Alkatrész
Re:165 Alkatrész
Hát nem tudom ,hogy sikerül feltölteni
- Csatolmányok
-
- Kép0125.jpg (10.87 KiB) Megtekintve 11763 alkalommal
-
- Kép0123.jpg (10.42 KiB) Megtekintve 11763 alkalommal
-
- Kapcsolat:
166....165-re
Sikerült.
Szia koldi57
A vízpumpa a blokk hátulján a króm cső végénél van. Arra gondoltál, hogy az alól szivárog néha a víz?
Ott található egy pici (kb 4mm) nyílás. Ott van egy szimmering az olaj felé, és egy kerámia/műanyag tőmítés a vízpumpa lapát felé. A kivezető nyilás a kettő között van.
folyt öv.
Szia koldi57
A vízpumpa a blokk hátulján a króm cső végénél van. Arra gondoltál, hogy az alól szivárog néha a víz?
Ott található egy pici (kb 4mm) nyílás. Ott van egy szimmering az olaj felé, és egy kerámia/műanyag tőmítés a vízpumpa lapát felé. A kivezető nyilás a kettő között van.
folyt öv.
- masnapos
- Kapcsolat:
Re: 167
Helló Győző és Öregkis ! 166,163-ra
Üdvözöllek én is itt köztünk kodi57 !Győző és Öregkis, Látjátok hogy Írtam "kodi57 " Nem "kondi" és nem "koldi" !!!!
Azért "vendettára" nem adtam okot remélem ? Szegény mit szól,hogy így tiszteljük meg ?
Üdv :másnapos
Üdvözöllek én is itt köztünk kodi57 !Győző és Öregkis, Látjátok hogy Írtam "kodi57 " Nem "kondi" és nem "koldi" !!!!
Azért "vendettára" nem adtam okot remélem ? Szegény mit szól,hogy így tiszteljük meg ?
Üdv :másnapos
Re: válasz.168
SZIA
Igen a télen,le akciózva.Hát a tökéletességért még küzdenem kell.
Remélem egyszer még megbízható móci lesz .
Üdv: kodi57
Igen a télen,le akciózva.Hát a tökéletességért még küzdenem kell.
Remélem egyszer még megbízható móci lesz .
Üdv: kodi57
170
Sziasztok!
Köszönetet szeretnék mondani BIRI MÁTYÁS márkatársunknak, aki alkatrészemet megrendelte és el is postázta nekem!KÖSSSZI!molicx
Köszönetet szeretnék mondani BIRI MÁTYÁS márkatársunknak, aki alkatrészemet megrendelte és el is postázta nekem!KÖSSSZI!molicx
171
169-re!
Üdv.Kodi!
Légszűrő, ha nem akarsz postára várni, Tatabánya Pink Motors, polcon van kb.:2800FT HFA1613 molicx
Üdv.Kodi!
Légszűrő, ha nem akarsz postára várni, Tatabánya Pink Motors, polcon van kb.:2800FT HFA1613 molicx
-
- Kapcsolat:
173
Eurosportom hátsó központi rugóstagjánál olajszivárgást észleltem. Ez gondolom nem jó előjel a rugóstag jövőjére nézve. Az elvezető gumicsőből, és a gumiharmónika felső peremétől is szivárog az olaj. Kérdezném, hogy valakinek van- e tapasztalata javításával kapcsolatban, egyáltalán javitható-e? Köszönöm.
- masnapos
- Kapcsolat:
Re: 174
Helló Márkatársak !
Alkatrész igényem lenne , aki tud segítsen.
CX-500 (83-as) Autómata vez.láncfeszítőshöz........
1, Automata spanoló szerk.
2,Spanolóív és láncvezető(rezgéscsillapító)
3,Röpsúlyos előgyujtásszabályzó mechanika
Ugyan a motor már készen van de ezen alkatrészeket kölcsön kaptam és mihamarabb rendeznem kell a tartozást.
Minden megoldás érdekel!!!!!!!!!!!!!!4
Üdv: másnapos
Alkatrész igényem lenne , aki tud segítsen.
CX-500 (83-as) Autómata vez.láncfeszítőshöz........
1, Automata spanoló szerk.
2,Spanolóív és láncvezető(rezgéscsillapító)
3,Röpsúlyos előgyujtásszabályzó mechanika
Ugyan a motor már készen van de ezen alkatrészeket kölcsön kaptam és mihamarabb rendeznem kell a tartozást.
Minden megoldás érdekel!!!!!!!!!!!!!!4
Üdv: másnapos