Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
16118 forrest99
Ja, tényleg tök érdekes!
Főleg ha hozzá veszem azt is h minden az utolsó pillanatig jó és csak az után rossz !
Hát nem furcsa?
Miért nem hagyjuk ki azt a pillanatot?
Ja, tényleg tök érdekes!
Főleg ha hozzá veszem azt is h minden az utolsó pillanatig jó és csak az után rossz !
Hát nem furcsa?
Miért nem hagyjuk ki azt a pillanatot?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Nekem TI gyújtásom van, de érdekel a CDI-s probléma megoldása. Van valahol egy jó leírás arról, hogyan működik ez a gyújtás?
- forrest99
- Kapcsolat:
Kalman jovoltabol most beszeltem egy debreceni emberrel. Ha minden osszejon, 30-40e Ft koruli osszegert a gyari alapjan legyartja a CDI-t orok garanciaval.
Holnap kuldok le neki egy komplett szettet (jelado, tekercs, gyari cdi) es elkezd rajta dolgozni.
Holnap kuldok le neki egy komplett szettet (jelado, tekercs, gyari cdi) es elkezd rajta dolgozni.
- Plero
- Kapcsolat:
Itt egy összefoglaló a CX gyújtás alternatívákról!!!
http://tuumaustauko.blogspot.hu/p/cx500 ... h-cdi.html
http://tuumaustauko.blogspot.hu/p/cx500 ... h-cdi.html
By Plero
- klb
- Kapcsolat:
CDI
Sziasztok!
Néhány oszcilloszkópos kép, miből lesz szikra. CX500 CDI jeladók jelei.
A képeken a jelek csúcsai közti különbség egyenlő a magas és alacsony fordulat közötti előgyújtás különbséggel.
Az Advancer pulsar tekercs a blokk hátsórészben van. A high és Low speed jeladók oldalt, a lendkerék felett.
Néhány oszcilloszkópos kép, miből lesz szikra. CX500 CDI jeladók jelei.
A képeken a jelek csúcsai közti különbség egyenlő a magas és alacsony fordulat közötti előgyújtás különbséggel.
Az Advancer pulsar tekercs a blokk hátsórészben van. A high és Low speed jeladók oldalt, a lendkerék felett.
- klb
- Kapcsolat:
Plero!
Az első link tetszik a legjobban. A többi linken azért látszik, a kinai CDI + a nem egyszerű elektronika.
Na az kellene nekünk.
Az első link tetszik a legjobban. A többi linken azért látszik, a kinai CDI + a nem egyszerű elektronika.
Na az kellene nekünk.
- Oszy
- Kapcsolat:
Plero,
Majd mindegyiket mar ismerem. Ott az ignitech arol beszeltem. Programozhato de nagyon draga.
Kb 400 euro a par postaval.
Ha jok a tekercsek akkor erdemes az eredetit is megepiteni. A cx oldalunkon a szerviz menupontba ott a tutorial. Ha kerdes van allok rendelkezesre.
Majd mindegyiket mar ismerem. Ott az ignitech arol beszeltem. Programozhato de nagyon draga.
Kb 400 euro a par postaval.
Ha jok a tekercsek akkor erdemes az eredetit is megepiteni. A cx oldalunkon a szerviz menupontba ott a tutorial. Ha kerdes van allok rendelkezesre.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: Oszcilloszkópos kép
Laci!
Ezeket az oszcilloszkópos képeket te csináltad?
Milyen fordulatszámon jöttek ezek így le? És mekkora volt a feszültségcsúcs? (A kép minősége miatt nem igazán tudom leolvasni az oszcilloszkópról...)
Nem szabad elfelejteni, hogy mind az időzítés, mind pedig a feszültségcsúcs nagysága változik a fordulatszámmal egy tekercs esetében is! (Tehát a probléma elég összetett, de kísérletezéssel biztosan be lehetne lőni egy megfelelő karakterisztikát...)
Ezeket az oszcilloszkópos képeket te csináltad?
Milyen fordulatszámon jöttek ezek így le? És mekkora volt a feszültségcsúcs? (A kép minősége miatt nem igazán tudom leolvasni az oszcilloszkópról...)
Nem szabad elfelejteni, hogy mind az időzítés, mind pedig a feszültségcsúcs nagysága változik a fordulatszámmal egy tekercs esetében is! (Tehát a probléma elég összetett, de kísérletezéssel biztosan be lehetne lőni egy megfelelő karakterisztikát...)
Üdv.
Pesta
Pesta