Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
szia semegijanos!
Nem tudom, csak annyit ertek, hogy valami tomito paszta, ami megszarad idovel. Gondolom valami levegore vulkanizalodo gumi paszta lehet. Szoval barmelyik hoallao szilikonpaszta jo lehet.
Nem tudom, csak annyit ertek, hogy valami tomito paszta, ami megszarad idovel. Gondolom valami levegore vulkanizalodo gumi paszta lehet. Szoval barmelyik hoallao szilikonpaszta jo lehet.
- fgyozo
- Kapcsolat:
18023 forrest99 !
Mi az forrest!
Már te is vasazol mint az a másik sittes csávó onnan valami Kékesfehérvárról vagy honnan?
Hát mi ez a bontószökevény romhalmaz?
Az egészen csak a kávéfőző ér valamit.
Mi az forrest!
Már te is vasazol mint az a másik sittes csávó onnan valami Kékesfehérvárról vagy honnan?
Hát mi ez a bontószökevény romhalmaz?
Az egészen csak a kávéfőző ér valamit.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
18024 forrest99
Ez nagyon csini.
mentél már vele egy karikát?
Milyen lett?
Végre nem ráz az eleje és integethetek róla 2 kézzel?
Ez nagyon csini.
mentél már vele egy karikát?
Milyen lett?
Végre nem ráz az eleje és integethetek róla 2 kézzel?
-
- Kapcsolat:
Féktárcsa - felújítás?
Sziasztok!
Sok biztatót nem olvastam a neten erről a témáról, de gondoltam, megkérdezlek titeket is, hátha valakinek van első kézből, vagy megbízható forrásból származó információja.
A kérdés tehát: mi a véleményetek a "vállas", vagy berágódott féktárcsa "felszabályozásáról"?
Megkérdeztem 1-2 szakit, azt mondták, hogy a motoros féktárcsa kemény dió, legfeljebb köszörüléssel lehetne "elsimítani", de vállalni senki nem akarja.
(Nem, nem a CX-re kell. A Pan-ra. Egy garnitúra (3db) féktárcsa még a legolcsóbb forrásból is kb. 90eFt... )
Sok biztatót nem olvastam a neten erről a témáról, de gondoltam, megkérdezlek titeket is, hátha valakinek van első kézből, vagy megbízható forrásból származó információja.
A kérdés tehát: mi a véleményetek a "vállas", vagy berágódott féktárcsa "felszabályozásáról"?
Megkérdeztem 1-2 szakit, azt mondták, hogy a motoros féktárcsa kemény dió, legfeljebb köszörüléssel lehetne "elsimítani", de vállalni senki nem akarja.
(Nem, nem a CX-re kell. A Pan-ra. Egy garnitúra (3db) féktárcsa még a legolcsóbb forrásból is kb. 90eFt... )
Üdv.
Pesta
Pesta
- forrest99
- Kapcsolat:
Nem erdemes. Ha vallas akkor az mar tuti meret ala menne vagy ahhoz nagyon kozel.
- fgyozo
- Kapcsolat:
18032 Pesta
Én hallottam olyan helyről ahol konkrétan féktárcsát csinálnak minta alapján.
De az olyan tárcsa volt ami simán csak síkban van.
A CX -é nem ilyen.
Érted mire gondolok?
Én hallottam olyan helyről ahol konkrétan féktárcsát csinálnak minta alapján.
De az olyan tárcsa volt ami simán csak síkban van.
A CX -é nem ilyen.
Érted mire gondolok?
- forrest99
- Kapcsolat:
Erti hat Amire te gondolsz az jo lehet neki hatra ahol nem uszotarcsa van, felteve ha egy siku.
Holnap viszem a mocidat. Kb del es 3 ora kozott. Remelem elotte tudok menni vele egy karikat.
Holnap viszem a mocidat. Kb del es 3 ora kozott. Remelem elotte tudok menni vele egy karikat.
- Arthur
- Kapcsolat:
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: Gyártatott féktárcsa?
Győző!
Az a helyzet, hogy kisiparilag nem tartom valószínűnek, hogy féktárcsát gyártsanak. (Persze, ha küldesz vmi linket, akkor meggyőzőbb lehet a dolog, de...).
Azt olvastam, hogy a motoros féktárcsa nem szürkeöntvényből készül, mint az autóké (az egy nap után képes megrozsdásodni, ha nincs használva, és olyan az idő), hanem szerszámacélból.
A szabályozásra is azt mondták, hogy esztergálni aligha lehet, legfeljebb a köszörülés vezethetne célra.
Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy saját tapasztalatotok van-e ezen a téren.
Az a helyzet, hogy kisiparilag nem tartom valószínűnek, hogy féktárcsát gyártsanak. (Persze, ha küldesz vmi linket, akkor meggyőzőbb lehet a dolog, de...).
Azt olvastam, hogy a motoros féktárcsa nem szürkeöntvényből készül, mint az autóké (az egy nap után képes megrozsdásodni, ha nincs használva, és olyan az idő), hanem szerszámacélból.
A szabályozásra is azt mondták, hogy esztergálni aligha lehet, legfeljebb a köszörülés vezethetne célra.
Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy saját tapasztalatotok van-e ezen a téren.
Üdv.
Pesta
Pesta