Túra
-
- Kapcsolat:
Re: 16413
ZPityu!
Hogy ez a verzió nekem nem jutott eszembe! Tudod, én viszonylag közel lakok Jósvafőhöz (kb. 90km), és eszembe se jutott, hogy visszafelé is meg lehet ott aludni...
A tájékoztatást köszönöm, de egyelőre kihagyjuk ezt a lehetőséget. (Ettől függetlenül még lehet, hogy ebben az időszakban találkozunk majd. )
Hogy ez a verzió nekem nem jutott eszembe! Tudod, én viszonylag közel lakok Jósvafőhöz (kb. 90km), és eszembe se jutott, hogy visszafelé is meg lehet ott aludni...
A tájékoztatást köszönöm, de egyelőre kihagyjuk ezt a lehetőséget. (Ettől függetlenül még lehet, hogy ebben az időszakban találkozunk majd. )
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: Ópusztaszeri Túra
?Kallós Gyula írta:Jelentkeztek: 1. Kallós GyulaKallós Gyula írta:Kallós Gyula írta:Figyelem!
Közeledik a jelentkezési határidő,várom a jelentkezéseket. A kiírás a Túra alatt olvasható.
2-3.Orosz István + 1 fő
4-5.Csendes Ferenc +1 fő
6. Szebényi János
7. Kallós András
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kallós Gyula 2016.07.13., szer. 16:31-kor.
-
- Kapcsolat:
Re: UBLA-Túra
Gyula bátyám!
Erről az UBLA-motorozásról lehet vmit tudni még?
Keresgéltem a neten, de nem találtam szinte semmi érdemlegeset.
Erről az UBLA-motorozásról lehet vmit tudni még?
Keresgéltem a neten, de nem találtam szinte semmi érdemlegeset.
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Kedves Pesta barátom!
Július 15-n pénteken indulunk a Szlovákiai UBLA településre a sportpályára egy Nemzetközi motoros találkozóra, ahol Lengyelek,Csehek és Ukránok lesznek még. Szombaton egy kb. 200 km-s tájtúra lesz, meglátogatunk egy értelmi fogyatékos gyermek intézményt és több nevezetességet is megfogunk nézni. Szeretettel várlak, ha velünk akarsz oda érkezni, akkor találkozhatunk Királyhelmecen a Nagykapos felé kivezető úton pénteken 14,30 órakor. Ha jössz akkor légyszíves írj vagy telefonáljál. Lehet sátrazni és van panzió is. EURO a fizető eszköz. Telefonom: +36203821184
Üdv :Gyula bácsi
Július 15-n pénteken indulunk a Szlovákiai UBLA településre a sportpályára egy Nemzetközi motoros találkozóra, ahol Lengyelek,Csehek és Ukránok lesznek még. Szombaton egy kb. 200 km-s tájtúra lesz, meglátogatunk egy értelmi fogyatékos gyermek intézményt és több nevezetességet is megfogunk nézni. Szeretettel várlak, ha velünk akarsz oda érkezni, akkor találkozhatunk Királyhelmecen a Nagykapos felé kivezető úton pénteken 14,30 órakor. Ha jössz akkor légyszíves írj vagy telefonáljál. Lehet sátrazni és van panzió is. EURO a fizető eszköz. Telefonom: +36203821184
Üdv :Gyula bácsi
-
- Kapcsolat:
Re: 16413
A tájékoztatást köszönöm, de egyelőre kihagyjuk ezt a lehetőséget. (Ettől függetlenül még lehet, hogy ebben az időszakban találkozunk majd.
Pesta!
Elvileg szombat délután érkezünk vissza Zakópánéból. Egy jó bográcsos lecsóra szívesen látunk!
Üdv Zpityu
Pesta!
Elvileg szombat délután érkezünk vissza Zakópánéból. Egy jó bográcsos lecsóra szívesen látunk!
Üdv Zpityu
-
- Kapcsolat:
Re: Jósvafő
Zpityu!
