CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
223
Szia fgyozo.
PÜ-be küldtem.
Még nincs 100% ba eldöntve, de kozel 99%.
Még néhány "adminisztráció" a családdal és ok lesz.
PÜ-be küldtem.
Még nincs 100% ba eldöntve, de kozel 99%.
Még néhány "adminisztráció" a családdal és ok lesz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Palusek
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Üdv, Mindenkinek!
Lassan már ég a bőr a képemen, hogy ennyire ritkán jutok oda, hogy írjak, de hát manapság elég sok bajom volt a diplomálással, államvizsgával, védéssel és egyebekkel!
De a hétvégén befejeztem végre egyetemi tanulmányaimat!
A sors fintora azonban, hogy mire élvezhetném a nyarat, az utat és a motorom, se rendes nyár, sokhelyen az országban az utat is elmosta az eső illetve az ár és a motorom is javításra szorul.
A váltófedél tömítésénél elkezdett szépen szivárogni az olajam és nem szeretem, ha megálláskor tócsa marad a motor alatt!
Szóval elvileg a héten elviszem egy lelkiismeretes cimborámhoz és remélem mihamarabb rendbehozza.
Ha már bontom, akkor bontom rendesen, minden létfontosságú alkatrészet át fogok nézetni és beméretni vele a gyári adatokhoz képest! Amit kell, azt meg megpróbálom kicserélni!
Remélem mihamarabb összeáll és nem viszi el azt a hatalmas félretet vagyonomat teljes egészében a szervíz!
Szóval részemről az elkövetkező hetek biztosan motorozás mentesek lesznek!
Mindenkinek kívánok hibátlan vasat, jó utat és végre igazi nyarat!
Lassan már ég a bőr a képemen, hogy ennyire ritkán jutok oda, hogy írjak, de hát manapság elég sok bajom volt a diplomálással, államvizsgával, védéssel és egyebekkel!
De a hétvégén befejeztem végre egyetemi tanulmányaimat!
A sors fintora azonban, hogy mire élvezhetném a nyarat, az utat és a motorom, se rendes nyár, sokhelyen az országban az utat is elmosta az eső illetve az ár és a motorom is javításra szorul.
A váltófedél tömítésénél elkezdett szépen szivárogni az olajam és nem szeretem, ha megálláskor tócsa marad a motor alatt!
Szóval elvileg a héten elviszem egy lelkiismeretes cimborámhoz és remélem mihamarabb rendbehozza.
Ha már bontom, akkor bontom rendesen, minden létfontosságú alkatrészet át fogok nézetni és beméretni vele a gyári adatokhoz képest! Amit kell, azt meg megpróbálom kicserélni!
Remélem mihamarabb összeáll és nem viszi el azt a hatalmas félretet vagyonomat teljes egészében a szervíz!
Szóval részemről az elkövetkező hetek biztosan motorozás mentesek lesznek!
Mindenkinek kívánok hibátlan vasat, jó utat és végre igazi nyarat!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek