Túra

Válasz küldése
Zpityu
Kapcsolat:

Re: Túra

Hozzászólás Szerző: Zpityu » 2016.05.16., hétf. 20:58

Sziasztok!
Zpityuék is rendben hazaértek. Nagyon jó volt veletek tölteni a hétvégét.
Köszönjük mindenkinek aki hozzájárult, hogy jól érezzük magunkat.
Remélem minél előbb összefutunk.
Üdv Zollerék.

bakajoe
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bakajoe » 2016.05.16., hétf. 21:31

Köszi Foripapa, jól volt ez a kis összeröffenés.

Pesta
Kapcsolat:

Re: Parádfürdő

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2016.05.17., kedd 10:18

Sziasztok!

Tegnap este 8-ra mi is hazaértünk. A családdal 11 körül mentünk be a fürdőbe (az első nap tapasztalatai után hívtam őket is – nem kellett kétszer! ), és este fél 7-kor jöttünk ki. A gyerekek (is) nagyon élvezték a pancsolást.
A tábor nagyon barátságos, már-már Borszék-fílingem volt, az egyetlen probléma vele csak a csúszós-sáros feljáró, de szerencsére megúsztam borulás nélkül (pedig volt, amikor már a zabszem-próba is negatív lett volna…! :-D ).
Mindenesetre jó lenne valahogy a gyerekeket is eljuttatni ebbe a táborba, mert a hely idilli, a levegő jó (főleg a büdös motorok nélkül :-D ).
Fogytam majdnem 2 kilót. :-D Ebből kb. 1,5 vélhetően a pingpongozás okán ment le, úgyhogy még azon is agyalok, hogy a most hétvégi partira is elmegyek – bár, ha reális akarok maradni, akkor nem sok esélyem lesz rá… 
Részben a pingpongozás, részben az „egésznapos” áztatás eredménye az lett, hogy ma valahogy mindenhez lett volna kedvem, de főleg otthon maradni, és kipihenni a pihenést… :-D
Forrestnek –ezek után- köszönöm a szervezést, nagyon jó helyet talált, remélhetőleg lesz még itt (is) alkalmunk összefutni. Sajnálom, hogy nem a CX-szel mentem, de az egyébként (többek számára) ismert okon túl azt is mondhatom, hogy így legalább nem a szép CX-et koszoltam össze, hanem azt a „csúnya” műanyag XX-et… ;-)
Végezetül szeretnék elnézést kérni azoktól, akiktől a tájékozatlanságom miatt el sem köszöntem, amikor a fürdőt választottam: Moliék, Z.Zoliék, Pleroék, Tatyi, T. Zoli(ék?), meg akit még itt is kifelejtettem esetleg. Remélem, hogy legközelebb sikerül velük egy kicsit tartalmasabb programot is alakítani.
Üdv.
Pesta

fgyozo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2016.05.17., kedd 10:39

16151 Pesta !
Gyere most hétvégén Rudihoz, addig én is edzek a pinyópartinkra :-)
Keményen megizzasztottál.
Milyenek lettek a képeid?
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

Oszy
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2016.05.17., kedd 11:08

Pesta,

Én is kihívlak egy pinyóra és a győztest is. :lol: :lol:

Ha időben jössz, mondjuk szombaton akkor ettél volna a bográcsos-tárkonyos bablevesből. Lehet akkor is kevesebbet mutat a mérleg, de csak a könnyű gázok miatt. :lol: :roll:

Mellesleg a folyadékpótlásról nem gondosodtál oly lelkesen mint ahogy beszéltél róla. ;) Pedig én baracklé, szilvalé (ebből is az eszenciát ) és mindenféle földi jóval kináltalak. :lol:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Arthur
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Arthur » 2016.05.17., kedd 13:24

Sziasztok!

Mi is hazaértünk rendben a benzintyúkkal. Forrinak köszi a szervezést, Pajának a fincsi babletyót, és köszönet azoknak, akik bárminemű módon hozzájárultak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A hely csodás volt, a megjelentek nem különben! Jó volt eltölteni veletek ezt a hosszú hétvégét. Ma én is úgy voltam, mint Pesta, csak én itthon is maradtam, mert ismét belázadtam, a torkom meg majd szétmegy, mindjárt megyek dokihoz.

Üdv mindenkinek: Artúrék!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"

Pesta
Kapcsolat:

Re: 16153

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2016.05.17., kedd 15:35

Győző!

A fényképeket illetően az a helyzet, hogy elbambultam egy kicsit, és nyers formátumban lettek rögzítve a képek. Így csak átkonvertálás után tudom majd megnézni őket, és a javát majd természetesen egy linken keresztül megosztom.

Remélem, hogy lesz közte jó is...
Üdv.
Pesta

Oszy
Kapcsolat:

Csak matek

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2016.05.18., szer. 09:53

A hétvégi gurulás, amiben volt autópálya 130as tempo néha még előzés is.
468km/25,5 l
Ez így + a kínai CDI+ Rettenet kapcsoló= 5,44l/100km :!:
Én ezzel a fogyasztással elégedett vagyok.
Nem azért mert annyira számolom, de látni akartam, hogy minden rendben van-e. Volt már 7l is meg még több.
Egyiknél papír zsebkendő a légszűrőben, a másik amikor a karbi tű nem zárt és menet közben folyt a benzin.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

fgyozo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2016.05.18., szer. 10:10

16166 Oszy
Igen, ez nem mondható nyugodt túrázó tempónak, így ez a fogyasztás szerintem is jó.
Nálam 6 felett lett volna.
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

Oszy
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2016.05.18., szer. 10:26

Teszek majd egy próbát, mi van ha nyugodt tempó, nincs hirtelen gáz adás csak óvatosan és max 100.
Ha megközelíti a 4et akkor van köze a gyújtásnak. Jó szikra jó égés.

Válasz küldése