat, motoroztatunk, ismét része leszünk a Pusztavacsi családi napnak, az Önkormányzat jóvoltából elfogyasztunk közösen egy ebédet, eredményhirdetés után, valamikor útra kelünk Ceglédre.
Lecuccolunk a házba (ez ügyben még kérni kell maclas közbenjárását) majd esete átsétálunk a Ceglédi termálfürdőbe.
AZ éjszakai pancsikolás után vissza a házba.
Vasárnap reggel ébredés, adott esetben egy közös reggeli, majd elgurulunk haza.
Tudomásom szerint a Ceglédi Programtól függetlenül van lehetőség megszállni Pusztavacson is valami vadászházban. Erre eddig még nem volt igény, úgy h erről nem igazán tudok többet mondani.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
… időközben maclas informált hogy az a ház ami eddig volt már nem kiadó de megígérte hogy a fürdő közelében néz valami másikat és jelentkezik.
Drukkoljunk neki !
Drukkoljunk neki !
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- papa
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ma járt valaki közületek Abádszalók és vonzás körzetében: Mert láttam egy GX-szet,köböt nem tudok mert egy kicsit távolabb volt, piros azt hiszem metál volt, szélvédővel.
Netán ha valakinek erre vezet útja szívesen látom ha bekukkant.
Cím Károlyi József Abádszalók Árpád út 34, tel 0630/3561022
Ma járt valaki közületek Abádszalók és vonzás körzetében: Mert láttam egy GX-szet,köböt nem tudok mert egy kicsit távolabb volt, piros azt hiszem metál volt, szélvédővel.
Netán ha valakinek erre vezet útja szívesen látom ha bekukkant.
Cím Károlyi József Abádszalók Árpád út 34, tel 0630/3561022
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.
-
- Kapcsolat:
Szlovák túra
Feri ! Szlovák túra időpontja július 10-11-12.
-
- Kapcsolat:
Szevasz Jani
Köszönöm az infót!Mi volt hazafelé? Tudod már mi okozta a hangot?
SF
Köszönöm az infót!Mi volt hazafelé? Tudod már mi okozta a hangot?
SF
-
- Kapcsolat:
Szevasz Feri !
A gép haza hozott , de olyan fáradt vagyok( 550 km megtétele után ), hogy a hiba okát még nem kerestem. Tájékoztatlak a fejleményekről !
Köszönöm a megnyugtató tanácsaidat. Utána sokkal merészebben hajtottam. A hang a kerék felől nem szűnt meg , de annak bizony nagyon örülök, hogy nem a Kallós féle ötlet a hibás jelenség !
A gép haza hozott , de olyan fáradt vagyok( 550 km megtétele után ), hogy a hiba okát még nem kerestem. Tájékoztatlak a fejleményekről !
Köszönöm a megnyugtató tanácsaidat. Utána sokkal merészebben hajtottam. A hang a kerék felől nem szűnt meg , de annak bizony nagyon örülök, hogy nem a Kallós féle ötlet a hibás jelenség !
-
- Kapcsolat:
Jani bátyám!
Ennél rosszabb okod sose legyen a fáradtságra!
Mondhatnám, hogy irigykedek, de én sem panaszkodhatok: szombaton traktorozás, vasárnap fűkaszálás (természetesen Honda-motoros fűkaszával ), szóval élvezhető volt a hétvége!
Ennél rosszabb okod sose legyen a fáradtságra!
Mondhatnám, hogy irigykedek, de én sem panaszkodhatok: szombaton traktorozás, vasárnap fűkaszálás (természetesen Honda-motoros fűkaszával ), szóval élvezhető volt a hétvége!
Üdv.
Pesta
Pesta