Túra
-
- Kapcsolat:
"Villámlátogatás"
Sziasztok!
Elnézést kérek mindenkitől, akitől csak „integetve”, messziről köszöntem el Parádon. De aki látta az indításomat, az talán megérti, hogy miért aggódtam.
Kezdem a pozitívummal: szerencsésen, műszaki komplikációk nélkül sikerült hazaérni, végig 80-90-nel a 3-ason nem kúszott túl magasra a hőmérő. A 3-as útig még lassabban mentünk. (Köszönöm a többiek türelmét!)
A negatívumokról a másik topicban írok…
Sajnálom, hogy csak ennyi telt ki az időből, jó lett volna egy „kicsivel” több időt tölteni veletek, de most ennyi sikerült… (Se motorozás, se pancsolás, se palacsinta…)
Elnézést kérek mindenkitől, akitől csak „integetve”, messziről köszöntem el Parádon. De aki látta az indításomat, az talán megérti, hogy miért aggódtam.
Kezdem a pozitívummal: szerencsésen, műszaki komplikációk nélkül sikerült hazaérni, végig 80-90-nel a 3-ason nem kúszott túl magasra a hőmérő. A 3-as útig még lassabban mentünk. (Köszönöm a többiek türelmét!)
A negatívumokról a másik topicban írok…
Sajnálom, hogy csak ennyi telt ki az időből, jó lett volna egy „kicsivel” több időt tölteni veletek, de most ennyi sikerült… (Se motorozás, se pancsolás, se palacsinta…)
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok!
Zollerék rendben hazaértek.
Köszönjük a szervezést nagyon jó volt.
Köszönjük a vacsorát fenséges volt.
Köszönjük a Cimbynek, hogy felhozta Katicát.
Köszönjük az Ostobinak, hogy felhozta az Annát.
És végül de nem utolsó sorban köszönjük a Renaultnak, Opelnek, Skodáknak, hogy felhozták az Olgit-Pistát, Editet-Rudit, Böbét-Lacit, Csillát-Győzőt, Vivit-Forresztet.
Üdv Zollerék
Zollerék rendben hazaértek.
Köszönjük a szervezést nagyon jó volt.
Köszönjük a vacsorát fenséges volt.
Köszönjük a Cimbynek, hogy felhozta Katicát.
Köszönjük az Ostobinak, hogy felhozta az Annát.
És végül de nem utolsó sorban köszönjük a Renaultnak, Opelnek, Skodáknak, hogy felhozták az Olgit-Pistát, Editet-Rudit, Böbét-Lacit, Csillát-Győzőt, Vivit-Forresztet.
Üdv Zollerék
- Oszy
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Ismét egy remek hétvégét hagytam magam mögött.
Egyben hazáértunk CX és én.
Mindenki csak emelte a hangulatot a jelenlétével.
Köszi Csilla a segítséget, egy konyha tündér vagy! és persze Karesznek is akik előkészítették a kaja hozzávalóit.
Ismét egy remek hétvégét hagytam magam mögött.
Egyben hazáértunk CX és én.
Mindenki csak emelte a hangulatot a jelenlétével.
Köszi Csilla a segítséget, egy konyha tündér vagy! és persze Karesznek is akik előkészítették a kaja hozzávalóit.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: "Villámlátogatás"
Én kifejezetten örülök a visszafogott tempónak, így is gyorsabban mentél be a kanyarokba, mint én magamtól tettem volna. Így, hogy visszafogtad magad, nem égett nagyon az arcomPesta írta:Sziasztok!
- Arthur
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ismét túl vagyunk egy jó bulin köszönöm, hogy köztetek lehettem!
Köszönöm a jó szervezést, a főzőknek a fini perkeltet és köszönöm a vasárnapi segítséget!
Sajnos a péntek esti le petit malheur egy jó kis bordatörést hozott
Zpityu. Ostobi, Oszy, Karesz és Cymbi Nektek külön köszönöm az együtt gurulást és azt, hogy majdnem hazáig kisértetek!
Egyben megjegyzem: ismét bebizonyosodott kik azok akik tényleg komolyan veszik a motorozást és nem ijednek meg pár csepp esőtől, mert nem pudingok!
Ismét túl vagyunk egy jó bulin köszönöm, hogy köztetek lehettem!
Köszönöm a jó szervezést, a főzőknek a fini perkeltet és köszönöm a vasárnapi segítséget!
Sajnos a péntek esti le petit malheur egy jó kis bordatörést hozott
Zpityu. Ostobi, Oszy, Karesz és Cymbi Nektek külön köszönöm az együtt gurulást és azt, hogy majdnem hazáig kisértetek!
Egyben megjegyzem: ismét bebizonyosodott kik azok akik tényleg komolyan veszik a motorozást és nem ijednek meg pár csepp esőtől, mert nem pudingok!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"