Túra
-
- Kapcsolat:
- Arthur
- Kapcsolat:
Gunaras
Kispajtások!
Mi újság a gunarasi túrával?
Hogy készüljünk, mivel menjünk, mit vigyünk, szállás hol?
Ma már azért csütörtök van, jó lenne valamit tudni.
Mi újság a gunarasi túrával?
Hogy készüljünk, mivel menjünk, mit vigyünk, szállás hol?
Ma már azért csütörtök van, jó lenne valamit tudni.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Re:Gunaras nov 7-8
Remelem motorral jottok!
Apropo mindenki!Ha valakinek valakije szeretne jonni(kislany,nagylany,jobaratno),lesz egy szabad hatsoulesem!!!
Erd.privatban.
Apropo mindenki!Ha valakinek valakije szeretne jonni(kislany,nagylany,jobaratno),lesz egy szabad hatsoulesem!!!
Erd.privatban.
"Tedd vagy ne tedd,de sohase próbáld!" (Yoda mester)
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: Re:Gunaras nov 7-8
Nem tudom, mivel megyünk, valószínű autóval, mert az enyém letérdelt sajnos.
Megy még ugyan, de 500km/1kg olaj a fogyasztása. Ebből generál lesz, akárki meglássa!
Oszy idei meggylé jó lesz? Hívnám én Jankit, de telcsiszám nuku.
Megy még ugyan, de 500km/1kg olaj a fogyasztása. Ebből generál lesz, akárki meglássa!
Oszy idei meggylé jó lesz? Hívnám én Jankit, de telcsiszám nuku.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok!
Gunarasi hétvége!
Elnézést kérek mindenkitől a kevés tájékoztatás miatt, a Fater szervezi, úgy volt hogy én is családostul megyek de sajnos a gyerekek betegsége miatt nem jön össze. Most úgy néz ki egyedül megyek.
Szóval, találkozó reggel 9-kor Faternál Szfvár Segesvári u. 15, onnan indulás Gunaras Autóspihenő u. 8 vagy ott találkozás fél 11- 11 körül.
Ha jól tudom mindenki autóval megy, Fater mindenképpen, de én erősen gondolkozom azon hogy lemotorozok, ha az időjárás kedvező lesz, márpedig úgy néz ki hogy jóidő lesz.
Szállást Fater foglalt egy nagyobb házban,de nem ott ahol a múltkor voltunk, ha jól tudom 4000ft/fő .
Érkezés után, welcome drink, (HP) aztán irány a fürdő, majd este főzés bográcsban, bableves.
Akikről tudom hogy jönnek:
1.Váradi Feri
2. Oszy család
3. fgyozo 2X
4. Arthur+né
5. Cimby +1
6. Győzőék
7.id. Klock és ifj Klock
CSERNÁK ROBI?
BAKA JOE?
PALI?
PERBÁL?
Ha egyéb kérdésetek van akkor Fatert hívjátok: húsz 9341923
Gunarasi hétvége!
Elnézést kérek mindenkitől a kevés tájékoztatás miatt, a Fater szervezi, úgy volt hogy én is családostul megyek de sajnos a gyerekek betegsége miatt nem jön össze. Most úgy néz ki egyedül megyek.
Szóval, találkozó reggel 9-kor Faternál Szfvár Segesvári u. 15, onnan indulás Gunaras Autóspihenő u. 8 vagy ott találkozás fél 11- 11 körül.
Ha jól tudom mindenki autóval megy, Fater mindenképpen, de én erősen gondolkozom azon hogy lemotorozok, ha az időjárás kedvező lesz, márpedig úgy néz ki hogy jóidő lesz.
Szállást Fater foglalt egy nagyobb házban,de nem ott ahol a múltkor voltunk, ha jól tudom 4000ft/fő .
Érkezés után, welcome drink, (HP) aztán irány a fürdő, majd este főzés bográcsban, bableves.
Akikről tudom hogy jönnek:
1.Váradi Feri
2. Oszy család
3. fgyozo 2X
4. Arthur+né
5. Cimby +1
6. Győzőék
7.id. Klock és ifj Klock
CSERNÁK ROBI?
BAKA JOE?
PALI?
PERBÁL?
Ha egyéb kérdésetek van akkor Fatert hívjátok: húsz 9341923
A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: #15449
Janki!
Sztem Forresték kimaradtak a felsorolásból.
Sztem Forresték kimaradtak a felsorolásból.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Köszönjük Mindenkinek a hétvégét, szerintem mindannyian jól éreztük magunkat!
A ház tulajdonosa jelezte, hogy valakinél véletlenül nála maradt egy törölköző ami a házból való, azthiszem valamelyik földszinti szobából. Kérem, aki megtalálja juttassa el valahogy hozzánk és a nővéremék leviszik szilveszterkor. mellesleg én is majdnem eltettem egyet mert azt hittem a Fater ottfelejtette, de aztán láttam hogy mindnekinek ki volt készítve.
köszi!
A ház tulajdonosa jelezte, hogy valakinél véletlenül nála maradt egy törölköző ami a házból való, azthiszem valamelyik földszinti szobából. Kérem, aki megtalálja juttassa el valahogy hozzánk és a nővéremék leviszik szilveszterkor. mellesleg én is majdnem eltettem egyet mert azt hittem a Fater ottfelejtette, de aztán láttam hogy mindnekinek ki volt készítve.
köszi!
A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re:#15453
Sziasztok!
Janki! MI köszönjük, hogy megszerveztétek ezt a csodás hétvégét.
Az idő jó volt, Örülök, hogy személyesen is megismerhettem újabb klubtagokat.
Váradi Ferinek is köszönet a babgulyásért, ugyan, ebben a változatban még nem ettem, de ez is fenséges volt.
Egyel több kaja, amit a kedvencek közé sorolhatok.
Megállapítom, hogy a szombat esti foglalkozás célját elérte, tehát az idő elvesztegetése nem volt hiába való.
A törölközőkről: 1db kakaó-barna az a fürdőszobában a mosdó mellé akasztva, 2db bordó(?) fürdőlepedő, pedig szintén a fürdőszobában a szárítón maradt. Többről nem tudok.
De majd megkérdem az asszonyt, nem keveredett-e a cuccunk közé.
Janki! MI köszönjük, hogy megszerveztétek ezt a csodás hétvégét.
Az idő jó volt, Örülök, hogy személyesen is megismerhettem újabb klubtagokat.
Váradi Ferinek is köszönet a babgulyásért, ugyan, ebben a változatban még nem ettem, de ez is fenséges volt.
Egyel több kaja, amit a kedvencek közé sorolhatok.
Megállapítom, hogy a szombat esti foglalkozás célját elérte, tehát az idő elvesztegetése nem volt hiába való.
A törölközőkről: 1db kakaó-barna az a fürdőszobában a mosdó mellé akasztva, 2db bordó(?) fürdőlepedő, pedig szintén a fürdőszobában a szárítón maradt. Többről nem tudok.
De majd megkérdem az asszonyt, nem keveredett-e a cuccunk közé.