Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Túra
16402 Pesta !
A teljesítmény az valóban egy dolog.
De ehhez társul még azért néhány más is.
Feltehetjük h mindkét motorral azonos sebességgel megyünk.
Akkor is egész más a két gép menet tulajdonsága.
Az útfekvés, a futómű, hogy nem is érzed az út egyenetlenségeit,
a fék stb. és igen, persze a hangja.
Arra jutottam amit eredetileg is tervezem.
Autópályás utakra nem a CX el, egyébként pedig a továbbra is a
CX-el megyek.
Egy ismerősöm a két motort látva azt mondta hogy ez a sárga-fekete az bulibb :- )
A teljesítmény az valóban egy dolog.
De ehhez társul még azért néhány más is.
Feltehetjük h mindkét motorral azonos sebességgel megyünk.
Akkor is egész más a két gép menet tulajdonsága.
Az útfekvés, a futómű, hogy nem is érzed az út egyenetlenségeit,
a fék stb. és igen, persze a hangja.
Arra jutottam amit eredetileg is tervezem.
Autópályás utakra nem a CX el, egyébként pedig a továbbra is a
CX-el megyek.
Egy ismerősöm a két motort látva azt mondta hogy ez a sárga-fekete az bulibb :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Pesta,
KFT:Ugye, fáj a szíved c. Dal.
Egyebkent neha jo tuk lenni valamin. Pl rossz napok, idoszakok es autópályák. Nekem neha jol esik a száguldás. Azt amit 240 nel ereztem az leirhatatlan. Nem allandoan akarom ezt de neha jo erzes.
Fgyozo,
A hat fajas az az evek nem a motor. barmilyen jo is a plasztikai sebeszed, bellul romlott az alma.
De a cx az cx. Ha erdelyi tura akkor nem a szaguldas a cél. Persze nezelodni ovatosan, a forgalomra is figyelelni. Van az hogy kilometerenkent megallna az ember nezelodni, elvezni a tajat.
Ok, hogy most hatarig vagyi spontosabban Debrecenig autopalya, de arra a 200km re nem mentem volna mas geppel. Vagy kikerulom. Amiota Szentkirályon van az elso szallas es nem Borszék ami 750km nem latom ertelmet a sietsegnek es az autopalyanak. A masik 45km Kolozsvarnal az megint lof@sz.
KFT:Ugye, fáj a szíved c. Dal.
Egyebkent neha jo tuk lenni valamin. Pl rossz napok, idoszakok es autópályák. Nekem neha jol esik a száguldás. Azt amit 240 nel ereztem az leirhatatlan. Nem allandoan akarom ezt de neha jo erzes.
Fgyozo,
A hat fajas az az evek nem a motor. barmilyen jo is a plasztikai sebeszed, bellul romlott az alma.
De a cx az cx. Ha erdelyi tura akkor nem a szaguldas a cél. Persze nezelodni ovatosan, a forgalomra is figyelelni. Van az hogy kilometerenkent megallna az ember nezelodni, elvezni a tajat.
Ok, hogy most hatarig vagyi spontosabban Debrecenig autopalya, de arra a 200km re nem mentem volna mas geppel. Vagy kikerulom. Amiota Szentkirályon van az elso szallas es nem Borszék ami 750km nem latom ertelmet a sietsegnek es az autopalyanak. A masik 45km Kolozsvarnal az megint lof@sz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
Nem tudom hogy mert öregszem vagy mert a BMW-nek más az üléspozíciója vagy mert egyébként sem voltam a toppon vagy ez a három együtt de ez a mostani Erdélyi túra engem piszkosul kimeríttet.
Mire hazaértem már járni alig bírtam, nem voltam jól, érzetem h ez most túúúúl sok volt nekem.
Eredeti tervem az volt hogy elmegyek a csapattal Zakopánéba, onnan 1 nappal korábban haza jövök, szombaton, vasárnap pihenek és hétfőn indulok Montenegróba.
Nos úgy érzem h ebbe így nem vágok bele. Ki kell hagynom Zakopánét (más időpont?).
De így még Montenegróba sem vágok bele.
