Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Alkatrész keresi a gazdáját
Sziasztok!
Nem rendelt valaki közületek kuplunglella-készletet az íbéjről véletlenül az én munkahelyi címem megadásával??:Megérkezett, nem tudom kié!
Üdv.:moli
(2016.jan.28.-án került postára)
Nem rendelt valaki közületek kuplunglella-készletet az íbéjről véletlenül az én munkahelyi címem megadásával??:Megérkezett, nem tudom kié!
Üdv.:moli
(2016.jan.28.-án került postára)
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Ja, de... Bics uuuu, azta, neharagudj.. B... Eg....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
15610-re
Oszy !
én is így reagáljak ha mondjuk vkivek össze tévesztem az asszonykádat?: -)
Oszy !
én is így reagáljak ha mondjuk vkivek össze tévesztem az asszonykádat?: -)
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Hát most mit mondjak? El nem kopik mint a kuplung.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nem kimondottan alkatrészes témájú a kérdésem, de miután itt olvastam róla, és rendkívül furdalja az oldalam a kíváncsiság (ezért őszülök olyan hamar) kérdezem: mi a fene ez a minivajas sztori? Ez valami közszájon forgó adoma, amit minden általános iskolát végzett embernek is illenék tudnia (ezesetben szégyellem magam), vagy kimondottan ebben a körben van értelme ennek a minivajazásnak?
Világosítsatok fel, legyetek szívesek! (A végén még kiderül, hogy már nekem is szükségem lett volna rá - csak nem tudtam róla!)
Előre is köszönöm!
Nem kimondottan alkatrészes témájú a kérdésem, de miután itt olvastam róla, és rendkívül furdalja az oldalam a kíváncsiság (ezért őszülök olyan hamar) kérdezem: mi a fene ez a minivajas sztori? Ez valami közszájon forgó adoma, amit minden általános iskolát végzett embernek is illenék tudnia (ezesetben szégyellem magam), vagy kimondottan ebben a körben van értelme ennek a minivajazásnak?
Világosítsatok fel, legyetek szívesek! (A végén még kiderül, hogy már nekem is szükségem lett volna rá - csak nem tudtam róla!)
Előre is köszönöm!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Hát Pestám,hogy is kezdjem? Szóval a minivajnak mindig a farzsebbe kell lennie, hogy testhőmérsékletű legyen,és ezáltal kitűnően használható síkosító gyanánt.Hát ennyi a titok.
-
- Kapcsolat:
Maestro!maestro írta:Hát Pestám,hogy is kezdjem? Szóval a minivajnak mindig a farzsebbe kell lennie, hogy testhőmérsékletű legyen,és ezáltal kitűnően használható síkosító gyanánt.Hát ennyi a titok.
Valahol a piszkos fantáziám mélyén felvetődött ennek a lehetősége is, de őszintén szólva ettől az "illusztris" társaságtól (főleg az idősebbektől) nem mertem ilyesmit még feltételezni sem... Szeretném itt és most mindenki előtt leszögezni, hogy a kölcsönösség és a klasszikus felállás híve vagyok.... !
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Maestro, Pesta és Artur !
Már kezditek pedzeni a minivaj jelentőségét ! Csak fantázia kell hozzá !
Már kezditek pedzeni a minivaj jelentőségét ! Csak fantázia kell hozzá !
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Az történt, hogy szétkaptam a hátsó kereket gumi csere miatt. Van a hátsó keréken az a ricnis csillag alakú bisz-b@sz. Úgy nézem el van kopva a ricni része. Még megerősítésre várok de valószínűleg szükségem lenne egy ilyenre. Nincs véletlenül valakinek egy fölösleg? Esetleg tipp, hogy hol tudnék venni?
Előre is köszi!
Zpityu
Az történt, hogy szétkaptam a hátsó kereket gumi csere miatt. Van a hátsó keréken az a ricnis csillag alakú bisz-b@sz. Úgy nézem el van kopva a ricni része. Még megerősítésre várok de valószínűleg szükségem lenne egy ilyenre. Nincs véletlenül valakinek egy fölösleg? Esetleg tipp, hogy hol tudnék venni?
Előre is köszi!
Zpityu
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zpityu 2016.02.08., hétf. 19:19-kor.
- Oszy
- Kapcsolat:
Zpityu,
Sajnos ritka darab. Nekem is volt ilyen problemam, akkor szerencsere Lferi felajanlott egyet..
Ebay... Meg hasonlo ha itt nem találsz...
Sajnos ritka darab. Nekem is volt ilyen problemam, akkor szerencsere Lferi felajanlott egyet..
Ebay... Meg hasonlo ha itt nem találsz...