Túra
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
Re: Túra
Kivételesen én is hazaértem. Hucskó Laciéknak nagyon szépen, itt is, még egyszer megköszönöm a parádés vendéglátást, szállást és a tényleg nagyszerű barátságot - nem üres fenyegetés, hogy nem tuoljára jártam ott - kár, hogy a Varga Zsolti meg a Kentaur is ott volt, de még ezt is elbírta a buli ... Iszonyatosan jó idő volt és még több is, és újra szomorűan tapasztaltam, mennyire életveszélyesen ócskák a magyar utak... És jó volt másnap a jó társasággal gördülni, dumálni egy kicsit: szóval sok ilyet kívánok magamnak... Üdv: Bk
Ketten voltunk Jóskák a faluban: én meg a Sipőcz Pista...
Re: Túra
Sziasztok,hazaértem én is baj nélkül.A hétvége nagyszerű volt. Külön köszönet a Hucsko Lacinak és párjának a vendéglátásért!!!Egy kis hiba azért volt mert ott volt a Boda meg a Kentaur akik felették az összes gombamézet,másnak nem is hagytak!A turázás nagyon jó volt.Nagyon tetszett az egész kis csapat.Köszönet a hétvégéért!!!Sziasztok
-
- Kapcsolat:
167-168ra
Hello Mindenki - annak is, aki nem haza és nem úgy ért oda, aki gyógyítgatja sebeit!
Az előestés vendéglátást és a másnapi túrát nem lehet eléggé magasztalni - mégis megpróbálnám.
A 'barlanglakás' megint csak megerősítette bennem - alig 70 éves határainkon belül is vannak nyomai az élni akarásnak és az önálló élet lehetőségének.
Ha lenne bennem irigység - Hucskó Laci és kedvese - bennük tárgyiasulna...
Még arra is volt figyelmük, Boda Kapitány elé (aki a 'Moha bá' helyett a szőke szirént hallgatta), felvezető motorost küldjenek..
Az már csak hab a tortán, hogy Nat.Geo. munkatársait különleges esemény híre rázta fel - a Magyaro-on oly ritkán megjelenő 'barlangi medve' két példányától is hangos volt a környék ezen hétvégén...
Az utak minőségéről csak annyit, napi menetlevelük az 'útkaparóknak' azzal együtt is megtelik, hogy a gallyazást inkább a szűkebb kanyart vevő motoros/autós végzi el, mint Ők...Hhmmm...
Végül, de nem utolsónak: az emberségért, - a kis malőrnek a megoldása (mármint,a mi Pali motorjával esett meg) az É-Mo i víztározónál - sem kell a szomszédba mennünk.
Ha van, aki az abszolút kategória szépségű motorjáról gondolkodás nélkül levesz bármit (ami még a közlekedését nem teszi lehetetlenné), nos akkor - az Kemény Csaba volt.
Öröm volt Veletek verni fel a port..
üdv
kentaur
Az előestés vendéglátást és a másnapi túrát nem lehet eléggé magasztalni - mégis megpróbálnám.
A 'barlanglakás' megint csak megerősítette bennem - alig 70 éves határainkon belül is vannak nyomai az élni akarásnak és az önálló élet lehetőségének.
Ha lenne bennem irigység - Hucskó Laci és kedvese - bennük tárgyiasulna...
Még arra is volt figyelmük, Boda Kapitány elé (aki a 'Moha bá' helyett a szőke szirént hallgatta), felvezető motorost küldjenek..
Az már csak hab a tortán, hogy Nat.Geo. munkatársait különleges esemény híre rázta fel - a Magyaro-on oly ritkán megjelenő 'barlangi medve' két példányától is hangos volt a környék ezen hétvégén...
Az utak minőségéről csak annyit, napi menetlevelük az 'útkaparóknak' azzal együtt is megtelik, hogy a gallyazást inkább a szűkebb kanyart vevő motoros/autós végzi el, mint Ők...Hhmmm...
Végül, de nem utolsónak: az emberségért, - a kis malőrnek a megoldása (mármint,a mi Pali motorjával esett meg) az É-Mo i víztározónál - sem kell a szomszédba mennünk.
Ha van, aki az abszolút kategória szépségű motorjáról gondolkodás nélkül levesz bármit (ami még a közlekedését nem teszi lehetetlenné), nos akkor - az Kemény Csaba volt.
Öröm volt Veletek verni fel a port..
üdv
kentaur
- fgyozo
- Kapcsolat:
174
sziasztok,
megérkeztem én is ... az Erdély utáni Horvát kirándulásból. Ez utóbbi
miatt nem tudtam ott lenni a Bükki karikán pedig szerettem volna.
Latolgattam egy részidős csatlakozást de nem volt megoldható még az
sem.
Hallottam h csodás volt, volt CX- domino effekt és remek utak és sok
izgalom ... nézem a képeket ... néhány figurának tök jó a polója !
Sajnálom h nem lehettem veletek, tényleg csábítóak a képek, igazi
élmény lehetett.
MA DU. megyek egy karikára Oszy -hoz egy kis motor riasztó szerelés
projektre ( Székesfehérvár, 7-es úton)
Ha valakinek van kedve, kérem jelezze és tartos velünk.
megérkeztem én is ... az Erdély utáni Horvát kirándulásból. Ez utóbbi
miatt nem tudtam ott lenni a Bükki karikán pedig szerettem volna.
Latolgattam egy részidős csatlakozást de nem volt megoldható még az
sem.
Hallottam h csodás volt, volt CX- domino effekt és remek utak és sok
izgalom ... nézem a képeket ... néhány figurának tök jó a polója !
Sajnálom h nem lehettem veletek, tényleg csábítóak a képek, igazi
élmény lehetett.
MA DU. megyek egy karikára Oszy -hoz egy kis motor riasztó szerelés
projektre ( Székesfehérvár, 7-es úton)
Ha valakinek van kedve, kérem jelezze és tartos velünk.
Kellemes dugó_mozgást, a párban