Nemzetközi találkozó
- Oszy
- Kapcsolat:
114 Re: Nemzetközi találkozó
Agárdon pontosan hol is van?
Kösz.
Kösz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Miki650
- Kapcsolat:
115.
114-re!
Heló Oszi!Én szintén Fehérvári vagyok és kocsi is van bár nekem még nem üzemképes a vasam de Agárdra eltalálok!
Azt is tudom hol volt a találkozó! Meg azt is,hogy hol lakik LFeri!Csak azt nem te hol vagy fellelhető!?Én a Brassói
utcában lakom Maros hegyen Az 5 sz alatt! Vasárnap tuti megyek Agárdra a muteromhoz!Persze ha akkor van ismerkedős
nap azt sem hagyom ki!Tel:06205286496! Egyeztetünk!
Heló Oszi!Én szintén Fehérvári vagyok és kocsi is van bár nekem még nem üzemképes a vasam de Agárdra eltalálok!
Azt is tudom hol volt a találkozó! Meg azt is,hogy hol lakik LFeri!Csak azt nem te hol vagy fellelhető!?Én a Brassói
utcában lakom Maros hegyen Az 5 sz alatt! Vasárnap tuti megyek Agárdra a muteromhoz!Persze ha akkor van ismerkedős
nap azt sem hagyom ki!Tel:06205286496! Egyeztetünk!
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
- fgyozo
- Kapcsolat:
116
én is a vasárnapra gondoltam, akkor állítólag már jó is lesz az idő.
Helyszín: Lferi birtoka ... majd több motroból választhatunk, én lehet h majd viszem a Goldwinget
Kérdés h ez az időpont hogy passzol Pali -nak, Dkalman -nak és persze legfőképp az illetékesnek aki fogadna
minket.
Nem titkolom, cseppet irigykedek, mert tudtommal Lferi már Erdélyben van ...
Helyszín: Lferi birtoka ... majd több motroból választhatunk, én lehet h majd viszem a Goldwinget
Kérdés h ez az időpont hogy passzol Pali -nak, Dkalman -nak és persze legfőképp az illetékesnek aki fogadna
minket.
Nem titkolom, cseppet irigykedek, mert tudtommal Lferi már Erdélyben van ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
117
Hamarosan felkrül az oldalra egy video amiben a külfüldiek
megköszönték a szíves fogadtatást, remekül érezték magukat , meghívtak és figyeljetek, tettek egy ajánlatot :
2 hét mulva lesz az UK nemzetközi CX találkozó.
Menjünk el repülővel Londonba, várnak és fogadnak minket.
Van több CX -ük és ha már ott vagyunk választhatunk, ideadják nekünk kölcsön, h mehessünk velük az UK
találkozóra.
Ez ezért egy nem semmi magas labda ...
A videón még Péter beszél a találkozóról.
megköszönték a szíves fogadtatást, remekül érezték magukat , meghívtak és figyeljetek, tettek egy ajánlatot :
2 hét mulva lesz az UK nemzetközi CX találkozó.
Menjünk el repülővel Londonba, várnak és fogadnak minket.
Van több CX -ük és ha már ott vagyunk választhatunk, ideadják nekünk kölcsön, h mehessünk velük az UK
találkozóra.
Ez ezért egy nem semmi magas labda ...
A videón még Péter beszél a találkozóról.
- Oszy
- Kapcsolat:
118. 115re
Szia Miki,
Nagyon csábító az ajánlatod. Ha addig nem megy a gép,akkor élek a lehetőséggel. Még egyszer köszönöm és jelentkezem telefonon.
Én az Iszkai úton vagyok(a 8as mellett)
Nagyon csábító az ajánlatod. Ha addig nem megy a gép,akkor élek a lehetőséggel. Még egyszer köszönöm és jelentkezem telefonon.
Én az Iszkai úton vagyok(a 8as mellett)
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
119
sracok,
Marty megküldte a repülési koordinátákat :
The flights from Budapest leaving on 27th May at 21.25 / 23.05 going to Bristol airport (it is near me so I can pick you up and you can stay at my house until you leave for the rally on Friday morning) The return flight is on Sunday 30th at 18.00 / 21.35. The price is total 42,961 HUF If we can sort the bike insurance ( I am getting this information now ) perhaps it is possible ?
Szóval 43 Ft-ért mehetnénk repülővel, indulás 27th May at 21.25 és 23.05 -re érkeznénk Bristol -ba. Ott felvenne minket és haza vinne hozzá.
Adnának nekünk 1-1 motort h velük tartsunk a találkozón.
Vissza, 30.-án jönnénk 18.00 h kor és 23.35-re érkeznénk visza.
Mit érdekel a dolog?
Marty megküldte a repülési koordinátákat :
The flights from Budapest leaving on 27th May at 21.25 / 23.05 going to Bristol airport (it is near me so I can pick you up and you can stay at my house until you leave for the rally on Friday morning) The return flight is on Sunday 30th at 18.00 / 21.35. The price is total 42,961 HUF If we can sort the bike insurance ( I am getting this information now ) perhaps it is possible ?
Szóval 43 Ft-ért mehetnénk repülővel, indulás 27th May at 21.25 és 23.05 -re érkeznénk Bristol -ba. Ott felvenne minket és haza vinne hozzá.
Adnának nekünk 1-1 motort h velük tartsunk a találkozón.
Vissza, 30.-án jönnénk 18.00 h kor és 23.35-re érkeznénk visza.
Mit érdekel a dolog?
-
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
121
Az igazi Mocival lenne. Nekem a rekord az 600 km egyhuzamban (Somson 250el és ETZvel öszz 3szor) de a hátsóm az lapos lett
Most öregebb vagyok lehet a gerincem is elfáradna
Most öregebb vagyok lehet a gerincem is elfáradna