Túra
Re:
Igen, tudom, nem csak a motorok voltak gyönyörűek, de a gazdik is egytől egyig kedvesek, barátságosak voltak velem is, ismeretlenül. Nem kis meglepetés ért, ritkán lát az ember ennyire szinte családias összetartást:) Úgyhogy nagyon kellemesen csalódtam:)
- fgyozo
- Kapcsolat:
359
arra ébredtem, hogyan működik a karburátor - ajajj !!! ebben lehet h részem volt?
nehogy minden ébredést kísérő tevékenységet kifecsegj napocska !:-)
nevető Nap , szeretettel üdvözöllek köztünk a fórumon...
nehogy minden ébredést kísérő tevékenységet kifecsegj napocska !:-)
nevető Nap , szeretettel üdvözöllek köztünk a fórumon...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
360
HELLÓ CSABI !!!!!
örömmel köszöntelek ismét... tervezzük 2011-re is Erdélyt ... hogy állsz a
kérdéshez?
Alkatrész ügyben próbáld hívni kentaur -t, vagy legalább is vedd fel vele a
kontaktot.
GL -ügyileg úgy sem vagyok kompetens a CX500C -mmel.
örömmel köszöntelek ismét... tervezzük 2011-re is Erdélyt ... hogy állsz a
kérdéshez?
Alkatrész ügyben próbáld hívni kentaur -t, vagy legalább is vedd fel vele a
kontaktot.
GL -ügyileg úgy sem vagyok kompetens a CX500C -mmel.
Re: X
Üdv Kedves Mindenki!:)
Sajnos a mai napom kicsit egyet előre ,kettőt hátra motor ügyben, de nem adom fel... pláne most, mikor a családom 15 évnyi motor vita után csak annyit mondott , már vártuk kislányom,hogy mikor hozd fel a témát megint:)))) Olyan jól esett, mégiscsak jobb így, mint megint hallgatni évekig, mert ugyebár hajthatatlan vagyok;-) Mi győzte meg őket? Lehet Győző, hogy ehhez is közöd volt,nemcsak a karburátor meséléséhez, na meg egy nő is bekerült a képbe...ma beszéltem elég sokat vele, NANA,nevezetesen Wéber Anikó, gondolom motoros berkekben nem ismeretlen a neve számotokra;-)
Szóval vegyes napom van, most épp a generátorról várok meséket, a kocsim ugyanis elromlott, nincs töltése...
Remélem nektek szebb napotok volt ebben a nem túl motorozni való időben...
Üdv Napocs
Sajnos a mai napom kicsit egyet előre ,kettőt hátra motor ügyben, de nem adom fel... pláne most, mikor a családom 15 évnyi motor vita után csak annyit mondott , már vártuk kislányom,hogy mikor hozd fel a témát megint:)))) Olyan jól esett, mégiscsak jobb így, mint megint hallgatni évekig, mert ugyebár hajthatatlan vagyok;-) Mi győzte meg őket? Lehet Győző, hogy ehhez is közöd volt,nemcsak a karburátor meséléséhez, na meg egy nő is bekerült a képbe...ma beszéltem elég sokat vele, NANA,nevezetesen Wéber Anikó, gondolom motoros berkekben nem ismeretlen a neve számotokra;-)
Szóval vegyes napom van, most épp a generátorról várok meséket, a kocsim ugyanis elromlott, nincs töltése...
Remélem nektek szebb napotok volt ebben a nem túl motorozni való időben...
Üdv Napocs
-
- Kapcsolat:
362.
361-re
Hallo
"..Szóval vegyes napom van, most épp a generátorról várok meséket, a kocsim ugyanis elromlott, nincs töltése...
Remélem nektek szebb napotok volt ebben a nem túl motorozni való időben..."
segítségedre lehet cxmotor@citromail.hu, vagyis T.Zoli márkatársunk Törökbálintról - szabad idejében autovillamossággal foglalkozik...
..az esőtől pedig csak magadat féltsd - a vas nem ázik be, és nem rozsdásodik (ha lemosás után szárazon tárolod)
üdv és Verjük fel a port együtt, ha már az eső felszáradt
Kentaur
Hallo
"..Szóval vegyes napom van, most épp a generátorról várok meséket, a kocsim ugyanis elromlott, nincs töltése...
Remélem nektek szebb napotok volt ebben a nem túl motorozni való időben..."
segítségedre lehet cxmotor@citromail.hu, vagyis T.Zoli márkatársunk Törökbálintról - szabad idejében autovillamossággal foglalkozik...
..az esőtől pedig csak magadat féltsd - a vas nem ázik be, és nem rozsdásodik (ha lemosás után szárazon tárolod)
üdv és Verjük fel a port együtt, ha már az eső felszáradt
Kentaur
363
Jó reggelt Mindenki!:)
Kentaur, köszönöm, de szerencsére időben észrevettem, hogy baj van, úgyhogy már kanyarodtam is az autószerelő felé a kicsikével, és még el is jutottam odáig töltés nélkül:)) Azért a mailcímet felírom,sosem tudni,köszi:) Jah és megnéztem itt is a szervíz menüpont alatt, nem is tudtam hogy egy generátor úgy néz ki mint egy UFO:))
A porfelkavaráshoz szívesen csatlakozom,bár még nem tudom hogyan csinálom, kétkerekűm sajna nincs még:) Viszont ma esőmentes napra ébredtünk;-)
Üdv Napocs
Kentaur, köszönöm, de szerencsére időben észrevettem, hogy baj van, úgyhogy már kanyarodtam is az autószerelő felé a kicsikével, és még el is jutottam odáig töltés nélkül:)) Azért a mailcímet felírom,sosem tudni,köszi:) Jah és megnéztem itt is a szervíz menüpont alatt, nem is tudtam hogy egy generátor úgy néz ki mint egy UFO:))
A porfelkavaráshoz szívesen csatlakozom,bár még nem tudom hogyan csinálom, kétkerekűm sajna nincs még:) Viszont ma esőmentes napra ébredtünk;-)
Üdv Napocs
- lferi
- Kapcsolat:
364: Túra
"A porfelkavaráshoz szívesen csatlakozom,bár még nem tudom hogyan csinálom, kétkerekűm sajna nincs még:) Viszont ma esőmentes napra ébredtünk"
Szerintem nézz körül a környezetedben hátha van valakinek motorja.
Szerintem nézz körül a környezetedben hátha van valakinek motorja.
- fgyozo
- Kapcsolat:
366
Re X -re
... látom megy a sorszámozás is.
Ügyi lány ez a napocska ...
De akkor most mi a felállás? Tényleg motor vásárlásra adod a mosolygós arcod?
Elő a részletekkel ...
... látom megy a sorszámozás is.
Ügyi lány ez a napocska ...
De akkor most mi a felállás? Tényleg motor vásárlásra adod a mosolygós arcod?
Elő a részletekkel ...
367
Üdv Nektek!:)
364-re, Kedves L.Feri, körülnéztem,de láthattad 365-öt, még szegény darabokban...
Minden megy, csak akarni kell, ha nem tudom, hát tanulom elven bármit;-)
366-ra, TÉNYLEG akarok egy csodát magam alatt járatni, ám kicsit vehetnél komolyabban is Győző,még azt sem hiszed el amit mondok? ))))
Napocs:)
364-re, Kedves L.Feri, körülnéztem,de láthattad 365-öt, még szegény darabokban...
Minden megy, csak akarni kell, ha nem tudom, hát tanulom elven bármit;-)
366-ra, TÉNYLEG akarok egy csodát magam alatt járatni, ám kicsit vehetnél komolyabban is Győző,még azt sem hiszed el amit mondok? ))))
Napocs:)