Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Devils börze
Sziasztok! November 24-én DEVILS Börze 11 órától a Budapesten a Tüske Csarnokban! Gyertek, mi is megyünk!
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Tisztelt Hölgyek, Urak!
2019. július 4-6. között Kőszegre tervezünk csillagtúrát kisebb társasággal (10 fő). Terveink szerint főként Ausztriában motoroznánk. Szálláshely még foglalható (1 szobában 5 főnek, valamint 2 szobában 2 főnek, vagy 2+1 főnek). Ha valaki velünk tartana, szívesen látjuk. Kérjük, jelentkezzen az oldalon, vagy az email címemen (z.zozi@citromail.hu) december 2-ig.
Üdvözlettel,
Z. "Széles út" Zoli
2019. július 4-6. között Kőszegre tervezünk csillagtúrát kisebb társasággal (10 fő). Terveink szerint főként Ausztriában motoroznánk. Szálláshely még foglalható (1 szobában 5 főnek, valamint 2 szobában 2 főnek, vagy 2+1 főnek). Ha valaki velünk tartana, szívesen látjuk. Kérjük, jelentkezzen az oldalon, vagy az email címemen (z.zozi@citromail.hu) december 2-ig.
Üdvözlettel,
Z. "Széles út" Zoli
- fgyozo
- Kapcsolat:
4652 z.zoli
Engem érdekel a dolog, nyilván most még csak elvi szinten.
Amikor közeledik az időpont térjünk vissza erre.
Jól tippelem h ezt nem CX-el gondolod?
Engem érdekel a dolog, nyilván most még csak elvi szinten.
Amikor közeledik az időpont térjünk vissza erre.
Jól tippelem h ezt nem CX-el gondolod?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Szia Z. Z.
Ez engem is érdekelne, ha elviseled 2 ember rossz arcát... Gondolok itt, egyik a Gyöző aki már jelentkezett.
Ez engem is érdekelne, ha elviseled 2 ember rossz arcát... Gondolok itt, egyik a Gyöző aki már jelentkezett.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Köszönöm az érdeklődést, a szállást én most 10 főre lefoglalózom. Megkérdezem a panzió tulajdonost, hogy meddig tud félretenni szálláshelyet 4, illetve 6 főre. A válaszát megkapva jelezni fogom a honlapon.
Győző, a sejtésed jó, nem CX-szel mennénk.
Győző, a sejtésed jó, nem CX-szel mennénk.
-
- Kapcsolat:
4658-ra fgyőző !
Én július végére tervezek egy Felvidék túrát !! Természetesen én is cx-l.
Én július végére tervezek egy Felvidék túrát !! Természetesen én is cx-l.
-
- Kapcsolat:
4658-ra!
Győző, mert csak azért mert a Zolinak is azt írtad, hogy ugye nem CX-el gondolja!!!
Győző, mert csak azért mert a Zolinak is azt írtad, hogy ugye nem CX-el gondolja!!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!