Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
Lessz pinyó. én viszek cuccot. De mire te odaérsz lehet bekú...ok, és már csak az asztal alatt fetrengek.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: Parád, ping-pong, stb.
Győző!
Viszek (min. 1db) pingpongütőt, meg pár labdát. A többi a ti dolgotok. Talán még vmi könnyebb ruhát is viszek, amibe nem izzadok bele annyira.
Egyébként úgy tervezem, hogy a parádi traccsparti előtt párszor megteszem a Parádsasvár-Galyatető-elágazás távot, aztán ha megunom, akkor megyek a tábor területére.
Továbbra is zavar, de tudom, hogy aligha számít bárkinek is, hogy most sincsenek programok előre megnevezve, mindenki megy, amerre lát.
Viszek (min. 1db) pingpongütőt, meg pár labdát. A többi a ti dolgotok. Talán még vmi könnyebb ruhát is viszek, amibe nem izzadok bele annyira.
Egyébként úgy tervezem, hogy a parádi traccsparti előtt párszor megteszem a Parádsasvár-Galyatető-elágazás távot, aztán ha megunom, akkor megyek a tábor területére.
Továbbra is zavar, de tudom, hogy aligha számít bárkinek is, hogy most sincsenek programok előre megnevezve, mindenki megy, amerre lát.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Parádfürdő
Most negyedszer javítom, remélem benne marad, és nem a rosszat idézgetik újra
Utoljára javítok, aztán feladom.
28 fore lefoglalva a szokasos 4 db 7 szemelyes fahaz.
1-2. Artur + Marcsi majus 18-20 2 ejszaka
3-5. Forrest+család majus 18-20 1 ejszaka(Egy 3 ágyas szoba)
6. moli május 18-20 2 ejszaka
7-8. Zpityu+né 18-19 1 éjszaka
9. Oszy- Május 18- 20 2 éj
10-11. Rudi, Edit majus 19-20 1 ejszaka
11 bakajoe május 19 -20 1 éjszaka
12 fgyozo május 20
13-16. Laci, Balu + 1 Tibi 19-20 1 ejszaka
17. Pali 18-19 1 ejszaka
18. FerenczZoli Május 19-20. 1 éjszaka
19. NagyTibi+1fő 18-20
20.Zvolenszki Zoli 1fő 18-20
21.Tóth Zoli 1fő 18-20
22. Semegi János 1 fő 18-19
23 Sánta Laci 18- 20
24. Orosz Istzván 1fő 18/19
25. Dede B 1 fő május 19-20 1 éjszaka
Utoljára javítok, aztán feladom.
28 fore lefoglalva a szokasos 4 db 7 szemelyes fahaz.
1-2. Artur + Marcsi majus 18-20 2 ejszaka
3-5. Forrest+család majus 18-20 1 ejszaka(Egy 3 ágyas szoba)
6. moli május 18-20 2 ejszaka
7-8. Zpityu+né 18-19 1 éjszaka
9. Oszy- Május 18- 20 2 éj
10-11. Rudi, Edit majus 19-20 1 ejszaka
11 bakajoe május 19 -20 1 éjszaka
12 fgyozo május 20
13-16. Laci, Balu + 1 Tibi 19-20 1 ejszaka
17. Pali 18-19 1 ejszaka
18. FerenczZoli Május 19-20. 1 éjszaka
19. NagyTibi+1fő 18-20
20.Zvolenszki Zoli 1fő 18-20
21.Tóth Zoli 1fő 18-20
22. Semegi János 1 fő 18-19
23 Sánta Laci 18- 20
24. Orosz Istzván 1fő 18/19
25. Dede B 1 fő május 19-20 1 éjszaka
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: Erdély
Győző!
Erdéllyel kapcsolatban: az általad belinkelt célpontok szerintem már nem annyira Erdély részei. Nem kekeckedni akarok, még az is lehet, hogy a történelmi Erdélyhez tartoznak (szerintem azonban nem), de attól még szépek.
Csakhogy: kicsit olyanok számomra, mint pestieknek a Városliget. Ki lehet(ett?) oda menni, talán a környezet is szép, de egy leszel abból a párszáz/ezer emberből, aki épp ott akarja magát jól érezni.
Az eddigi erdélyi útjaim csúcspontjai mindig azok voltak, amikor olyan helyen jártam, ahol úgy éreztem, hogy meg kell állnom - és nem csak a természet parancsának engedelmeskedve.
A mai napig az a Gyergyótölgyes-Gyergyóditró közötti útszakasz számomra az etalon, ahol szilárd burkolat nélküli úton "endúrózhattam" a CX-en, és a közösségi háznál megállva leterítettem a kabátomat a fűbe, és gyönyörködtem a panorámában, meg bámultam a felhőket, és erős késztetést éreztem arra, hogy ott verjünk sátrat - aztán nem tettük.
Egy másik úton jó volt szinte gyerekként fürödni az egyébként meglehetősen hideg Békás-patakban. Örülök, hogy legalább Oszy velem tartott. Vagy hasonlóképpen, amikor lemotoroztunk a Maros partjára, és ott áztattuk magunkat egy ideig, aztán indultunk tovább.
Ezek az apró momentumok szinte kivitelezhetetlenek ott, ahol túl sok az ember. Ettől függetlenül támogatom egy erdélyi út ötletét, de ezúttal úgy érzem, hogy újfent megtoldom/toldjuk az eredeti útvonalat néhány állomással.
Jó átmotorozni a hegyeken, a Transalpina lenyűgöz, de rá kell szánni az időt, és néha le kell szállni a motorról, hogy úgy érezhesd, érdemes volt ide is eljönnöd.
