Alkatrész
-
- Kapcsolat:
294
Hallo fgyozo,
ajánlásoddal élve a 'határon túli' pzoli projekt rendben..
Neked viszont ezt ajánlanám szíves figyelmedbe -
Artikelnummer: 280551120336 / ebay.co.uk
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
üdv
kentaur
ajánlásoddal élve a 'határon túli' pzoli projekt rendben..
Neked viszont ezt ajánlanám szíves figyelmedbe -
Artikelnummer: 280551120336 / ebay.co.uk
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
üdv
kentaur
- fgyozo
- Kapcsolat:
296
294-re
hello kentaur,
köszönöm az infót, igen, már néhány napja kontaktban vagyok az emberrel,
meg van beszélve h megveszem.
Még a fizetés módját nem tisztáztuk mert Ő cash -t akar és amikor adom az
ajánlatot akkor a rendszer valami pay bal -t ad meg.
Az angolokkal is beszéltem azt mondták h elmennek a blokkért és eljuttatják hozzám.
Azt hiszem majd Tőled is fogok venni cuccot h üzembe helyezzem a blokkot mert
most még nem teljes és gond van vele.
hello kentaur,
köszönöm az infót, igen, már néhány napja kontaktban vagyok az emberrel,
meg van beszélve h megveszem.
Még a fizetés módját nem tisztáztuk mert Ő cash -t akar és amikor adom az
ajánlatot akkor a rendszer valami pay bal -t ad meg.
Az angolokkal is beszéltem azt mondták h elmennek a blokkért és eljuttatják hozzám.
Azt hiszem majd Tőled is fogok venni cuccot h üzembe helyezzem a blokkot mert
most még nem teljes és gond van vele.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
297
Sziasztok!
Tisztelt központi rugós taggal megáldott cx-gl barátaim!
Egy rakás pénz,-inkább 6 számjegyű- sok munka, agyalás és kísérletezés árán óvatosan- még próbálom őket, de nagyon biztatóak a tapasztalataim-elmondhatom, hogy ez a fránya alkatrésze a motorjainknak javítható! A már kicserélt példányt ne dobd ki, ha megcsinálom, jó lesz tartaléknak. Ha gondod van vele, /pl. beáll a rugózás ami szinte egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet/, csere darabot tudok adni míg a tiéd elkészül. Választható puha, közepes és feszes húzó és nyomófokozati csillapítással. A ki-beszerelés költségmentes, a javítási munka költségmentes, az ráfordított anyagköltség kb.:7-10e Ft. Köszönet a Kentaurnak akinél mindig volt egy eladó az ebajnak ahol szintén, Kemény Csabának, aki a hibás telóját nem dobta ki és elküldte nekem úgy, hogy még a postaköltséget sem hagyta hogy kifizessem.Más. A motorjaink fogyasztása valamelyest csökken ha iridium gyertyát használsz/ több cx-en azonos feltételek mellett mérve/, igaz baromi drága, de az árát biztosan behozza!Üdv:moli
Tisztelt központi rugós taggal megáldott cx-gl barátaim!
Egy rakás pénz,-inkább 6 számjegyű- sok munka, agyalás és kísérletezés árán óvatosan- még próbálom őket, de nagyon biztatóak a tapasztalataim-elmondhatom, hogy ez a fránya alkatrésze a motorjainknak javítható! A már kicserélt példányt ne dobd ki, ha megcsinálom, jó lesz tartaléknak. Ha gondod van vele, /pl. beáll a rugózás ami szinte egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet/, csere darabot tudok adni míg a tiéd elkészül. Választható puha, közepes és feszes húzó és nyomófokozati csillapítással. A ki-beszerelés költségmentes, a javítási munka költségmentes, az ráfordított anyagköltség kb.:7-10e Ft. Köszönet a Kentaurnak akinél mindig volt egy eladó az ebajnak ahol szintén, Kemény Csabának, aki a hibás telóját nem dobta ki és elküldte nekem úgy, hogy még a postaköltséget sem hagyta hogy kifizessem.Más. A motorjaink fogyasztása valamelyest csökken ha iridium gyertyát használsz/ több cx-en azonos feltételek mellett mérve/, igaz baromi drága, de az árát biztosan behozza!Üdv:moli
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Üdvözlet mindenkinek!
Sajnos a tegnapi Kék túra alkalmáva,a motorom letámsztásakor,az felborult és a bal oldali tükröm eltörött.
Ha valaki tud ebben segiteni kérem jelezze.
Sajnos a tegnapi Kék túra alkalmáva,a motorom letámsztásakor,az felborult és a bal oldali tükröm eltörött.
Ha valaki tud ebben segiteni kérem jelezze.
- fgyozo
- Kapcsolat:
298
Kemény Csaba -nak,
szolt a Váradi F. hogy ha lehetőség van még rá akkor ő is szeretne egy
olyan gumit mint amilyet majd nekem is szerzel.
130/90 16
Vannak már konkrét hírek?
szolt a Váradi F. hogy ha lehetőség van még rá akkor ő is szeretne egy
olyan gumit mint amilyet majd nekem is szerzel.
130/90 16
Vannak már konkrét hírek?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
299
298-ra!
Szia Oldwings!
A tükörproblémában nem tudok segíteni, de a minap nekem is sikerült lefektetnem a vasat/olajos kézzel nem szabad motort tologatni!/, betonon, és a bukócsőnek valamint a 50-mm hosszú kormányvég súlynak köszönhetően amit Zvolenszki Zoli barátomtól kaptam,/nem győzöm elégszer megköszönni/ semmi baja nem lett.A kormánysúly ára kb.:1800-2000körüli.Üdv:moli
Szia Oldwings!
A tükörproblémában nem tudok segíteni, de a minap nekem is sikerült lefektetnem a vasat/olajos kézzel nem szabad motort tologatni!/, betonon, és a bukócsőnek valamint a 50-mm hosszú kormányvég súlynak köszönhetően amit Zvolenszki Zoli barátomtól kaptam,/nem győzöm elégszer megköszönni/ semmi baja nem lett.A kormánysúly ára kb.:1800-2000körüli.Üdv:moli
-
- Kapcsolat:
Köszönet Kemény Lacinak, és a segítőinek, hogy idejüket nem sajnálva felélesztették az oldalt.
- Miki650
- Kapcsolat:
Sziasztok! A cx 500 c nem úszta meg és bontva lett! Ha valakit érdekelnek az alkatrészek keressen meg!
06 20 528 64 96.
06 20 528 64 96.
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
- Miki650
- Kapcsolat:
További képek! A lámpatartó konzol eladva!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Miki650 2010.09.15., szer. 16:20-kor.
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!