CX/GL Te és Motorod
- droford
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Kopaszmotoros!
Tudsz nekem abban segíteni hogy honnan tudok tutira 5/8-os főfékhenger javító készletet venni, sajnos eddig nem sikerült olyat vennem illetve nem tudják a méretet biztosra.
Most a Nagyvas-os érdeklődtem, de a méretet ott sem tudják.
Vagy valakinek valamilyen "biztos" tippje?
Tudsz nekem abban segíteni hogy honnan tudok tutira 5/8-os főfékhenger javító készletet venni, sajnos eddig nem sikerült olyat vennem illetve nem tudják a méretet biztosra.
Honda CX 500 (1980)
- Oszy
- Kapcsolat:
Szia Érsekatya,
Köszönöm a meghivást, de sajnos nem voltam itthon se szombaton, se vasárnap.
Egyszer bepotoljuk.
Köszönöm a meghivást, de sajnos nem voltam itthon se szombaton, se vasárnap.
Egyszer bepotoljuk.
ersekatya írta:Oszy! ha esetleg van kedved és időd, holnap Fehérvár felé járok, egy sörre a vendégem vagy 06302460886
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Szia. Ha a főfék eredeti akkor simán megrendelheted a javító készletet akár a Nagyvasnál . Akkor ha nem eredeti vagy megtudod a típust és az évjáratot, vagy szerzel egy olyat, amiről tudod a " pedigrét ". Nekem szerencsém volt, mert megkerült az eredeti főfék, így azt karmantyúzta meg a szerelő. Az 5/8 méret, nem típus. Ebben a méretben nagyon sok főfék üzemel.droford írta:Kopaszmotoros!
Nem a részvét, hanem a fontos !
- droford
- Kapcsolat:
Szia!
Elvileg találtam az ebay-en, sajnos a legtöbb eladó nem tudja megmondani a méretet csak hogy elvileg milyen típushoz jó.
Lehet hogy tévedek nem értek énehez annyira de szerintem hiába '80-as év van a forgalmiban szerintem '79-es.
Azzal nem is akarom bonyolítani hogy lehet USA verziós.
De most lehet hogy nagy hülyeséget írtam, majd a többiek kiigazítanak.
A Nagyvas sem tudott segítnei... meg a többi bolt amit kerestem...
Még az is lehet hogy a főfékem nem eredeti...
Azt tudom hogy a 7/8 átmérő méret, 15,875mm és nekem 41mm hosszú kell.
De pár nap múlva kiderül....
Elvileg találtam az ebay-en, sajnos a legtöbb eladó nem tudja megmondani a méretet csak hogy elvileg milyen típushoz jó.
Lehet hogy tévedek nem értek énehez annyira de szerintem hiába '80-as év van a forgalmiban szerintem '79-es.
Azzal nem is akarom bonyolítani hogy lehet USA verziós.
De most lehet hogy nagy hülyeséget írtam, majd a többiek kiigazítanak.
A Nagyvas sem tudott segítnei... meg a többi bolt amit kerestem...
Még az is lehet hogy a főfékem nem eredeti...
Azt tudom hogy a 7/8 átmérő méret, 15,875mm és nekem 41mm hosszú kell.
De pár nap múlva kiderül....
Honda CX 500 (1980)
-
- Kapcsolat:
főfék
Szia Droford!
Ha már nagyon kétségbe ejtő a helyzet, vagy csak egyszerűen nem egyszerű a motoros pótalkatrész beszerzése, személygépkocsik fékeinél néznk körül. Szerintem sok hátsó fékmunkahengert csináltak ebben a méretben, azok karmantyúival lehetne tán kezdeni valamit. Gógléba: fékmunkahenger átmérő 15,87 kihoz egypár találatot, én ezek közül keresgélnék, áruk olyan kettő és 3500 környéki.moli
Ha már nagyon kétségbe ejtő a helyzet, vagy csak egyszerűen nem egyszerű a motoros pótalkatrész beszerzése, személygépkocsik fékeinél néznk körül. Szerintem sok hátsó fékmunkahengert csináltak ebben a méretben, azok karmantyúival lehetne tán kezdeni valamit. Gógléba: fékmunkahenger átmérő 15,87 kihoz egypár találatot, én ezek közül keresgélnék, áruk olyan kettő és 3500 környéki.moli
- droford
- Kapcsolat:
Szia Moli!
Köszi hogy ezt megemlítetted, ha nem járok sikerrel akkor tényleg csak karmatyút keresek megfelelő méretben.
Köszi hogy ezt megemlítetted, ha nem járok sikerrel akkor tényleg csak karmatyút keresek megfelelő méretben.
Honda CX 500 (1980)
-
- Kapcsolat:
Üdv! A szelepfedél belsejében világosbarna "capuccino" szerű emulziót találtam... ugye nem...
a hűtőfolyadék folyik az olajba....
- papa
- Kapcsolat:
Nézd meg a hűtőfolyadék tartályt, ha nem fogy akkor inkább az olaj minőségével lesz a baj.ersekatya írta:Üdv! A szelepfedél belsejében világosbarna "capuccino" szerű emulziót találtam... ugye nem...
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.
-
- Kapcsolat:
üdv. Papa! a kiegyenlítő tartályból nem fogy de a hűtőből sajnos igen....ebben az esetben arra gondolok hogy a vízpumpa tömszelencénél lesz a baj.. azt hiszem..
- papa
- Kapcsolat:
Ha azzal lenne gond akkor azt látnád, mert az kifele folyik, ugyan is a belső oldalon van egy szimering ami nem engedi az olajtérbe a hűtő folyadékot, de az is lehet, hogy a szimering is hibás. Rosszabbik esetben hengerfej tömítés . vedd le a hűtősapkát és ha buborékol akkor tuti.
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.