Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
4560 sanya
Most nincs előttem a kép.
Azon a blokkrészen van vázszám?
Mert ha nincs akkor talán a leghatásosabb megoldás az lenne ha cserélnéd a fedelet vagy azt a blokk részt.
Ilyen bolokkrész fellelhető.
Most nincs előttem a kép.
Azon a blokkrészen van vázszám?
Mert ha nincs akkor talán a leghatásosabb megoldás az lenne ha cserélnéd a fedelet vagy azt a blokk részt.
Ilyen bolokkrész fellelhető.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
4561 ostobi
Én vettem egy plexit, aminek volt 2 konzolja.
A konzol 1 vége sima bilinccsel rögzítődött a kormányhoz, másik végén volt egy sík, ami csavarral ment a plexire.
Na már most azt a plexit kidobtam és vettem egy plexi táblát. Pontosabban Lichtenberger Jani.
És az a tábla lett levágva, egy hőlégfúvóval igazgatva és az került fel a mocimra.
A lényeg, hogy te magad is tudsz rá plexit igazítani ahogy neked a legjobban passzol.
Elég ha sikerül valami konzolt beszerezned.
Én vettem egy plexit, aminek volt 2 konzolja.
A konzol 1 vége sima bilinccsel rögzítődött a kormányhoz, másik végén volt egy sík, ami csavarral ment a plexire.
Na már most azt a plexit kidobtam és vettem egy plexi táblát. Pontosabban Lichtenberger Jani.
És az a tábla lett levágva, egy hőlégfúvóval igazgatva és az került fel a mocimra.
A lényeg, hogy te magad is tudsz rá plexit igazítani ahogy neked a legjobban passzol.
Elég ha sikerül valami konzolt beszerezned.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Honda CX500C manuális kézi könyvet cserélnék CX500C kormányra.
-
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
Szerintem hamarosan kerül egy fedél.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
Sanyanak!
Van fedel, hivj. 06309000435
Van fedel, hivj. 06309000435
-
- Kapcsolat:
Sziasztok, információt szeretnék.
A cx 500 C,D karburátor felújító készlet és a szívócsonkok jók e a 500 Eurosport hoz?
Nem vagyok a motor környékén egy jó ideig.
Köszönöm,infot előre is.
A cx 500 C,D karburátor felújító készlet és a szívócsonkok jók e a 500 Eurosport hoz?
Nem vagyok a motor környékén egy jó ideig.
Köszönöm,infot előre is.
Jamaika a jamaikaiaké
-
- Kapcsolat:
Koxi,
a CX500E-hez teljesen más csonkok kellenek, mint a többihez. Sajnos olyan közel vannak egymáshoz a karburátorok, hogy kizártnak tartom, hogy jó legyen a "normál" CX-ek szívócsonkjai közül bármelyik is.
A karburátorokat illetően szerintem az 500-asok karburátorainak belvilága mindnél egyforma, de hátha megesősít/megcáfol valaki, aki több 500-ast látott már, mint én.
a CX500E-hez teljesen más csonkok kellenek, mint a többihez. Sajnos olyan közel vannak egymáshoz a karburátorok, hogy kizártnak tartom, hogy jó legyen a "normál" CX-ek szívócsonkjai közül bármelyik is.
A karburátorokat illetően szerintem az 500-asok karburátorainak belvilága mindnél egyforma, de hátha megesősít/megcáfol valaki, aki több 500-ast látott már, mint én.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
A hétvégi másnaposságból hamarosan magukhoz térnek az illetékes szakik és válaszolnak.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.