Alkatrész
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok!
Janikám, nekem ugyan nincsen, de itt találtam egyet.
https://www.ebay.com/itm/81-82-Honda-CX ... Sw-tlbySPS
Janikám, nekem ugyan nincsen, de itt találtam egyet.
https://www.ebay.com/itm/81-82-Honda-CX ... Sw-tlbySPS
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Szia Arthur !
Köszönöm a keresést. Neked és Forrest-k gerjedt a dolog. Megoldottuk egy cserével.
Az ebay.de lapon is találtam 153168434192, 292904638702 számon !
Köszönöm a keresést. Neked és Forrest-k gerjedt a dolog. Megoldottuk egy cserével.
Az ebay.de lapon is találtam 153168434192, 292904638702 számon !
-
- Kapcsolat:
Szevasztok !
Információt szeretnék kérni. Van-e köztünk olyan "szaki" aki rendelt már az ebay-on Angliából esetleg Franciaországból alkatrészt ? Mik a tapasztalatok ? Milyen költségre kell számítani még (alkatrész ár+száll. kltség-en kívül ) ?
Információt szeretnék kérni. Van-e köztünk olyan "szaki" aki rendelt már az ebay-on Angliából esetleg Franciaországból alkatrészt ? Mik a tapasztalatok ? Milyen költségre kell számítani még (alkatrész ár+száll. kltség-en kívül ) ?
- Oszy
- Kapcsolat:
Szia,
Igen, ebay szívó csonk németből. 1 hét DHL hizta. Ár érték es posta elfogadható.
Igen, ebay szívó csonk németből. 1 hét DHL hizta. Ár érték es posta elfogadható.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Szia Oszy !
Németből tudom , hogy milyen kltsg-k vannak ! De Angol és a Franciák érdekelnek az ebay-ról , pl. Áfa , VÁM van-e ???!!!
Németből tudom , hogy milyen kltsg-k vannak ! De Angol és a Franciák érdekelnek az ebay-ról , pl. Áfa , VÁM van-e ???!!!
- Oszy
- Kapcsolat:
Mivel EU, igy nincs vám. Afa az lehet de fel van tuntetve vagy benne az árban. Ugyan úgy ott a szállítási ktsg is.
Ha Anglia, siess, brexit lesz és ki tudja milyen megállapodás lesz... szabad kereskedelem vagy sem.
Ha Anglia, siess, brexit lesz és ki tudja milyen megállapodás lesz... szabad kereskedelem vagy sem.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Szevasztok !
Apagy-i haveromnak a "Jófogáson" van egy CX500-s blokkja eladó 80e-t. Hátha valakit érdekel !
Apagy-i haveromnak a "Jófogáson" van egy CX500-s blokkja eladó 80e-t. Hátha valakit érdekel !
-
- Kapcsolat:
Sziasztok, érdeklődöm, hogy önindítóba szénkeféket honnan lehet beszerezni, valamint kinek van eladó hátsókerék "szöglehajtásnál " lévő olajbetöltő nyílásnál levő nagy alátét, az enyémen elrepedt és szivárog az olaj. Előre is köszönöm.
-
- Kapcsolat:
Sziasztok , valaki megtudná mondani az advancer pulser tekercsről mekkora feszültség jön ki max.Gyújtás építésben vagyok azért kellene.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
- Oszy
- Kapcsolat:
Ezt egyszer KLB mérte szkopal. Valahol előzményekben megvan.