Kallós Gyula írta:Figyelem!
Közeledik a jelentkezési határidő,várom a jelentkezéseket. A kiírás a Túra alatt olvasható.
Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Ópusztaszeri Túra
-
- Kapcsolat:
Re: ?
Moli!Zpityu írta:Zpityu sajnos nem tud Pusztavacsra menni mert védi a Hazát, de megbeszélte a Forresttel, hogy kifizeti Molinak a csizmát és elszállítja azt a Zpityunak.moli írta:ZPityu jön-e Pusztavacsra?
Tehát Zpityu előre is köszöni a tevékenykedést minden közreműködőnek!!!!!
Most jutott a fejembe, hogy megvan. Köszönöm szépen!
Üdv Zpityu
-
- Kapcsolat:
Re: Re:Erdélyi Túra
Kallós Gyula írta:Kallós Gyula írta:Figyelem!
Közeleg az Erdélyi túra. Gyülekező június 22-n Sárgaházán 18,00 órakor. Meglepetési vacsora 19,00 órától lesz.
Személyi,Jogsi és zöldkártya kell,ne had otthon.
Induló létszám véglegesen 14 fő a szállásfoglalások miatt.
Üdv.Gyula bácsi
-
- Kapcsolat:
Re: 16336, 16340
Győző, Oszy!
Nem kell ezen a "nem-tagságon" ennyire megrökönyödni... persze, beleférne ez is, sőt...!
De az igazat megvallva egyszerűen arról van szó, hogy még nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel azon a szinten, hogy a tettek mezejére is léptem volna (értsd: írtam volna vmi bemutatkozó szöveget, meg küldtem volna be egy fényképet....).
Szóval ez egyelőre tkp. a lustaság eredménye.
Egy gyengébb pillanatomban majd teszek vmit az ügy érdekében...
Nem kell ezen a "nem-tagságon" ennyire megrökönyödni... persze, beleférne ez is, sőt...!
De az igazat megvallva egyszerűen arról van szó, hogy még nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel azon a szinten, hogy a tettek mezejére is léptem volna (értsd: írtam volna vmi bemutatkozó szöveget, meg küldtem volna be egy fényképet....).
Szóval ez egyelőre tkp. a lustaság eredménye.
Egy gyengébb pillanatomban majd teszek vmit az ügy érdekében...
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
csak meglepett... Én alaposnak nem lustának ismerlek. A legtöbb bemutatkozó rövidebb mint a te postjaid. );
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
Gyula Úr!
Meg tudod nekem adni a Torockói szállás elérhetőségét?
Lehet h hétfőn megszállnánk ott.
Meg kéne az éterem is h ott ehessünk - bár a szállásadó minden bizonnyal tudná azt is.
Meg tudod nekem adni a Torockói szállás elérhetőségét?
Lehet h hétfőn megszállnánk ott.
Meg kéne az éterem is h ott ehessünk - bár a szállásadó minden bizonnyal tudná azt is.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Győzőnek
Győző Gyula Úr már nem olvasta az üzenetedet, mert kint volt Sárgaházán.
Feri
Feri
- forrest99
- Kapcsolat:
A Pannonia MGTSZ szervezeseben:
Június 24–26.
Park Strand Kemping Agard
Chernel István utca 56-58.
A régi helyszínen, új rendezvény.
Kötöttségek és fix programok nélküli pihenős, lazulós, semmittevős hétvégére invitálunk minden veteránost, aki szeretné az év leghosszabb nappalát a tóparti strandon tölteni és a régi találkozóink, versenyeink helyszínén egy kempingezős hétvégével tisztelegni Szent Iván éjének.
Napközben fürdőzünk, motorozgatunk, napozunk, este a tábortűz körül megbeszéljük a világ nagy dolgait egy hűvös sör mellett… Ki ne akarná ezt?!
Ne tervezz más programot, az összes veteránmotoros haver, barát itt lesz… Irány Agárd!
www.pannoniamgtsz.hu
Június 24–26.
Park Strand Kemping Agard
Chernel István utca 56-58.
A régi helyszínen, új rendezvény.
Kötöttségek és fix programok nélküli pihenős, lazulós, semmittevős hétvégére invitálunk minden veteránost, aki szeretné az év leghosszabb nappalát a tóparti strandon tölteni és a régi találkozóink, versenyeink helyszínén egy kempingezős hétvégével tisztelegni Szent Iván éjének.
Napközben fürdőzünk, motorozgatunk, napozunk, este a tábortűz körül megbeszéljük a világ nagy dolgait egy hűvös sör mellett… Ki ne akarná ezt?!
Ne tervezz más programot, az összes veteránmotoros haver, barát itt lesz… Irány Agárd!
www.pannoniamgtsz.hu