CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
894
Előzőkre, húúúúúú egyre szebbek ezek a motorok:) Sebaj, nekem az "enyém" a legszebb
Mindenesetre kíváncsi leszek arra a szépségversenyre;-)
MÁS:
Épp tegnap beszélgettünk arról Győzővel, hogy a CX mennyi embert összehoz...mesélt érdekes storykat kivel hogyan ismerkedett meg...
Történt ma ugyanis a már emlegetett társkeresőn, hogy a motoros hirdetésemre reagálva írt nekem egy nagyon kedves ember,aki mellesleg MÁRKATÁRS , Szóval tényleg érdekes ez a CX-es "társadalom" és tényleg mennyire össze tudja hozni az embereket,de már lassan semmin sem lepődök meg, a másik kedves fiatalember akit viszont én találtam CX keresés közben, regisztrált is ide és csak visszaigazolásra vár, bár azóta nem beszéltem vele...
Na meg,hogy az elmúlt 10 évben összesen nem találkoztam ennyi kedves, normális emberrel akik így viszonyulnak egymáshoz és egy-egy idegenhez,mint hozzám is, csak ámulok és bámulok..,szóval én már nemigen csodálkozom, ezek után bármi jöhet még
887-re, Győző, öreg az országút,mert mindenki annyi amennyinek érzi magát, így mi örökre fiatalok maradunk, így van "srácok" ?
Jah és Anyum+ Apum üdvözöl benneteket, továbbra is szeretettel várnak mindenkit:)
Szép estét nektek!
N.
Mindenesetre kíváncsi leszek arra a szépségversenyre;-)
MÁS:
Épp tegnap beszélgettünk arról Győzővel, hogy a CX mennyi embert összehoz...mesélt érdekes storykat kivel hogyan ismerkedett meg...
Történt ma ugyanis a már emlegetett társkeresőn, hogy a motoros hirdetésemre reagálva írt nekem egy nagyon kedves ember,aki mellesleg MÁRKATÁRS , Szóval tényleg érdekes ez a CX-es "társadalom" és tényleg mennyire össze tudja hozni az embereket,de már lassan semmin sem lepődök meg, a másik kedves fiatalember akit viszont én találtam CX keresés közben, regisztrált is ide és csak visszaigazolásra vár, bár azóta nem beszéltem vele...
Na meg,hogy az elmúlt 10 évben összesen nem találkoztam ennyi kedves, normális emberrel akik így viszonyulnak egymáshoz és egy-egy idegenhez,mint hozzám is, csak ámulok és bámulok..,szóval én már nemigen csodálkozom, ezek után bármi jöhet még
887-re, Győző, öreg az országút,mert mindenki annyi amennyinek érzi magát, így mi örökre fiatalok maradunk, így van "srácok" ?
Jah és Anyum+ Apum üdvözöl benneteket, továbbra is szeretettel várnak mindenkit:)
Szép estét nektek!
N.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
895
894-re!
És akivel találkoztál, az csak töredéke a teljes csapatnak!
Üdv: Jani
És akivel találkoztál, az csak töredéke a teljes csapatnak!
Üdv: Jani
- nevető Nap
- Kapcsolat:
896
895-re, Üdv Lichtenberger! Jajj, már annyira várom tényleg, hogy megismerhesselek benneteket a való világban is, remélhetőleg imádott motorommal közlekedve tehetem ezt meg..
N.
N.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
897
Wááá:) Új tagunk van, ezennel szeretném Őt köszönteni, bár nem tudom, hogy ő Davis-e, vagy a ma megismert másik kedves fiatalember,de az is lehet,hogy nem nekem van közöm hozzá;-) Mindenesetre örülünk neki(k) !
N.
N.
-
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
898
Szia Napocska!
Valószínű Ő a Davis.
K.L.
Valószínű Ő a Davis.
K.L.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
899
898-ra, Üdv K.L.! Jajam, olvastam a mailodat is közben, és kíváncsian várom a hölgyet is:)
Jó estém van,pedig kutyául érzem magam, mégis a mai nap, + Öregkissel történt levélváltások és még Kentaur mailja, hogy tudta már amit még én sem, vagy jók az informátorai vagy jobban ismer, mint gondoltam,de megkönnyebbültem:)
További szép estét, jó éjt nektek!:)
N.
Jó estém van,pedig kutyául érzem magam, mégis a mai nap, + Öregkissel történt levélváltások és még Kentaur mailja, hogy tudta már amit még én sem, vagy jók az informátorai vagy jobban ismer, mint gondoltam,de megkönnyebbültem:)
További szép estét, jó éjt nektek!:)
N.
- fgyozo
- Kapcsolat:
900
... akinek nincs motorja annak maradnak az emlékek ...
gondoltam megosztom veletek h milyen környezet vesz körül munka közben: - )
persze mind ennek nem örülhetbnék így, kedves Nap - sütés nélkül ...
gondoltam megosztom veletek h milyen környezet vesz körül munka közben: - )
persze mind ennek nem örülhetbnék így, kedves Nap - sütés nélkül ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban