CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
Új tag - Szimpatizáns
... igen, én is üdvözlöm Pető Gergely -t és
Kovács Andrea -t !!!!
Az Ő reglapja cseppet félreérthető de majd tisztázzuk
A lényeg, üdv köztünk, ha korábban nem de majd tavasszal
személyesen is
Addigra kitartást az uj vashoz
Kovács Andrea -t !!!!
Az Ő reglapja cseppet félreérthető de majd tisztázzuk
A lényeg, üdv köztünk, ha korábban nem de majd tavasszal
személyesen is
Addigra kitartást az uj vashoz
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
- lferi
- Kapcsolat:
Re: Markolat fűtés!
"megnéztem a linket, nem is tudom, nekünk 22mm-es
a kormányunk?"
Igen 22-es a 10-30-ra szavazok hát igen az áramfelvétellel spórolni kell, de ezt tudod variálni szerintem.
A lámpák nekem inkább nappal kellenek, hogy észrevegyenek, este sötétben valószínűleg észrevesznek akár hány lámpa ég, ott inkább az ,kell, hogy te láss jól akkor pedig a bi xenon bőven elég!
a kormányunk?"
Igen 22-es a 10-30-ra szavazok hát igen az áramfelvétellel spórolni kell, de ezt tudod variálni szerintem.
A lámpák nekem inkább nappal kellenek, hogy észrevegyenek, este sötétben valószínűleg észrevesznek akár hány lámpa ég, ott inkább az ,kell, hogy te láss jól akkor pedig a bi xenon bőven elég!
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
... ja igen, az a bixenon lehet elég, odanyom
legalább is ha az enyémből indulok ki ...
Te mikor szereled be?
legalább is ha az enyémből indulok ki ...
Te mikor szereled be?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- lferi
- Kapcsolat:
Re: Világítás
Hát ezek után jövőre már használni akarom.
- klb
- Kapcsolat:
Ellopták!
Sziasztok!
Huszár Dániel barátunk motorját ellopták, igaz még a nyáron, de a híre most ért ide.
Aznap Londonból 120 v. 130 motort loptak el.
Fogadd öszinte részvétünk, szeretett motorod elvesztésében, kívánjuk találj tavaszra egy hasonlót!
Ő jelenleg Angliában él. Az ünnepekre hazajön.
K.L
Huszár Dániel barátunk motorját ellopták, igaz még a nyáron, de a híre most ért ide.
Aznap Londonból 120 v. 130 motort loptak el.
Fogadd öszinte részvétünk, szeretett motorod elvesztésében, kívánjuk találj tavaszra egy hasonlót!
Ő jelenleg Angliában él. Az ünnepekre hazajön.
K.L
- Pali
- Kapcsolat:
Helló Győző!
Nem fog látszódni, tökéletesen passzol a gyári légszűrő helyére.
Nem fog látszódni, tökéletesen passzol a gyári légszűrő helyére.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Pali
- Kapcsolat:
Helló Győző!
A sportlégszűrőnek elvileg az a lényege, hogy könnyebben jut a motor levegőhöz ezért a gázadásokra jobban reagál és kismértékű fogyasztáscsökkenést is jelenthet. Ez egy vászonbetétes szűrő ami olajozást igényel, viszont tisztítható és nem kell minden szűrőcserénél újat venni. Hátránya hogy sűrűbben kell tisztítani,mint ahogy a papírszűrőt cserélni és ha nincs rendszeresen tisztán tartva és olajozva nagy mértékben leromlik a szűrési hatásfoka. A biker-world kínál ilyen betét sportlégszűrőt CX-hez 16 000 Ft-ért(igaz hogy az márkásabb), az én megoldásom egy kicsit olcsóbb és kb ugyanazt tudja.
De elsősorban nem azért csináltam hogy "marha sportos" legyen a motorom. A légszűrőházamba a kartergáz felhord egy kis olajat, ezért a papír szűrőbetét hamar eltömődik és sűrűn kellett cserélni. A sportlégszűrő viszont eleve igényli az olajozást.
A sportlégszűrőnek elvileg az a lényege, hogy könnyebben jut a motor levegőhöz ezért a gázadásokra jobban reagál és kismértékű fogyasztáscsökkenést is jelenthet. Ez egy vászonbetétes szűrő ami olajozást igényel, viszont tisztítható és nem kell minden szűrőcserénél újat venni. Hátránya hogy sűrűbben kell tisztítani,mint ahogy a papírszűrőt cserélni és ha nincs rendszeresen tisztán tartva és olajozva nagy mértékben leromlik a szűrési hatásfoka. A biker-world kínál ilyen betét sportlégszűrőt CX-hez 16 000 Ft-ért(igaz hogy az márkásabb), az én megoldásom egy kicsit olcsóbb és kb ugyanazt tudja.
De elsősorban nem azért csináltam hogy "marha sportos" legyen a motorom. A légszűrőházamba a kartergáz felhord egy kis olajat, ezért a papír szűrőbetét hamar eltömődik és sűrűn kellett cserélni. A sportlégszűrő viszont eleve igényli az olajozást.