Jelen felállásban ez nekem kb.830km lenne 1 seggel.
NEM.
Arra gondoltam hogy megfelezem.
Elindulok vasárnap és a hétfőn, Mohácsról induló csapathoz becsatlakozom majd valahol fél úton.
Mondjuk hétfőn valamikor délelőtt valahol Zenica vagy Szarajevó környékén?
Akar ebben a verzióban velem tartani valaki?
V Feri jelezte h velem tart.
Mire hazaértem már járni alig bírtam, nem voltam jól, érzetem h ez most túúúúl sok volt nekem.
Eredeti tervem az volt hogy elmegyek a csapattal Zakopánéba, onnan 1 nappal korábban haza jövök, szombaton, vasárnap pihenek és hétfőn indulok Montenegróba.
Nos úgy érzem h ebbe így nem vágok bele. Ki kell hagynom Zakopánét (más időpont?).
De így még Montenegróba sem vágok bele.
Jelen felállásban ez nekem kb.830km lenne 1 seggel.
NEM.
Arra gondoltam hogy megfelezem.
Elindulok vasárnap és a hétfőn, Mohácsról induló csapathoz becsatlakozom majd valahol fél úton.
Mondjuk hétfőn valamikor délelőtt valahol Zenica vagy Szarajevó környékén?
Akar ebben a verzióban velem tartani valaki?
V Feri jelezte h velem tart.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Pesta!
Zakopánéban a szállás+reggeli Kb:8000 Ft/fő, vacsora önköltséges (étterem)
Nálunk már elfogyott a szabad férőhely ezért Jósvafő 2 éjszaka Kb: 5000 Ft/ fő, a kaja nagyjából 3000 Ft
Durván 15-20e között jön ki egy főre az összköltség üzemanyag nélkül.
Üdv Zpityu
Nálunk már elfogyott a szabad férőhely ezért Jósvafő 2 éjszaka Kb: 5000 Ft/ fő, a kaja nagyjából 3000 Ft
Üdv Zpityu
-
- Kapcsolat:
Re: Ópusztaszeri Túra
Jelentkeztek: 1. Kallós GyulaKallós Gyula írta:Kallós Gyula írta:Figyelem!
Közeledik a jelentkezési határidő,várom a jelentkezéseket. A kiírás a Túra alatt olvasható.
2-3.Orosz István + 1 fő
4-5.Csendes Ferenc +1 fő
6. Szebényi János
7. Kallós András
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kallós Gyula 2016.07.09., szomb. 16:45-kor.
-
- Kapcsolat:
ZPityu!Zpityu írta:Pesta!
Üdv Zpityu
Kicsit zavarban vagyok. Hogy is néz ki a program?
Aug. 04. : Érkezés Jósvafőre, ott megalvás.
Aug. 05. : Még mindig Jósvafő, ott megalvás? (Azt írtad, a KÉT éjszaka 5000Ft/fő.)
Aug. 06. : Indulás Zakopánéba, ott megalvás. (Egy éjszaka. Ez 8000Ft/fő a reggelivel?)
Aug. 07. : Hazafelé, azazhogy ki merre lát...
Elsősorban a 2 Jósvafői napot furcsállom, azt gondoltam, hogy Zakopane lesz a fő műsor.
Ne haragudj, hogy "kukacoskodok", de erre vonatkozó részleteket nem találtam, pedig már feltúrtam az összes hozzászólásodat...
Előre is köszi a válaszod!
Üdv.
Pesta
Pesta
- papa
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Látom szervezitek a zakopanei túrát.
Mi most voltunk ott jul. 25-29-ig 5 napot és nagyon jó volt a szállásunk ebben a panzióban teljes ellátással 3600Ft/fő/ éj
http://zakopane.utazas.hu/ nagyon szép helyen fekszik.
Egy próbát megér.
Látom szervezitek a zakopanei túrát.
Mi most voltunk ott jul. 25-29-ig 5 napot és nagyon jó volt a szállásunk ebben a panzióban teljes ellátással 3600Ft/fő/ éj
http://zakopane.utazas.hu/ nagyon szép helyen fekszik.
Egy próbát megér.
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.