CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Üdv Mindenkinek!
Látom 2 baleset is történt a közelmúltban Sajnálom, kitartás, a motorok meg csak összeállnak előbb-utóbb. A lényeg, hogy mindenki köztünk van.
Mi ma értünk haza 2 hetes országjáró turnénk első, kelet-magyarországi feléről (mosni ) Végig 40 fok, 1x2x nyári zápor meg naplemente...
1 hét, 980 km. Átmotoroztunk a Mátrán, a Bükkön, az összes utunkba eső folyó és állóvízben csobbantunk, jókat főztünk, sütögettünk, jóberugtunk a Szépasszony-völgyében, írtunk túranaplót...
Érd - Agárd - Mátrafüred - Bükkszék - Szilvásvárad - Eger - Répáshuta - Lillafüred - Miskolc-Tapolca - Tiszaújváros - Tiszafüred - Érd
Holnap indulunk tovább, most következik a nyugati régió
Látom 2 baleset is történt a közelmúltban Sajnálom, kitartás, a motorok meg csak összeállnak előbb-utóbb. A lényeg, hogy mindenki köztünk van.
Mi ma értünk haza 2 hetes országjáró turnénk első, kelet-magyarországi feléről (mosni ) Végig 40 fok, 1x2x nyári zápor meg naplemente...
1 hét, 980 km. Átmotoroztunk a Mátrán, a Bükkön, az összes utunkba eső folyó és állóvízben csobbantunk, jókat főztünk, sütögettünk, jóberugtunk a Szépasszony-völgyében, írtunk túranaplót...
Érd - Agárd - Mátrafüred - Bükkszék - Szilvásvárad - Eger - Répáshuta - Lillafüred - Miskolc-Tapolca - Tiszaújváros - Tiszafüred - Érd
Holnap indulunk tovább, most következik a nyugati régió
- forrest99
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
277
272
tolmácsold neki kérlek jókivánságaimat.
Szegénynek nem ez az 1. motoros 'akciója' pedig csak az 1. motorja.
Siessen gyógyulni, mert most vár végre szeretnék vele is együtt karikázni.
A kulccsont törésnél fájdalmas minden mozgás, tudom, együtt érzek vele.
tolmácsold neki kérlek jókivánságaimat.
Szegénynek nem ez az 1. motoros 'akciója' pedig csak az 1. motorja.
Siessen gyógyulni, mert most vár végre szeretnék vele is együtt karikázni.
A kulccsont törésnél fájdalmas minden mozgás, tudom, együtt érzek vele.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
280
Gál Zoli -írt a WEBOLDAL -témába, arra reagálok most itt az 'illetékes' topic -ban.
Örülök h írtál és így 1. kézből halljuk a híreket.
Sajnálom a történteket és azt még jobban h nem tudok segíteni az ügyben, szerencsére
nem vagyok jártas ebben a témában.
Viszont todomásom szerint SAS06 (Jónás Gyuri) biztosítónál dolgozik bár már
régen nem beszéltem vele.
Megadom a számát kérdezz rá tőle, hivatkozhatsz rám h én mondtam.
06 30/ 961 0579
Mi baja lett a nocidnak konkrétan?
Örülök h írtál és így 1. kézből halljuk a híreket.
Sajnálom a történteket és azt még jobban h nem tudok segíteni az ügyben, szerencsére
nem vagyok jártas ebben a témában.
Viszont todomásom szerint SAS06 (Jónás Gyuri) biztosítónál dolgozik bár már
régen nem beszéltem vele.
Megadom a számát kérdezz rá tőle, hivatkozhatsz rám h én mondtam.
06 30/ 961 0579
Mi baja lett a nocidnak konkrétan?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
köszi a számot!
Hogy mi lett a mocival?: első telók,kifli,első sárvédő,fejidom de az nem tul vészes,bukocső jobb és a harminc éves ködlámpám kampec,jobb kipufogó könyök ,a blokk bol kitört egy kis darab ahol fogja a bukócsövet,kormány kampec, váz még kérdéses kiderül ha berakom az uj villát, első kerék ugy néz ki meguszta,
ha fizet a biztositó a könyököket és a bukócsövet megcsináltatom savállóbol, első teló 650-es lessz az később birni fogja az oldalkocsit a szpojlert meghegesztik,atank is behorpadt de van másik,és valoszinüleg előre mz trophi sárvédőt rakunk ha jol mutat és kötök rá kaszkót kerül amibe kerül!!! csak eggy baj nemtudom ,hogy birom ki amig ujra talpra áll az öreglány
Hogy mi lett a mocival?: első telók,kifli,első sárvédő,fejidom de az nem tul vészes,bukocső jobb és a harminc éves ködlámpám kampec,jobb kipufogó könyök ,a blokk bol kitört egy kis darab ahol fogja a bukócsövet,kormány kampec, váz még kérdéses kiderül ha berakom az uj villát, első kerék ugy néz ki meguszta,
ha fizet a biztositó a könyököket és a bukócsövet megcsináltatom savállóbol, első teló 650-es lessz az később birni fogja az oldalkocsit a szpojlert meghegesztik,atank is behorpadt de van másik,és valoszinüleg előre mz trophi sárvédőt rakunk ha jol mutat és kötök rá kaszkót kerül amibe kerül!!! csak eggy baj nemtudom ,hogy birom ki amig ujra talpra áll az öreglány
-
- Kapcsolat:
hát ugy ,hugy inkább egy nőn lovagolok mint egy férfin ezért lány,másrészt egy 84-es moci inkább öreg mint fiatal! bár egy cx-nél az évek száma nemjelent semmit!