CX/GL Te és Motorod
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Az elég baj.
Biztos nem kering? Dugót nyisd ki, kinyomja? hidegen persze.
Osszerakasnal minden a helyére ment? A vizpumpanal, ha valami nincs a helyén, pontosan nem tudom, de megszorulhat. De a termosztattal probalhatsz 1 et, vedd ki.
Biztos nem kering? Dugót nyisd ki, kinyomja? hidegen persze.
Osszerakasnal minden a helyére ment? A vizpumpanal, ha valami nincs a helyén, pontosan nem tudom, de megszorulhat. De a termosztattal probalhatsz 1 et, vedd ki.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
Multkor volt a kezemben egy olyan vizpumpa kerek aminek total le volt kopva a ricnije. Hogy az mitol ne kerdezd.
- forrest99
- Kapcsolat:
Nemsoka indulunk Oszika, keszitsd a velkam drinkt
-
- Kapcsolat:
szia Oszy...hát nem is tudom a vízpumpánál aszt hiszem nagyon nem lehet mit elrakni mert még a tömszelencét csak egy féleképp lehet betenni, valami keringés lehet mert ha jár a motor gyengén szivárog a lötty a vízpumpa fedele alól.. az a dugó hol van amit meg kell nyitnom?
-
- Kapcsolat:
ja igen leesett.. ha a dugó a hütö zárósapkája akkor kinyitva járó motornál nem nyomja ki a löttyöt
- fgyozo
- Kapcsolat:
14827 -re
ersekatya
Én ha levett hűtősapkával indítok akkor olyan mint a szökőkút!
Lötyköli ki a vizet ... ezek szerint ennek így kell működnie?
ersekatya
Én ha levett hűtősapkával indítok akkor olyan mint a szökőkút!
Lötyköli ki a vizet ... ezek szerint ennek így kell működnie?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
fgyozo
ebből bizony nem jön de ennek ellenére rendben van mert megzörgettem a gépet és úgy nézem hogy keringés megindult. most viszont az alapjárat ingadozik néha baromi magas aztán meg le is áll, ez karbi szinkron gond akar lenni?
ebből bizony nem jön de ennek ellenére rendben van mert megzörgettem a gépet és úgy nézem hogy keringés megindult. most viszont az alapjárat ingadozik néha baromi magas aztán meg le is áll, ez karbi szinkron gond akar lenni?
-
- Kapcsolat:
Re: Hűtővíz-keringés
Tiszteletes uram!
Az a véleményem, hogy hideg motornál, amikor a termosztát még zárva van, nem is kell jönni a dugó alatt a gejzírnek... Ráér akkor, amikor kinyit a termosztát.
(Ettől függetlenül én is láttam nemrég olyan motort, aminél hidegen is volt áramlás, de nem tartom egészségesnek...)
Az a véleményem, hogy hideg motornál, amikor a termosztát még zárva van, nem is kell jönni a dugó alatt a gejzírnek... Ráér akkor, amikor kinyit a termosztát.
(Ettől függetlenül én is láttam nemrég olyan motort, aminél hidegen is volt áramlás, de nem tartom egészségesnek...)
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
14858 Pesta !
Pesta!
Piszkosul igazad van !
Sokan már tudjátok, szombat reggel a mocival elindultam Lferihez Gárdonyba.
Úgy volt h Gyálon találkozom Rudival és onnan együtt megyünk tovább.
Meg is érkeztem hozzá. Kitolta a VT500-át hogy indulunk.
Én is indítottam csak h az én mocim onnantól kezdve SOHA TÖBBÉ nem indult el:- (
Önindítózás közben csak tolta ki a vizet a kiegyenlítő tartályból, ott álltam a tócsa közepén és csak néztem és rosszat sejtettem ….
Kivettem a gyertyákat és úgy indítóztam tovább. MIND KÉT oldalon köpködte a vizet a gyertya lyukán!!!!
Végül is kocsival mentünk tovább Gárdonyba.
A fater most reggel elment Mogyoródra (0620-934-66-59, Mogyoród, Templom u.25) és ott a polcról levették az ott gyártott új, hengerfejtömítést.
Ez már otthon van, holnap fogom cserélni.
Most lenne a 2. szezon h generálozva lett a mocim, idén ez lett volna a 4. karikám.
Szóval lehet elmélkedni: hogy lehet h mind két tömítésem megadta magát?
100 szónak is 1 a vége … ezek szerint ha levett tanksapkánál indítózás közben szökőkút van akkor baj van !!!!!!!!!!!!!
Ám azt gondolom h nyitott termosztát esetén a vízpumpa által keltett áramlást azért kell hogy lássuk a hűtőben.
Pesta!
Piszkosul igazad van !
Sokan már tudjátok, szombat reggel a mocival elindultam Lferihez Gárdonyba.
Úgy volt h Gyálon találkozom Rudival és onnan együtt megyünk tovább.
Meg is érkeztem hozzá. Kitolta a VT500-át hogy indulunk.
Én is indítottam csak h az én mocim onnantól kezdve SOHA TÖBBÉ nem indult el:- (
Önindítózás közben csak tolta ki a vizet a kiegyenlítő tartályból, ott álltam a tócsa közepén és csak néztem és rosszat sejtettem ….
Kivettem a gyertyákat és úgy indítóztam tovább. MIND KÉT oldalon köpködte a vizet a gyertya lyukán!!!!
Végül is kocsival mentünk tovább Gárdonyba.
A fater most reggel elment Mogyoródra (0620-934-66-59, Mogyoród, Templom u.25) és ott a polcról levették az ott gyártott új, hengerfejtömítést.
Ez már otthon van, holnap fogom cserélni.
Most lenne a 2. szezon h generálozva lett a mocim, idén ez lett volna a 4. karikám.
Szóval lehet elmélkedni: hogy lehet h mind két tömítésem megadta magát?
100 szónak is 1 a vége … ezek szerint ha levett tanksapkánál indítózás közben szökőkút van akkor baj van !!!!!!!!!!!!!
Ám azt gondolom h nyitott termosztát esetén a vízpumpa által keltett áramlást azért kell hogy lássuk a hűtőben.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Győző! Ha levett TANKSAPKÁNÁL szökőkút van az tényleg nagy baj Lehet robban is!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!