CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Srácok had legyen a Győző BMW fan is. Úgy látom attól, hogy vett egy nagyobb vasat nem lett kevésbé CX-es. Természetesen amint lesz alkalmam én is savazni fogom miatta. (hiszen ezek a baráti kis csipkelődések színesítik a fórumunkat és ez talán így is van rendben)
A BMW kifizette azt a 700 dollárt: Nemigen hiszem, hogy különösebben megérezték volna és reklámnak pedig nem hiszem, hogy jelentős lenne. Szerintem csak valaki látta a cikket és felhívta valaki illetékesnek a figyelmét, hogy ki kellene fizetni nehogy emiatt esetleg el kelljen adni a motort. Mindenképpen jó dolog, hogy megmentettek egy motort az enyészettől. (még ha BMW is )
A történet: Lehet, hogy szentimentális vagyok de szerintem a történet nem egy BMW-ről szól, még csak nem is egy motorról. Hanem egy emberről aki felismerte, hogy a szenvedélye miatt bajba kerülhet és inkább lemondott róla a családja érdekében, de soha nem adta fel. A szenvedélyét pedig talán tovább viszi a fia. Azt gondolom, ez jól mutatja az apa és fia közötti kapcsolatot. "Csináld meg a motoromat" Ez a mondat mindent elmond.
Bocs ha kicsit hosszúra sikerült de ki kívánkozott belőlem.
A BMW kifizette azt a 700 dollárt: Nemigen hiszem, hogy különösebben megérezték volna és reklámnak pedig nem hiszem, hogy jelentős lenne. Szerintem csak valaki látta a cikket és felhívta valaki illetékesnek a figyelmét, hogy ki kellene fizetni nehogy emiatt esetleg el kelljen adni a motort. Mindenképpen jó dolog, hogy megmentettek egy motort az enyészettől. (még ha BMW is )
A történet: Lehet, hogy szentimentális vagyok de szerintem a történet nem egy BMW-ről szól, még csak nem is egy motorról. Hanem egy emberről aki felismerte, hogy a szenvedélye miatt bajba kerülhet és inkább lemondott róla a családja érdekében, de soha nem adta fel. A szenvedélyét pedig talán tovább viszi a fia. Azt gondolom, ez jól mutatja az apa és fia közötti kapcsolatot. "Csináld meg a motoromat" Ez a mondat mindent elmond.
Bocs ha kicsit hosszúra sikerült de ki kívánkozott belőlem.
-
- Kapcsolat:
Re: A BMW-s történet
Zpityu!
A videó megnézése után már-már "szégyelltem magam" egy kicsit, valóban van érzelmi töltete, főleg a cédulák (az elején, és a végén a tábla, amelyen az apjának ajánlja a fiú a felújított motort).
Node egy hangyányit sántít a történet: ugyanis ha a fiú tényleg továbbvinné a motorok iránti szenvedélyt, akkor nem hagyták volna ott addig állni a motort, míg az apa eltávozik... Szerintem "puszta" emlékezésből (tiszteletből) csináltatták meg azt a motort, nem érzem úgy, hogy ott tényleg szenvedély állna a háttérben.
Ettől még jó a képsorozat, a belőle alkotott történet, de közöttünk is vannak a motort jobban szerető emberek. Csak nekünk nem fizetett a Honda semmit...
A videó megnézése után már-már "szégyelltem magam" egy kicsit, valóban van érzelmi töltete, főleg a cédulák (az elején, és a végén a tábla, amelyen az apjának ajánlja a fiú a felújított motort).
Node egy hangyányit sántít a történet: ugyanis ha a fiú tényleg továbbvinné a motorok iránti szenvedélyt, akkor nem hagyták volna ott addig állni a motort, míg az apa eltávozik... Szerintem "puszta" emlékezésből (tiszteletből) csináltatták meg azt a motort, nem érzem úgy, hogy ott tényleg szenvedély állna a háttérben.
Ettől még jó a képsorozat, a belőle alkotott történet, de közöttünk is vannak a motort jobban szerető emberek. Csak nekünk nem fizetett a Honda semmit...
Üdv.
Pesta
Pesta
- Plero
- Kapcsolat:
Azt ne felejtsétek el, hogy munkanélküliként felújított egy motort!!!
By Plero
- Arthur
- Kapcsolat:
Győző!
Ne is törődj velük! Csak az írígység beszél belőlük!
Nekem is van egy ugyanilyen korú motorom.
Még az emblémája is egyezik!
Vagy csak hasonló A fene vigye el Garynél felejtettem az olvasó szemüvegem!
Ne is törődj velük! Csak az írígység beszél belőlük!
Nekem is van egy ugyanilyen korú motorom.
Még az emblémája is egyezik!
Vagy csak hasonló A fene vigye el Garynél felejtettem az olvasó szemüvegem!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
- fgyozo
- Kapcsolat:
16048 Arthur !
Szép darab!
Vannak terveid vele?
Szép darab!
Vannak terveid vele?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Üdv!
SZITÁS CX_GL póló rendelhető (most kerül gyártásra fekete., NŐI is lehet.
1 SZITÁZÁS mind egy, hogy elöl, vagy a hátán:2850ft
2 szitázás elöl és hátulján is 3350ft.
fizetés: majd visszatérünk rá.
download/file.php?mode=view&id=1499 itt a kép.
SZITÁS CX_GL póló rendelhető (most kerül gyártásra fekete., NŐI is lehet.
1 SZITÁZÁS mind egy, hogy elöl, vagy a hátán:2850ft
2 szitázás elöl és hátulján is 3350ft.
fizetés: majd visszatérünk rá.
download/file.php?mode=view&id=1499 itt a kép.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cxkopi 2016.05.05., csüt. 16:09-kor.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: 16052
Bizony Győző!
2019-januártól el kell foglalnom magam valamivel.
Re: 16057
Artúrnak: 2db M női és 2db XXL fiú rendelés. Sziata elöl-hátul.
Köszi Kopi!
2019-januártól el kell foglalnom magam valamivel.
Re: 16057
Artúrnak: 2db M női és 2db XXL fiú rendelés. Sziata elöl-hátul.
Köszi Kopi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arthur 2016.05.06., pén. 11:24-kor.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Arthur, a Gyöngyösi motorblokk felújító szaki elérhetőségét elkérhetem? Arra az esetre, ha a szétszedés után esetleg nekem is szükségem lenne rá. (Ne legyen)
Köszönöm!
Köszönöm!
-
- Kapcsolat:
Pista Bátyó!
Szeretnénk 1 db M-t és 1 db XXL-t.
Köszönöm Zpityu
Szeretnénk 1 db M-t és 1 db XXL-t.
Köszönöm Zpityu
-
- Kapcsolat:
Sziasztok! Én is szeretnék pólót 1db XL-es két szitásat.
köszöntem
köszöntem