Alkatrész
- forrest99
- Kapcsolat:
360
Udv Urak!
A kepen lathato elsofek munkahenger porvedo gumit keresek 2 db-ot. Az ebayos 50 euros felujito szett folosleges, a cmsnl.com-on 11.5+afa /db + postat sokallom. Szoval, ha van valakinek szakadasmentes 2 db ilyenje, kerem szoljon vagy otlete, hogy honnan szerezheto be.
Koszi,
Forrest
A kepen lathato elsofek munkahenger porvedo gumit keresek 2 db-ot. Az ebayos 50 euros felujito szett folosleges, a cmsnl.com-on 11.5+afa /db + postat sokallom. Szoval, ha van valakinek szakadasmentes 2 db ilyenje, kerem szoljon vagy otlete, hogy honnan szerezheto be.
Koszi,
Forrest
- fgyozo
- Kapcsolat:
361
360-ra
szerintem ilyet is lehetne lebontani Lferi 650 -jéről
Ha ott esetleg nem lenne vagy erősen ellenállna akkor
javaslom vedd fel a kapcsolatot Pali -val mert ő most
újította fel az első fékét. Ezen projekt keretében ilyen
felújító szet megfordult VFeri-nél és Moli -nál.
Tudtommal maradtak belőle darabok. Úgy hogy a
kérdést szegezd direkt nekik, hátha ...
szerintem ilyet is lehetne lebontani Lferi 650 -jéről
Ha ott esetleg nem lenne vagy erősen ellenállna akkor
javaslom vedd fel a kapcsolatot Pali -val mert ő most
újította fel az első fékét. Ezen projekt keretében ilyen
felújító szet megfordult VFeri-nél és Moli -nál.
Tudtommal maradtak belőle darabok. Úgy hogy a
kérdést szegezd direkt nekik, hátha ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
362
361-re
Ok, koszi
Pali, Feri, Moli?
Ezert sokallom:
http://mofaker.hu/?termek_id=301370
Ok, hogy ez Mz, de...
Ok, koszi
Pali, Feri, Moli?
Ezert sokallom:
http://mofaker.hu/?termek_id=301370
Ok, hogy ez Mz, de...
-
- Kapcsolat:
363
361-re
A fentebb említett porvédő gumik miat felesleges lenne megerőszakolni Lferi motorját, ugyanis ilyet nemigen találnátok rajta.
Az eurosport féknyergeiben másképpen oldották meg a porvédelmet.
A fentebb említett porvédő gumik miat felesleges lenne megerőszakolni Lferi motorját, ugyanis ilyet nemigen találnátok rajta.
Az eurosport féknyergeiben másképpen oldották meg a porvédelmet.
- Pali
- Kapcsolat:
364
Helló Forrest!
A cmsnl-en található cikkszámok a gyári Honda cikszámok, ha ezeket kiírod és bemész valamelyik Honda kereskedésbe darabonként meg lehet rendelni(cikkszám alapján mert a magyarországi szoftver nem ismeri a régi motorokat), pár nap alatt megérkezik az ára 1000 Ft körül van darabonként. De ezért gyári minőséget kapsz és ha lejárod a lábat se nagyon találsz ilyet motorosboltban, ja és nincs postaköltség.
A biker-world-be lehet kapni komplett készletet 15000 Ft körül, ha egyenként veszed meg a Hondánál az is kb. ennyire jön ki és ha csak a porvédő kell nem kell megvenni az egész készletet.
Más:
Meg tudnád nekem nézni, hogy a CX és a CB-d első kerekei kicserélhetők-e egymással, fantáziálok egy küllős CX-en.
Üdv.: Pali
A cmsnl-en található cikkszámok a gyári Honda cikszámok, ha ezeket kiírod és bemész valamelyik Honda kereskedésbe darabonként meg lehet rendelni(cikkszám alapján mert a magyarországi szoftver nem ismeri a régi motorokat), pár nap alatt megérkezik az ára 1000 Ft körül van darabonként. De ezért gyári minőséget kapsz és ha lejárod a lábat se nagyon találsz ilyet motorosboltban, ja és nincs postaköltség.
A biker-world-be lehet kapni komplett készletet 15000 Ft körül, ha egyenként veszed meg a Hondánál az is kb. ennyire jön ki és ha csak a porvédő kell nem kell megvenni az egész készletet.
Más:
Meg tudnád nekem nézni, hogy a CX és a CB-d első kerekei kicserélhetők-e egymással, fantáziálok egy küllős CX-en.
Üdv.: Pali
- forrest99
- Kapcsolat:
365
364-re
Koszi.
Ok, a telen ugyis ujra lesz kullozve a CB, egy CX meg epp frestauralas alatt van, ugyhogy sort keritek ra mindenkepp.
Mult hetvegen a szigetszentmiklosi borzen lattam egy (gyarilag) kullos-kardanos Moto Guzzit, annak a kereket sztem kis faragassal be lehet rakni. Ja! Es hatul is tarcsas, ami meg egy okos dolog. Valami ilyesmi:
http://cgi.ebay.de/Moto-Guzzi-schones-S ... 3cb2822cc5
Koszi.
Ok, a telen ugyis ujra lesz kullozve a CB, egy CX meg epp frestauralas alatt van, ugyhogy sort keritek ra mindenkepp.
Mult hetvegen a szigetszentmiklosi borzen lattam egy (gyarilag) kullos-kardanos Moto Guzzit, annak a kereket sztem kis faragassal be lehet rakni. Ja! Es hatul is tarcsas, ami meg egy okos dolog. Valami ilyesmi:
http://cgi.ebay.de/Moto-Guzzi-schones-S ... 3cb2822cc5
- fgyozo
- Kapcsolat:
368
360-ra
Szia Forrest!
Add meg a méreteket!
Dugó és a perem átmérő!molicx
Szia Forrest!
Add meg a méreteket!
Dugó és a perem átmérő!molicx