CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
:)
Boldog szülinapot Győző!
N.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat:
888
Egy kis ízelítő abból, amivel szembesülni fogtok a Pusztavacsi találkozón,EZ A CX fogja 2011-ben elnyerni a legszebb motor címet!A boldog tulajdonosa nem más mint a "Majesztró"cimborám.Itt járt nálam néhány perce és készítettem néhány képet a vasáról,mellyel szeretné illusztrálni a keleti végeken sem töltjük az időt haszontalanul.Unalmas óráinkban kicsit csinosítgatjuk,szépítgetjük az arra érdemes paripákat.
UFF.
- fgyozo
- Kapcsolat:
889
888-ra
az igen, ez a moci tényleg éredmes a 2. helytre, jól mondod Retro :- )
... dupla dugós fék ... hm, fincsa...
Megvan még az a bőrtáska szet? ha jól emlékszem 5.000Ft volt az ára?
az igen, ez a moci tényleg éredmes a 2. helytre, jól mondod Retro :- )
... dupla dugós fék ... hm, fincsa...
Megvan még az a bőrtáska szet? ha jól emlékszem 5.000Ft volt az ára?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
889
888-ra
Hat, amennyiben lesz elkulonitva CX500 kategoria a CX500C-tol, akkor biztos Ellenkezo esetben sajnos a dobogo csucsa mar az alabbi motornak foglalt (mar van tankemblema is )
Szegeny Gyozo... megcsak a 3. helyre sem jut majd fel, ugyanis egy tok ugyanilyen motor is elkeszul addigra, az is full restauralt
Hat, amennyiben lesz elkulonitva CX500 kategoria a CX500C-tol, akkor biztos Ellenkezo esetben sajnos a dobogo csucsa mar az alabbi motornak foglalt (mar van tankemblema is )
Szegeny Gyozo... megcsak a 3. helyre sem jut majd fel, ugyanis egy tok ugyanilyen motor is elkeszul addigra, az is full restauralt
- fgyozo
- Kapcsolat:
891
889(forrest) -re
engem nem kell félteni ... szintén, valóban gyönyőrű ez kék 500C csoda is ... a maga
restaurant nemében vitathatatlan ... az vígasztal h ezen nincs zuhanyrózsa ... a népítélet
majd megmondja a frankót
És most már végre Egérke debitál az idei rendezvényen?
Vagy még mindig csak a családi fotóról levégott és PhotoSopp -al Egér=> CX-re maszkírozott
képekkel akarod kiszúrni a szemünket? :- )
engem nem kell félteni ... szintén, valóban gyönyőrű ez kék 500C csoda is ... a maga
restaurant nemében vitathatatlan ... az vígasztal h ezen nincs zuhanyrózsa ... a népítélet
majd megmondja a frankót
És most már végre Egérke debitál az idei rendezvényen?
Vagy még mindig csak a családi fotóról levégott és PhotoSopp -al Egér=> CX-re maszkírozott
képekkel akarod kiszúrni a szemünket? :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
892
891-re
Hat, remelem addigra megtanul motorozni es nem kell fotosoppolni
Ja tenyleg! Eger aprilisban megy a Hondahoz egy 2napos vezetestechnikai oktatasra! Kivancsi vagyok, mert a hallottak alapjan meg az ilyen ven trottyok is, mint mi tanulhatunk uj es hasznos dolgokat.
Hat, remelem addigra megtanul motorozni es nem kell fotosoppolni
Ja tenyleg! Eger aprilisban megy a Hondahoz egy 2napos vezetestechnikai oktatasra! Kivancsi vagyok, mert a hallottak alapjan meg az ilyen ven trottyok is, mint mi tanulhatunk uj es hasznos dolgokat.
- Retro
- Kapcsolat:
893
Bevallom férfiasan a kétdugattyús féknyeregről a képet kimondottan nem annyira véletlenül készítettem és úgy látom a reakció nem maradt el.Még mindég nincs két dugattyús féknyerged Győző? Arra vigyázz a fém fékcsővel együtt igazán hatásos tuning !!!
UFF.