Erdéllyel kapcsolatban: az általad belinkelt célpontok szerintem már nem annyira Erdély részei. Nem kekeckedni akarok, még az is lehet, hogy a történelmi Erdélyhez tartoznak (szerintem azonban nem), de attól még szépek.
Csakhogy: kicsit olyanok számomra, mint pestieknek a Városliget. Ki lehet(ett?) oda menni, talán a környezet is szép, de egy leszel abból a párszáz/ezer emberből, aki épp ott akarja magát jól érezni.
Az eddigi erdélyi útjaim csúcspontjai mindig azok voltak, amikor olyan helyen jártam, ahol úgy éreztem, hogy meg kell állnom - és nem csak a természet parancsának engedelmeskedve.
A mai napig az a Gyergyótölgyes-Gyergyóditró közötti útszakasz számomra az etalon, ahol szilárd burkolat nélküli úton "endúrózhattam" a CX-en, és a közösségi háznál megállva leterítettem a kabátomat a fűbe, és gyönyörködtem a panorámában, meg bámultam a felhőket, és erős késztetést éreztem arra, hogy ott verjünk sátrat - aztán nem tettük.
Egy másik úton jó volt szinte gyerekként fürödni az egyébként meglehetősen hideg Békás-patakban. Örülök, hogy legalább Oszy velem tartott. Vagy hasonlóképpen, amikor lemotoroztunk a Maros partjára, és ott áztattuk magunkat egy ideig, aztán indultunk tovább.
Ezek az apró momentumok szinte kivitelezhetetlenek ott, ahol túl sok az ember. Ettől függetlenül támogatom egy erdélyi út ötletét, de ezúttal úgy érzem, hogy újfent megtoldom/toldjuk az eredeti útvonalat néhány állomással.
Jó átmotorozni a hegyeken, a Transalpina lenyűgöz, de rá kell szánni az időt, és néha le kell szállni a motorról, hogy úgy érezhesd, érdemes volt ide is eljönnöd.
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
18301 Szerző: Pesta »
A helyzet az hogy volt egy pillanat amikor úgy érzetem hogy talán köpnöm kéne egyet, jó magasra és ahogy az hullik vissza, akkor gyorsan jóóól alállni.
Tudom, korábban már vetődtek fel különböző útvonal tervek amikre nemes egyszerűséggel csak annyit reagáltam hogy nem megyek oda. Mert szívesen megyek Erdélybe. És inkább oda, nem romániába.
Ehhez képest most mi is volt az én javaslatom?!
Nem mentségemre szolgál, hanem a tájékozatlanságomat mutatja.
Megtévesztettek a magyar nevek.
Néztem én a térképen, hogy mégis merre van ez … de ez nem Erdély.
Szóval mindenkitől elnézést kérek, sztornó!
De a lényeg hogy igen, menjünk 2018.júni 26 -tól Erdélybe és találjuk ki a célpontokat.
Úgy hallottam hogy az elárasztott szimbolikus falu templom tornya összedőlt. De úgy döntöttek hogy felépítik. Újra építik.
Még ott sem voltunk.
Megyünk?
Csak Klock Jani szóvá tette hogy nem akar már ugyan azon a nyomvonalon menni.
Nekem nem okoz gondot, ez, én mindenre nyitott vagyok.
Csak azt a gondoltot zárnám ki h NE menjünk.
A helyzet az hogy volt egy pillanat amikor úgy érzetem hogy talán köpnöm kéne egyet, jó magasra és ahogy az hullik vissza, akkor gyorsan jóóól alállni.
Tudom, korábban már vetődtek fel különböző útvonal tervek amikre nemes egyszerűséggel csak annyit reagáltam hogy nem megyek oda. Mert szívesen megyek Erdélybe. És inkább oda, nem romániába.
Ehhez képest most mi is volt az én javaslatom?!
Nem mentségemre szolgál, hanem a tájékozatlanságomat mutatja.
Megtévesztettek a magyar nevek.
Néztem én a térképen, hogy mégis merre van ez … de ez nem Erdély.
Szóval mindenkitől elnézést kérek, sztornó!
De a lényeg hogy igen, menjünk 2018.júni 26 -tól Erdélybe és találjuk ki a célpontokat.
Úgy hallottam hogy az elárasztott szimbolikus falu templom tornya összedőlt. De úgy döntöttek hogy felépítik. Újra építik.
Még ott sem voltunk.
Megyünk?
Csak Klock Jani szóvá tette hogy nem akar már ugyan azon a nyomvonalon menni.
Nekem nem okoz gondot, ez, én mindenre nyitott vagyok.
Csak azt a gondoltot zárnám ki h NE menjünk.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
18302 Balu216
Szombaton leszünk ott a legtöbben, így én gondoltam egy közös gurulásra 12h körül vagy még korábban, Demjénbe, közös thermálos pancsikolással egybe kötve.
Szombaton leszünk ott a legtöbben, így én gondoltam egy közös gurulásra 12h körül vagy még korábban, Demjénbe, közös thermálos pancsikolással egybe kötve.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
"Szombaton leszünk ott a legtöbben, így én gondoltam egy közös gurulásra 12h körül vagy még korábban, Demjénbe, közös thermálos pancsikolással egybe kötve."
Pont ezért kérdem, hogy ne 12-re érjek oda, ha ti már akkor Demjénben lesztek...
B
Pont ezért kérdem, hogy ne 12-re érjek oda, ha ti már akkor Demjénben lesztek...
B