Túra
-
- Kapcsolat:
Re: 15898, avagy Erdély-túra Arthur módra
Arthur!
A terveidet még nézni is öröm! Jó látni, hogy mást is vonz az a tájék, és a tervek kidolgozottsága alapján úgy látom, hogy komolyan is veszed a dolgot.
2016-ra nem tudok semmit vállalni (és így az április 22-dikei jelentkezési határidő számomra irreális), de a 2017-es tervedet nézegetve felvetődik bennem az a kérdés, hogy van-e információd a kijelölt útról? Merthogy a hegyek közötti motorozás gyönyörű lehet, de az utak minősége itt-ott meglehetősen bizonytalan.
Persze lehet a mi motorjainkkal is földúton közlekedni, de ebben az esetben nem biztos, hogy kijön (pláne élvezhető módon) a napi 200-300km...
Természetesen nem vészmadárkodni írtam, csak az eddig látottak alapján "intelek" óvatosságra. Mint írtam, az efféle utak engem is érdekelnek, de nem biztos, hogy 5-6-7 nap elegendő az ilyesmire.
A terveidet még nézni is öröm! Jó látni, hogy mást is vonz az a tájék, és a tervek kidolgozottsága alapján úgy látom, hogy komolyan is veszed a dolgot.
2016-ra nem tudok semmit vállalni (és így az április 22-dikei jelentkezési határidő számomra irreális), de a 2017-es tervedet nézegetve felvetődik bennem az a kérdés, hogy van-e információd a kijelölt útról? Merthogy a hegyek közötti motorozás gyönyörű lehet, de az utak minősége itt-ott meglehetősen bizonytalan.
Persze lehet a mi motorjainkkal is földúton közlekedni, de ebben az esetben nem biztos, hogy kijön (pláne élvezhető módon) a napi 200-300km...
Természetesen nem vészmadárkodni írtam, csak az eddig látottak alapján "intelek" óvatosságra. Mint írtam, az efféle utak engem is érdekelnek, de nem biztos, hogy 5-6-7 nap elegendő az ilyesmire.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: 15908
Köszi Pesta, igyekeztem, és komolyan is veszem a túrákat.
Az olyan utakat, amelyek nem főútvonalak, a google map-on centiről centire "végigmotoroztam" a képek alapján, általában 2011 - 2013-as képek, ezek az útvonalak motorozhatóak, lehet tartani az 50km/óra átlagot. Azóta pedig, lehet, hogy javult a helyzet, mert 2014-ben elindult egy útjavítási és felújítási hullám odakinn. Beismerem, van egy két olyan rész, melyről nem készült felmérés, de azok hossza 10-20 km, ami nem egy túlságosan nagy távolság, ha 30-40-el kell is menni rajta.
A felvidéken, pedig (2018-as terv) arra már jártam, hol autóval, hol motorral, az végigmotorozható.
Természetesen mindegyik útvonalról az adott év elején részletes tervet dolgozok ki, olyat, mint az ideiről.
Az olyan utakat, amelyek nem főútvonalak, a google map-on centiről centire "végigmotoroztam" a képek alapján, általában 2011 - 2013-as képek, ezek az útvonalak motorozhatóak, lehet tartani az 50km/óra átlagot. Azóta pedig, lehet, hogy javult a helyzet, mert 2014-ben elindult egy útjavítási és felújítási hullám odakinn. Beismerem, van egy két olyan rész, melyről nem készült felmérés, de azok hossza 10-20 km, ami nem egy túlságosan nagy távolság, ha 30-40-el kell is menni rajta.
A felvidéken, pedig (2018-as terv) arra már jártam, hol autóval, hol motorral, az végigmotorozható.
Természetesen mindegyik útvonalról az adott év elején részletes tervet dolgozok ki, olyat, mint az ideiről.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Forrest!
A szezonnyitóra pénteken milyen időpontban gondoltátok az indulást? Én 13 óráig dolgozok és utána én is felmennék. Zpityuné csak szombaton jön utánunk busszal. Egyébként most tudatosult bennem, hogy ez a Pünkösd hétvége. Hétfőre is terveztél esetleg valamit vagy vasárnap megyünk haza?
Üdv Zpityu
A szezonnyitóra pénteken milyen időpontban gondoltátok az indulást? Én 13 óráig dolgozok és utána én is felmennék. Zpityuné csak szombaton jön utánunk busszal. Egyébként most tudatosult bennem, hogy ez a Pünkösd hétvége. Hétfőre is terveztél esetleg valamit vagy vasárnap megyünk haza?
Üdv Zpityu
- forrest99
- Kapcsolat:
En ahogy vegzek a meloba, indulunk. Ez lehet du 1, de lehet 5 is, attol fugg. Tudnak rola, hogy penteken erkezik aki teheti, szal ebbol nem lesz gond.
Ha hetfon is maradunk, sztem meg orulnek is, meg mi is
Utolagos beleegyezesetekkel szombat estere kertem a kozos helyseget is, ez +10000Ft, de sztem ennyi embernek ez nem megterhelo + ~300ft/fo.
Ha hetfon is maradunk, sztem meg orulnek is, meg mi is
Utolagos beleegyezesetekkel szombat estere kertem a kozos helyseget is, ez +10000Ft, de sztem ennyi embernek ez nem megterhelo + ~300ft/fo.
- forrest99
- Kapcsolat:
2016 szezonnyito
2016 szezonnyito
Igen, Molira Tibire emlekszem, aztan irjuk ide az a tuti.
1-2, Forrest + Forrestné, Pentektol
3-4, Artúr + Artúrné (ha minden igaz 2 motorral).
5-6, Zpityu + Zpityuné.
7-8. moli+moliné, Pentektol
9-10. Asszonyka + Z. Zoli
11. Tóth Zoli
12. Pali, Pentektol
13. TLaci
14. id. Klock János
15. ifj. Klock János
16 Bakajoe + Bakajoene(?)
17. Dobrovitz Laci
18. Balu
19. Szasz Tibi
20. Oszy (valszeg +család, ha Klockné is jön)
21-22. Joe + Joene
23. Cimby
24-25. NagyTibi+NagyTibiné, Pentektol
26-27. VFeri, Vferine
28-29. Asaf, Asafne(?)
30-31. (Masik)Joe, Joene
32-33. Plero + Pleroné (csak 1 nap, program függő)
34. Tatyi (csak 1nap, program függő)
35. Papa (csak 1 nap programtól függ)
36-37. KLB+KLBné (csak 1 nap 15.-e)
Igen, Molira Tibire emlekszem, aztan irjuk ide az a tuti.
1-2, Forrest + Forrestné, Pentektol
3-4, Artúr + Artúrné (ha minden igaz 2 motorral).
5-6, Zpityu + Zpityuné.
7-8. moli+moliné, Pentektol
9-10. Asszonyka + Z. Zoli
11. Tóth Zoli
12. Pali, Pentektol
13. TLaci
14. id. Klock János
15. ifj. Klock János
16 Bakajoe + Bakajoene(?)
17. Dobrovitz Laci
18. Balu
19. Szasz Tibi
20. Oszy (valszeg +család, ha Klockné is jön)
21-22. Joe + Joene
23. Cimby
24-25. NagyTibi+NagyTibiné, Pentektol
26-27. VFeri, Vferine
28-29. Asaf, Asafne(?)
30-31. (Masik)Joe, Joene
32-33. Plero + Pleroné (csak 1 nap, program függő)
34. Tatyi (csak 1nap, program függő)
35. Papa (csak 1 nap programtól függ)
36-37. KLB+KLBné (csak 1 nap 15.-e)
- Gary
- Kapcsolat:
Kolbászolás előestéje
Üdv!
Tisztelt érintettek!
Az esti szalonnasütéshez milyen sört kívántok inni? Vagy borocskát? Tejecskét?
Üdv: Gary
Tisztelt érintettek!
Az esti szalonnasütéshez milyen sört kívántok inni? Vagy borocskát? Tejecskét?
Üdv: Gary
"Az élet olyan, mint a motor.Be kell rúgni, másként nem megy."/Hofi/
- fgyozo
- Kapcsolat:
Most hétvégén Váradi F és én Harkányban voltunk.
Feri megkapta Klock Janitól a Honda GL650 -t én pedig a
Cx-emmel voltam.
SZUPER VOLT !!!
Ez úton ismét köszönöm Klock Janinak hogy oda adta a motorját!
Feri megkapta Klock Janitól a Honda GL650 -t én pedig a
Cx-emmel voltam.
SZUPER VOLT !!!
Ez úton ismét köszönöm Klock Janinak hogy oda adta a motorját!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Üdv Urak! Szombaton (23.) megemlékezéssel egybekötött felvonulás lesz Dabason, a Gyóni egyenesen elhunyt angol motorversenyzőről!
Ha valakit érdekel!
Ha valakit érdekel!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!