CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Retró motorja
Jahajjj...! Feri bátyám, ezúton is elnézést kérek tőled (már ha olvasod!), hogy nem ismertem fel a motorodat! Pedig még képet is kaptam tőled róla...!
Na, Norbi!
Az a helyzet, hogy Retróról annyit feltétlenül tudok neked mondani, hogy:
- Eladta az első CX-ét egy azóta közös ismerősünknek. (Merthogy C-t akart...) Az a motor olyan szinten volt rendbe téve, hogy szerintem kevés 500-ast hallottam még olyan szépen járni, mint ahogy az járt.
- Művészember, gitárokat is épít(ett), valószínűleg igényes a munkájára.
A fentiek alapján azt mondom, hogy beszélj vele egy kicsit részletesebben, hátha sikerül több információt begyűjteni a döntéshez. (Mondd meg neki, hogy mi küldtünk! )
Na, Norbi!
Az a helyzet, hogy Retróról annyit feltétlenül tudok neked mondani, hogy:
- Eladta az első CX-ét egy azóta közös ismerősünknek. (Merthogy C-t akart...) Az a motor olyan szinten volt rendbe téve, hogy szerintem kevés 500-ast hallottam még olyan szépen járni, mint ahogy az járt.
- Művészember, gitárokat is épít(ett), valószínűleg igényes a munkájára.
A fentiek alapján azt mondom, hogy beszélj vele egy kicsit részletesebben, hátha sikerül több információt begyűjteni a döntéshez. (Mondd meg neki, hogy mi küldtünk! )
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Sziasztok! Nem tudtam,hogy a Retro motorja eladó.Annyit tudok róla mondani,hogy egyben van a gép gyönyörű motorhanggal
- fgyozo
- Kapcsolat:
17839-re
cznorbert !
Üdvözöllek közöttünk!
Az egyes típusok között nem nagy macera az idom vagy kormány csere.
Kormány esetében a bowden vagy fékcső hossza lehet kérdéses de amit itt látunk,a
GL esetében az pont h hosszabb így azzal nem lehet gond.
A tank? hát nem tudom hogy ennek a helyére 1:1 ben rámegy-e az A/B vagy a C tankja.
A/B verzió tekintetében lehet cserélni a C-vel, azt hiszem ezt Palival próbáltuk is.
Javítson ki valaki ha tévednék.
cznorbert !
Üdvözöllek közöttünk!
Az egyes típusok között nem nagy macera az idom vagy kormány csere.
Kormány esetében a bowden vagy fékcső hossza lehet kérdéses de amit itt látunk,a
GL esetében az pont h hosszabb így azzal nem lehet gond.
A tank? hát nem tudom hogy ennek a helyére 1:1 ben rámegy-e az A/B vagy a C tankja.
A/B verzió tekintetében lehet cserélni a C-vel, azt hiszem ezt Palival próbáltuk is.
Javítson ki valaki ha tévednék.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Köszönöm fgyozo
ez jó hí, a kormányt gondoltam a legkisebb gond cserélni, de úgy olvastam, a C más kerekeken gurul mint az A/B, a GL-t nemtudom, viszont ott az idom leszedésekor a fényszóró megoldása is gond lehet, a kívánt cucc beszerzése stb.
ebbe a csereberébe tapasztaltabb partner nélkül most úgy látom, nem vágnék bele
ez jó hí, a kormányt gondoltam a legkisebb gond cserélni, de úgy olvastam, a C más kerekeken gurul mint az A/B, a GL-t nemtudom, viszont ott az idom leszedésekor a fényszóró megoldása is gond lehet, a kívánt cucc beszerzése stb.
ebbe a csereberébe tapasztaltabb partner nélkül most úgy látom, nem vágnék bele
-
- Kapcsolat:
Te Norbi!!!!!
A C-nek és ha jól tudom a GL-nek is valóban kisebb a hátsó kereke. Ha jól tévedek a C-sek 16 colosak az A/B-sek pedig 18.
De tulajdonképpen már körbe jártuk az összes típust van mindegyikből eladó.
Ha a Retro motorja tetszik akkor azt meg kell venni. Én ugyan csak hallomásból ismerem a Feri bácsit de azt már én is tudom, hogy neki jó motorja van.
Akkor most mit is szeretnél alakítgatni?
Lehet, hogy én vagyok lelassulva? Csak én nem értem a lényegét annak amiről írsz?
Üdv Zpityu
A C-nek és ha jól tudom a GL-nek is valóban kisebb a hátsó kereke. Ha jól tévedek a C-sek 16 colosak az A/B-sek pedig 18.
De tulajdonképpen már körbe jártuk az összes típust van mindegyikből eladó.
Ha a Retro motorja tetszik akkor azt meg kell venni. Én ugyan csak hallomásból ismerem a Feri bácsit de azt már én is tudom, hogy neki jó motorja van.
Akkor most mit is szeretnél alakítgatni?
Lehet, hogy én vagyok lelassulva? Csak én nem értem a lényegét annak amiről írsz?
Üdv Zpityu
- forrest99
- Kapcsolat:
Norbi,
Ha kicsereled C-re az elejet, 16-os kerekre a hatuljat, mar majdnem olyan szep lesz,mint egy De Luxe.
Pesta,
Nem veszem magamra a CX szetvagas bunet, en mindig kriptaszokevenyekbol epitek
Ezt a motort is donornak vettem, hogy majd jol szetvagom, aztan mar hazafele uton letettem rola.
Gyozo,
A hosszabb fekcso, bovdenek is gond. Tekeredik, becsipodik... Persze probakeppen ra lehet tenni masik kormanyt, de ha hasznalni szeretne akkor ravalo bovden, fekcso kell. Sztem, de lehet en tullihegem a dolgokat
Ha kicsereled C-re az elejet, 16-os kerekre a hatuljat, mar majdnem olyan szep lesz,mint egy De Luxe.
Pesta,
Nem veszem magamra a CX szetvagas bunet, en mindig kriptaszokevenyekbol epitek
Ezt a motort is donornak vettem, hogy majd jol szetvagom, aztan mar hazafele uton letettem rola.
Gyozo,
A hosszabb fekcso, bovdenek is gond. Tekeredik, becsipodik... Persze probakeppen ra lehet tenni masik kormanyt, de ha hasznalni szeretne akkor ravalo bovden, fekcso kell. Sztem, de lehet en tullihegem a dolgokat
- forrest99
- Kapcsolat:
Az "Ez is keszult CX-bol" mappaba:
- Oszy
- Kapcsolat:
A kérek óra mutató CX alkatrészek?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
Persze! Az a berugokar bendixbol van