CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
Zpityu
Kapcsolat:

Re: CX/GL Te és Motorod

Hozzászólás Szerző: Zpityu » 2017.10.26., csüt. 21:06

Oszykám!
Kösz a figyelmeztetést de én pont 24 órával előbb írtam fel mint TZ.
Bár csak véletlenül találtam rá és semmi esetre sem szerettem volna Zolitól elcsaklizni a felírás dicsőségét, azért gondoltam feldobom.
Bár bíztam benne, hogy belekötsz. ;)

Oszy
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2017.10.26., csüt. 21:08

haha :lol: :lol: :lol:

Bocsi de tényleg én a Zoliét láttam előbb.

Elnézést biztosúr!
:lol:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Zpityu
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Zpityu » 2017.10.27., pén. 16:18

Szóval amit én felírok azt már le se sz..od. :cry:

fgyozo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2017.11.07., kedd 16:57

Nem baj Oszy, töröltem de a képzeletben megmaradt.
nekem tetszett.
majd megpróbálom kipróbálni h működik-e?
Figyu, ha legközelebb találkozunk akkor majd kérdezd már meg
h milyen motorom van? -ok? :-)
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

maclas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: maclas » 2017.11.12., vas. 13:06

2017.Gulf Racing Day

Veterán Hegyi Felfutó OB éves díjkiosztó

Nézzétek meg!! Megnyertem az öreg vassal!! :) 8-)
http://classicmotorsportclub.blog.hu/
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!

Pesta
Kapcsolat:

Re: Maclas :-)

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2017.11.12., vas. 17:54

Szia Maclas!

Először is gratulálok! Bár őszintén szólva vajmi keveset tudok ennek a versenynek a lényegéről, de az első hely akkor is első hely! :-)

Ha jól látom az eredménytáblázatban, akkor ez a verseny arról szól, hogy meghatározott szintidőt kell tudni minél inkább megközelíteni - vagy tévedek? Ha tényleg így van, akkor ez hogy működik? Mindenkinek van egy GPS a járgányon, és azon figyeli, hogy épp pluszos (siet?) vagy mínuszos (késik?) netán? De akkor miért húzza mindenki a gázt, mintha az élete múlna rajta? Ennyire szoros a szintidő? Vagy a versenyzőket egyszerűen elkapja a versenyláz, és mindenki mégis a leggyorsabb akar lenni?

Bevallom, hogy amióta az általad küldött linket megnéztem, azóta megy (most épp a TV-n, immár vagy két órája) a "felfutó verseny" egyik-másik évadja.

Érdekes verseny lehet... Most épp egy Zaporozseccel nyomja valaki (vagy NSU?!). Ezekkel az autókkal (és motorokkal) a versenyzés számomra már-már szentségtörésnek tűnik (széthajtani? a sokáig megőrzött technikát?), de úgy tűnik, hogy mindenki jól szórakozik. Egyik-másik motor korát már tényleg könnyebb évtizedekben mérni...

A parádi felfutó versenyt is láttam az előbb, ahol a 280LE-s autó "gazdája" (vagyishogy a vele versenyző - ki tudja, kié az autó!) úgy nyilatkozott, hogy a mezőnyhöz képest jelentős teljesítménydeficittel küzdött (és ért el szép eredményt)... Na szóval azok a gépek már úgy mennek felfelé a szerpentinen, hogy ezek után már oda is csak félve, de legalábbis kisebbségi komplexussal fogok menni... :-D

A kétütemű szekcióról meg már nem is tudom, hogy mit gondoljak. Az rendben van, hogy egy elszigetelt falu (pl. Nógrádsipek megy épp a TV-n) életébe hoz pezsgést egy ilyen verseny, de az az olajfüst-mennyiség, amit odaokádnak a levegőbe (kéklik tőle az egész utca!) a mai, környezetvédelem-orientált járműtechnikából szemlélve felér egy tömegmerénylettel.

Félre ne értsétek, nem leszólni akarom a versenyt, hiszen tényleg látványos, izgalmas esemény lehet. (Egyszer talán még élőben is megnézem, de akkor meg motorozni nem fogok... - komoly dilemma!)

Ja, mégvalami: még most, novemberben is volt (motoros?!) verseny? Persze az idén nem sok panasz lehet az őszre, a hét elején még én is motoroztam...

Végül: újfent gratulálok! Megmosolyogtam, amikor megláttam a feldobozolt CX-et, mint "versenymotort"... :-)
Üdv.
Pesta

maclas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: maclas » 2017.11.13., hétf. 09:19

Szia Pesta!
Először is köszi, hogy elolvastad és köszi a gratulációt!
Ez egy úgynevezett átlagtartó verseny ami abból áll, hogy a 2 felfutás időeredménye minél közelebb legyen egymáshoz!! (századok) Természetesen minden segédeszköz nélkül (gps,óra,) csak "érzésre"!! Mindig vannak olyanok akik gyorsaságra mennek és tolják a gépet és ha a 2 idő közel van egymáshoz akkor jó! Persze vannak olyanok is akik a nyugodt kiegyensúlyozott tempóban bíznak! Az ilyen öreg vasaknak ez való!! :) :lol:
Mindenesetre én örülök, hogy megnyertem! Volt olyan futamom amikor a két idő között ezredek voltak csak mindenféle óra vagy segédeszköz nélkül!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!

Oszy
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2017.11.13., hétf. 09:24

Gratulálok Maclas :!:

Nem is tudtam, hogy egy versenyszellem lakozik benned. ;) :D
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

maclas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: maclas » 2017.11.13., hétf. 09:27

Köszönöm Osszy!
Az egész élet egy verseny!!! :lol: :D

fgyozo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2017.11.13., hétf. 12:11

Hozzászólás száma:#17804 Olvastlan hozzászólásSzerző: maclas » Tegnap, 11:06
Jó vagy én is gratulálok !
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

Válasz küldése