CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
17398 Olvastlan hozzászólásSzerző: ScheibliGL400 »
Engem érdekelne ez a kapucnis pulóver dolog.
Engem érdekelne ez a kapucnis pulóver dolog.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
Kapucnis pulover engem is erdekel.
-
- Kapcsolat:
pesta hengerfej
Szia Pesta!
Vannak ott bizony öntési durvaságok, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni....moli
Vannak ott bizony öntési durvaságok, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni....moli
- Oszy
- Kapcsolat:
Nekem is kell kapucnis.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Kapucnis érdekel engem is...
-
- Kapcsolat:
A pulóver engem is érdekel cx-gl logósan. Két méret is kellene.
Nem a részvét, hanem a fontos !
-
- Kapcsolat:
Még mindig a hengerfej...
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy nem reménytelen a helyzet.
Tegnap elvittem egy hengerfejes szakihoz, szerencsére vittem a tömítést is, hogy mit szól hozzá.
A nyomáspróba még várat magára (sok munkája van), de megint tanultam vmi újat: a tömítés tűzkarikáján volt olyan apró repedés, hogy alig látszott. Nem is gondoltam volna, hogy azon a repedésen képes a hűtőfolyadék lassacskán bepréselődni a melegen nyomás alatt levő víztérből (természetesen ez csak meleg, leállított motornál történik így). Ráadásul mindez úgy, hogy gyakorlatilag a „klingerit” tömítésen szivárog át a tűzkarikáig, ott meg ki a repedésen.
Nagyon remélem, hogy tényleg csak ennyi volt a baj, és a hengerfej nem repedt. Ez az eset azonban jól illusztrálja, hogy néha a legapróbb részletekben rejtőzhet a hiba.
Ha lesz még hírem, majd tájékoztatlak titeket. Június 6-ig érvényes a motor műszakija, szeretném addigra összerakni.
Úgy néz ki, hogy nem reménytelen a helyzet.
Tegnap elvittem egy hengerfejes szakihoz, szerencsére vittem a tömítést is, hogy mit szól hozzá.
A nyomáspróba még várat magára (sok munkája van), de megint tanultam vmi újat: a tömítés tűzkarikáján volt olyan apró repedés, hogy alig látszott. Nem is gondoltam volna, hogy azon a repedésen képes a hűtőfolyadék lassacskán bepréselődni a melegen nyomás alatt levő víztérből (természetesen ez csak meleg, leállított motornál történik így). Ráadásul mindez úgy, hogy gyakorlatilag a „klingerit” tömítésen szivárog át a tűzkarikáig, ott meg ki a repedésen.
Nagyon remélem, hogy tényleg csak ennyi volt a baj, és a hengerfej nem repedt. Ez az eset azonban jól illusztrálja, hogy néha a legapróbb részletekben rejtőzhet a hiba.
Ha lesz még hírem, majd tájékoztatlak titeket. Június 6-ig érvényes a motor műszakija, szeretném addigra összerakni.
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
17407 Olvastlan hozzászólásSzerző: Pesta »
Ha a hiba megvan akkor az már jó !!!!
Amikor nálam jött elő az eset én nem is láttam szivárgásra utaló jelet.
Ha a hiba megvan akkor az már jó !!!!
Amikor nálam jött elő az eset én nem is láttam szivárgásra utaló jelet.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek! Ez a kapucnis logós cipzáras dolog nekem is kellene!
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
A féke(i)m ragadtak, így szétszedtem az elsőket. Természetesen lusta voltam, így a betéteket nem szedtem ki, így próbáltam annyira megpucolni, hogy a szezont kibírja - majd télen megcsinálom rendesen alapon.
Nem jött be, sőt, amennyire a pörgetéses próbából meg tudom ítélni, rosszabb lett.
Van ötlet (azon túl, hogy most pucoljam ki rendesen), hogy mit nem vettem figyelembe?
A dugattyúkat kézzel semennyire nem tudtam visszatolni.
Előre is köszi,
fikázni ér
A féke(i)m ragadtak, így szétszedtem az elsőket. Természetesen lusta voltam, így a betéteket nem szedtem ki, így próbáltam annyira megpucolni, hogy a szezont kibírja - majd télen megcsinálom rendesen alapon.
Nem jött be, sőt, amennyire a pörgetéses próbából meg tudom ítélni, rosszabb lett.
Van ötlet (azon túl, hogy most pucoljam ki rendesen), hogy mit nem vettem figyelembe?
A dugattyúkat kézzel semennyire nem tudtam visszatolni.
Előre is köszi,
fikázni ér