Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok,
olvastam, hogy az erdélyi túra helyszínei még nyitottak, de a felsorolt útvonalon nem láttam Madéfalvát!!!! Hát ez milyen dolog???!!! Ha kihagyjátok, és nem jöttök felénk, akkor meg fogunk haragudni!!!!
Szép napot mindenkinek,
Zsuzsi
olvastam, hogy az erdélyi túra helyszínei még nyitottak, de a felsorolt útvonalon nem láttam Madéfalvát!!!! Hát ez milyen dolog???!!! Ha kihagyjátok, és nem jöttök felénk, akkor meg fogunk haragudni!!!!
Szép napot mindenkinek,
Zsuzsi
- fgyozo
- Kapcsolat:
14730-ra
Csabi / Zsuzsi !
Az 1. és 2. nap valamint az utolsó nap programja/útvonala tűnik fix-nek.
Madéfalvát azért nem írtuk mert azt még nem döntöttük el h melyik nap?
Csabi / Zsuzsi !
Az 1. és 2. nap valamint az utolsó nap programja/útvonala tűnik fix-nek.
Madéfalvát azért nem írtuk mert azt még nem döntöttük el h melyik nap?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Pusztavacs
Jó reggelt!
Úgy néz ki szép napunk lesz a hétvégén és arra gondoltam, hogy aki itt alszik Cegléden, vasárnap gurulhatnánk egyet együtt!
Én Soltvadkert-Kiskőrös-Harta útvonalat terveztem Panoráma Halászcsárda ebéddel!
Esetleg van egy rövidebb tervem is hogy a messzebbről jövők is el tudjanak jönni ( Kocsér-Kutya Kaparó Csárda, - Tetétlen emlékmű - Szolnok Zagyva Cuki)
Kérlek jelezzétek akit érdekel!!
Úgy néz ki szép napunk lesz a hétvégén és arra gondoltam, hogy aki itt alszik Cegléden, vasárnap gurulhatnánk egyet együtt!
Én Soltvadkert-Kiskőrös-Harta útvonalat terveztem Panoráma Halászcsárda ebéddel!
Esetleg van egy rövidebb tervem is hogy a messzebbről jövők is el tudjanak jönni ( Kocsér-Kutya Kaparó Csárda, - Tetétlen emlékmű - Szolnok Zagyva Cuki)
Kérlek jelezzétek akit érdekel!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- papa
- Kapcsolat:
Üdv a csapatnak!
Szerencsésen hazaértünk, jó volt találkozni veletek és új ismerősöket megismerni. Remélem ez után sűrűbben találkozunk valamelyik talin, mivel most már rendben van a motorom és bátrabban elmerek indulni hosszabb útra is.
Szerencsésen hazaértünk, jó volt találkozni veletek és új ismerősöket megismerni. Remélem ez után sűrűbben találkozunk valamelyik talin, mivel most már rendben van a motorom és bátrabban elmerek indulni hosszabb útra is.
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.
-
- Kapcsolat:
Pusztavacs
Szevasztok !
A 2 x 320 km letudva. Nagyon örülök, hogy új arcokat ismerhettem meg . Ragyogó hétvége volt !
Üdv. a csapatnak.
A 2 x 320 km letudva. Nagyon örülök, hogy új arcokat ismerhettem meg . Ragyogó hétvége volt !
Üdv. a csapatnak.