Takarítsd ki a légszűrőt vagy cseréld ki. Nekem 8-at evett 2 éve. Egy paprizsebkendőt szedtem ki a légszűrőből...ne kérdezd... Azonnal visszaállt 5-re.fgyozo írta:15089 -re
Pali !
ennyivel megelégedtem volna, főleg így h most már a 9 -en is túl vagyok
Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Győző!
Ha a pénteki indulásra gondolsz az 14:00. A helyszín a Hősök tere. Gondoltam rá, hogy a Keleti parkolója is jó lenne de gondolom most a menekült helyzet miatt inkább kerüljük. Kimegyünk az M3 bevezetőjén Újpalotáig és ott átmegyünk a régi 3-ra.
Plero!
Reggeli után kb. 9 és 10 óra között indulunk Jósvafőről (szerintem).
Hol csatlakoznátok?
Csernák Robi!
Nem láttam még a jelentkezésedet. Megígérted, hogy hozod az Asszonyt is. (A Kati már várja, hogy megismerje. Ja és ígéretet tett rá, hogy bedob egy kanna benzint a csomagtartóba )
Üdv Pityu
Ha a pénteki indulásra gondolsz az 14:00. A helyszín a Hősök tere. Gondoltam rá, hogy a Keleti parkolója is jó lenne de gondolom most a menekült helyzet miatt inkább kerüljük. Kimegyünk az M3 bevezetőjén Újpalotáig és ott átmegyünk a régi 3-ra.
Plero!
Hol csatlakoznátok?
Csernák Robi!
Nem láttam még a jelentkezésedet. Megígérted, hogy hozod az Asszonyt is. (A Kati már várja, hogy megismerje. Ja és ígéretet tett rá, hogy bedob egy kanna benzint a csomagtartóba )
Üdv Pityu
-
- Kapcsolat:
Üdv Mindenkinek!
Veszprémi motoros egyesület jótékonysági motoros túrát szervez 09.05.-én, bővebben:
http://www.vme2013.hu/
Mindenkit szeretettel látnak
Zpityu!
Egyenlőre nem kaptam választ a szabadság igénylésemre.
Pedig már kinéztem az útvonalat kútról kútra Józsvafőig
Veszprémi motoros egyesület jótékonysági motoros túrát szervez 09.05.-én, bővebben:
http://www.vme2013.hu/
Mindenkit szeretettel látnak
Zpityu!
Pedig már kinéztem az útvonalat kútról kútra Józsvafőig
- Plero
- Kapcsolat:
ZpityuZpityu írta:Győző!
Plero!
Hol csatlakoznátok?
Csernák Robi!
Üdv Pityu
Jósvafőn találkoznánk! 9-10 óra között.
By Plero
-
- Kapcsolat:
Zpityu!
Pedig már kinéztem az útvonalat kútról kútra Józsvafőig [/quote]
Robi!
Ez nagyon frappáns válasz volt. Nevettünk rajta egy darabig az Asszonnyal. Ez megér egy kávét. Ott és akkor főzöm amikor és ahol akarod.
Üdv Pityu
Pedig már kinéztem az útvonalat kútról kútra Józsvafőig [/quote]
Robi!
Ez nagyon frappáns válasz volt. Nevettünk rajta egy darabig az Asszonnyal. Ez megér egy kávét. Ott és akkor főzöm amikor és ahol akarod.
Üdv Pityu
- Plero
- Kapcsolat:
Ok.Zpityu írta:Zpityu!
Robi!
Üdv Pityu
By Plero
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Kezdjük el a jelentkezést a jósvafői túrára, had lássam kb. hány főre számoljunk.
1-4, Zpityu+Zpityuné+2lyánygyermek
5, Semegi János
6, Rácz Janika
7-8. T Laci+Böbe
9 Kallós Gyula
10-11.Kovács István+Icu
12-13. maclas+Klári
14. Maestro
15. Orosz István
16-17. Papa +1 fő Sátorban
18-19. Brigi+Sanyi (külön házat bérelnek)
A sátrat majd meglátjuk, hogy milyen idő lesz. Hozni nem kell mert a feleségem visz fel sátrat, matracot, hálózsákot. Megérdeklődtem ha sokan leszünk tudunk olcsón szállást szerezni.
Kezdjük el a jelentkezést a jósvafői túrára, had lássam kb. hány főre számoljunk.
1-4, Zpityu+Zpityuné+2lyánygyermek
5, Semegi János
6, Rácz Janika
7-8. T Laci+Böbe
9 Kallós Gyula
10-11.Kovács István+Icu
12-13. maclas+Klári
14. Maestro
15. Orosz István
16-17. Papa +1 fő Sátorban
18-19. Brigi+Sanyi (külön házat bérelnek)
A sátrat majd meglátjuk, hogy milyen idő lesz. Hozni nem kell mert a feleségem visz fel sátrat, matracot, hálózsákot. Megérdeklődtem ha sokan leszünk tudunk olcsón szállást szerezni.
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2015 Horvátország képekben
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.