Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok.
A túrához van-e pontos szálláshely, és mik a költségek?
Köszi a választ : Kopaszmotoros
Nem a részvét, hanem a fontos !
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: 16477
Szia Kopi!Kopaszmotoros írta:Sziasztok.
Ez egy ilyen ad-hoc túra, valahol majd csak megalszunk (a főcsapás iránya Balatongyörök és környéke, itt keresgetek), a szállás olyan 3000 körül/kop.
Meg amit magadra szánsz kajában piában + benzin. Belépőknek utána nézek.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Köszi a választ. Szeretnék menni, de még nem tudom hogyan dolgozok akkor.
Nem a részvét, hanem a fontos !
- Oszy
- Kapcsolat:
1-2, Artúr + né: 2 motor
3-4, Zpityu + (né ): 1 motor
5-6, CsR65 + (né ): 1 motor
7-8, Vendég motoros (Böröczki Zoltán): 1 motor
9-10 Forrest&Vivi
11-12 fgyozo (CX500)
13
14 Oszi
Ifj. Klock Jani Vasárnap csatlakozik.
Közben megszületett egy útvonal terv CsR65 jóvoltából:
Szombati terv:
Elsősorban Nagyvázsony...vár... postamúzeum stb.. esetleg ebéd.
Ebéd közben megbeszéljük:
Tapolcai tavas barlang, utána szállás foglalás és sütögetés....vagy rögtön szállásfoglalás és sütögetés ( esetleg motorozás a Káli medencében)
Vasárnap:
Elsősorban Sümegi vár előtte benézhetünk a Káptalantóti Liliom kertbe ( minden kapható a kicsorbult tengeralattjáró kormánylapáttól a zárlatos vibrátorig... szóval termelői piac)
Vagy megnézzük a Hegyestűt..
Sümegen megbeszéljük mi fér még bele a napba...
Szigliget
Füredi fagyizás
Fűzfői bobozás
3-4, Zpityu + (né ): 1 motor
5-6, CsR65 + (né ): 1 motor
7-8, Vendég motoros (Böröczki Zoltán): 1 motor
9-10 Forrest&Vivi
11-12 fgyozo (CX500)
13
14 Oszi
Ifj. Klock Jani Vasárnap csatlakozik.
Közben megszületett egy útvonal terv CsR65 jóvoltából:
Szombati terv:
Elsősorban Nagyvázsony...vár... postamúzeum stb.. esetleg ebéd.
Ebéd közben megbeszéljük:
Tapolcai tavas barlang, utána szállás foglalás és sütögetés....vagy rögtön szállásfoglalás és sütögetés ( esetleg motorozás a Káli medencében)
Vasárnap:
Elsősorban Sümegi vár előtte benézhetünk a Káptalantóti Liliom kertbe ( minden kapható a kicsorbult tengeralattjáró kormánylapáttól a zárlatos vibrátorig... szóval termelői piac)
Vagy megnézzük a Hegyestűt..
Sümegen megbeszéljük mi fér még bele a napba...
Szigliget
Füredi fagyizás
Fűzfői bobozás
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: 16481
A 13-as hely fenntartva Kopaszmotorosnak.
Azt gondoltam, hogy aug 20-a után már holtidény van a Balatonnál is, de tévedtem, alig lehet szállást szerezni.
Csak 1 vagy 2 szoba lenne egy helyen, itt viszont van 6 hálószoba a 2 nappalival.
http://www.zimmerinfo.hu/tapolca/krisztian/hu.htm
A házinénivel beszéltem telefonon, 9.000,- Ft/hálószoba, kiadja a vendégházat, és lehet, hogy egy kis kedvezményt is tud adni. A szinglik, meg elaludhatnak a nappalikban.
Bográcsot, állványt, tüzelőanyagot adnak, ha kérünk. Parkolás a zárt udvarban, kívánságra a garázsban is lehetséges. Az udvaron sörpadok, asztallal felállíthatóak.
Kérésre reggelit biztosítanak 900,- Ft/adag. ami lehet hidegtál, kolbászos, vagy sonkás rántotta, teával, vagy kávéval, gyümölcslével.
Azt gondoltam, hogy aug 20-a után már holtidény van a Balatonnál is, de tévedtem, alig lehet szállást szerezni.
Csak 1 vagy 2 szoba lenne egy helyen, itt viszont van 6 hálószoba a 2 nappalival.
http://www.zimmerinfo.hu/tapolca/krisztian/hu.htm
A házinénivel beszéltem telefonon, 9.000,- Ft/hálószoba, kiadja a vendégházat, és lehet, hogy egy kis kedvezményt is tud adni. A szinglik, meg elaludhatnak a nappalikban.
Bográcsot, állványt, tüzelőanyagot adnak, ha kérünk. Parkolás a zárt udvarban, kívánságra a garázsban is lehetséges. Az udvaron sörpadok, asztallal felállíthatóak.
Kérésre reggelit biztosítanak 900,- Ft/adag. ami lehet hidegtál, kolbászos, vagy sonkás rántotta, teával, vagy kávéval, gyümölcslével.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
- Oszy
- Kapcsolat:
Jo nekem a garázs is. Forresztek egy lada sorrel s par borral elleszunk. Ti meg Fgyozovel, par kotonnal es pihepuha paplannal is ellesztek.
Annyi lenne meg, hogy csatlakozna Sopronbol egy regi jo baratom Zoli. Remelem nem gond.
Annyi lenne meg, hogy csatlakozna Sopronbol egy regi jo baratom Zoli. Remelem nem gond.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.