Alkatrész
- papa
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok!
Köszönöm segítségeteket, már meg is rendeltem a Nagy-vastól.
Szét van szedve kitakarítva, várom hogy megérkezzen a cucc. Valóban olyan a csapágya mint a kerékpár kormánynak, és csúnyán be van verődve. már vettem észre a tavaszában is hogy nem olyan az úttartása mint kéne, először a telókra gyanakodtam, de abban most cseréltem szimeringeket és nem találtam semmi különös elváltozást, csak mikor a Mot-Moton elolvastam egy cikket akkor esett le a tantusz, és talált. Majd referálok az eredményről.
Köszönöm segítségeteket, már meg is rendeltem a Nagy-vastól.
Szét van szedve kitakarítva, várom hogy megérkezzen a cucc. Valóban olyan a csapágya mint a kerékpár kormánynak, és csúnyán be van verődve. már vettem észre a tavaszában is hogy nem olyan az úttartása mint kéne, először a telókra gyanakodtam, de abban most cseréltem szimeringeket és nem találtam semmi különös elváltozást, csak mikor a Mot-Moton elolvastam egy cikket akkor esett le a tantusz, és talált. Majd referálok az eredményről.
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.
- papa
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Mint ígértem beszámolok a változásról.
Kormány csapágy kicserélve, kellett egy ki agyalás, mert az alsó tömítő gumit nem adnak a kúpgörgős csapággyal a régi pedig nem lehet betenni, de meg oldottam, a kis MTZ kormány munkahenger porvédője pont megegyezik a hézagoló alátét külső átmérőjével és a küldő pedig a a kormányház átmérőjével, így az alsó porvédelem biztosítva. A motor úttartása szuper lett nem imbolyog, az előtt mindig korrigálni kellet, most megy egyenesen mint a nyíl
Hiába mindig tanul az ember valamit.
Mint ígértem beszámolok a változásról.
Kormány csapágy kicserélve, kellett egy ki agyalás, mert az alsó tömítő gumit nem adnak a kúpgörgős csapággyal a régi pedig nem lehet betenni, de meg oldottam, a kis MTZ kormány munkahenger porvédője pont megegyezik a hézagoló alátét külső átmérőjével és a küldő pedig a a kormányház átmérőjével, így az alsó porvédelem biztosítva. A motor úttartása szuper lett nem imbolyog, az előtt mindig korrigálni kellet, most megy egyenesen mint a nyíl
Hiába mindig tanul az ember valamit.
- Oszy
- Kapcsolat:
Sziasztok,
nekem is sz@..r a kormanycsapagy. Fekezeskor kattog, lötyög.
Nekem 500 A-m van,egyformák ezek?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- papa
- Kapcsolat:
Azt hiszem igen, de a nagy vason megtudod nézni. Érdemes cserélni, egész másként viselkedik a motor az úton.Oszy írta:Sziasztok,
- Oszy
- Kapcsolat:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- papa
- Kapcsolat:
Szia!
Igen görgőst stabilabb és nagyobb a felfekvő felület, nehezebben verődik be.
Az a csapágy alatt látható csésze azt hiszem az fölülre való, alulra ez sem ad gumi tömítést (Robbantott 8-as tétel).
Igen görgőst stabilabb és nagyobb a felfekvő felület, nehezebben verődik be.
Az a csapágy alatt látható csésze azt hiszem az fölülre való, alulra ez sem ad gumi tömítést (Robbantott 8-as tétel).
- Plero
- Kapcsolat:
- papa
- Kapcsolat:
[quote="Plero"]Tour Max tömszelencékről mi a vélemény CX-be?[/quote
Szia!
Ez a vízpumpához kell. Azokat nem ismerem.
De ezeket ajánlom, én is innen szoktam rendeli és merem ajánlani. Árban minőségben jók.
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/terme ... -tomitesek
Szia!
Ez a vízpumpához kell. Azokat nem ismerem.
De ezeket ajánlom, én is innen szoktam rendeli és merem ajánlani. Árban minőségben jók.
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/terme ... -tomitesek
-
- Kapcsolat:
Papa !
A 10 tömszelencéből melyiket rendeled a CX-hez, hogy méretre megfelelő legyen ???
A 10 tömszelencéből melyiket rendeled a CX-hez, hogy méretre megfelelő legyen ???
- papa
- Kapcsolat:
Szia!semegijanos írta:Papa !
Még nekem nem kellet töm-szelencét cserélnem, így sajnos nem tudom melyik, de ha tudod a méretét csak akkor tudsz rendelni Más gépekhez szoktam rendelni, szivattyúkhoz magasnyomású mosókhoz.