Igazán kedves a felajánlásod, köszönöm szépen!
Egyelőre nem ígérek semmit, de nem kizárt, hogy egy este erejéig veletek tartok. Majd meglátjuk.
Igazán kedves a felajánlásod, köszönöm szépen!
Egyelőre nem ígérek semmit, de nem kizárt, hogy egy este erejéig veletek tartok. Majd meglátjuk.
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: UBLA-Túra
Gyula bátyám!
Köszönöm a részletes tájékoztatást, látom, nem fukarkodtál a szavakkal! Egyelőre gyűjtöm az érveket, hogy miért érdemes oda mennem/mennünk.
(Nem jó dolog az Asszony nélkül motorozni. Lelkiismeret-furdalással jár...)
Azon lepődtem meg, hogy nem találtam semmit erről az összejövetelről. Persze az is lehet, hogy ennek az oka mindössze annyi, hogy nem művelem a szláv nyelveket...
Köszönöm a részletes tájékoztatást, látom, nem fukarkodtál a szavakkal! Egyelőre gyűjtöm az érveket, hogy miért érdemes oda mennem/mennünk.
(Nem jó dolog az Asszony nélkül motorozni. Lelkiismeret-furdalással jár...)
Azon lepődtem meg, hogy nem találtam semmit erről az összejövetelről. Persze az is lehet, hogy ennek az oka mindössze annyi, hogy nem művelem a szláv nyelveket...
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re:UBLA-i Túra
Jelentkeztek:
1, Kallós Gyula
2, Scheibli
3, Szabó Attila
4, Bíró Zoltán
Szállás panzióban 7 Euró/fő/ éjszaka vagy hozott sátorban egyénileg ingyen.
1, Kallós Gyula
2, Scheibli
3, Szabó Attila
4, Bíró Zoltán
Szállás panzióban 7 Euró/fő/ éjszaka vagy hozott sátorban egyénileg ingyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kallós Gyula 2016.07.13., szer. 16:42-kor.
-
- Kapcsolat:
Re:Ópusztaszeri Túra
Jelentkeztek:
1, Kallós Gyula
2, Szebényi János
3-4, Orosz István+1 fő
5-6, Csendes Ferenc + 1 fő
7-8, Plero+1 fő
9, Hajnal Árpád
Szállás 2 személyes faházakban 3000.-+300.-Ft IFA
1, Kallós Gyula
2, Szebényi János
3-4, Orosz István+1 fő
5-6, Csendes Ferenc + 1 fő
7-8, Plero+1 fő
9, Hajnal Árpád
Szállás 2 személyes faházakban 3000.-+300.-Ft IFA
- Arthur
- Kapcsolat:
Erdély 2016
Sziasztok!
Feltettem pár képet az idei erdélyi körutunkról, akit érdekel megnézheti az alábbi linken.
http://gombostibor.hu/kepgaleria/2016-kepei/
Ha keresgélsz kicsit, megtalálod a leírását is, de csak pár nap múlva lesz teljesen kész!
Lusta vagyok na!
Zpityunak és K. Gyulának ajánlom a negyedik nap első 4 képét, de ne keseregjetek az utolsó 12km-ből 8 kilcsi olyan volt, hogy törte a gerincet, 30-35 km/h volt a maximum. Nem gyöztük a csavarokat után húzni.
Feltettem pár képet az idei erdélyi körutunkról, akit érdekel megnézheti az alábbi linken.
http://gombostibor.hu/kepgaleria/2016-kepei/
Ha keresgélsz kicsit, megtalálod a leírását is, de csak pár nap múlva lesz teljesen kész!
Lusta vagyok na!
Zpityunak és K. Gyulának ajánlom a negyedik nap első 4 képét, de ne keseregjetek az utolsó 12km-ből 8 kilcsi olyan volt, hogy törte a gerincet, 30-35 km/h volt a maximum. Nem gyöztük a csavarokat után húzni.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"