CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
904
Napsütéses, vidám jó reggelt!
900-ra, úgy látom jó választás volt az egérpad, jól mutat ott... Ám jó ötlet én is azon gondolkoztam kiplakátolom a piros szerelmemmel az irodát, mert nekem jó lesz a kedvem tőle a kedves főnökben meg tudatosulna minden egyes percben mi is a helyzet
901-re, 983???? Korán van még, elnézzük
902-re, Győző Ő Davis, meséltem már neked róla, Ő lakik Angliában, de én is várom,hogy előkerüljön és meséljen még magáról
903-ra, Győző semmi olyat amit te nem, csak Ő és én megbeszéltük,hogy apum mocija marad otthon, de kaptam tőle kedves ajánlatot, "örigarival" ,hogy megvár a zöld csodával amíg lesz rá pénzem, de kedvesen visszautasítottam, nem kicsi lelkiismeret furdalással,mert hát mégiscsak nagyon kedves Ő is velem, de nah, nem tudok lemondani a piros szerelmemről, vagy az vagy semmi )
Szép napot nektek!:)
N.
900-ra, úgy látom jó választás volt az egérpad, jól mutat ott... Ám jó ötlet én is azon gondolkoztam kiplakátolom a piros szerelmemmel az irodát, mert nekem jó lesz a kedvem tőle a kedves főnökben meg tudatosulna minden egyes percben mi is a helyzet
901-re, 983???? Korán van még, elnézzük
902-re, Győző Ő Davis, meséltem már neked róla, Ő lakik Angliában, de én is várom,hogy előkerüljön és meséljen még magáról
903-ra, Győző semmi olyat amit te nem, csak Ő és én megbeszéltük,hogy apum mocija marad otthon, de kaptam tőle kedves ajánlatot, "örigarival" ,hogy megvár a zöld csodával amíg lesz rá pénzem, de kedvesen visszautasítottam, nem kicsi lelkiismeret furdalással,mert hát mégiscsak nagyon kedves Ő is velem, de nah, nem tudok lemondani a piros szerelmemről, vagy az vagy semmi )
Szép napot nektek!:)
N.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
906
905-re, ugye?:))) Kép...hmm, akkor meg kell hogy látogassam a Ferit ))))))))))))
N.
N.
Re: CX/GL Te és Motorod
Sziasztok!
Örömmel látom,hogy felélénkült a fórum,köszönhetően Nevető napnak.Ha lehet,akkor jönnék valamelyik összejövetelre.
(Győző! Mielőtt megkérdeznéd Tóth G. Péter vagyok,((az egyik "hitehagyó" szimpatizáns)) csak most már ez a felhasználónevem.)Jöhetek?
Örömmel látom,hogy felélénkült a fórum,köszönhetően Nevető napnak.Ha lehet,akkor jönnék valamelyik összejövetelre.
(Győző! Mielőtt megkérdeznéd Tóth G. Péter vagyok,((az egyik "hitehagyó" szimpatizáns)) csak most már ez a felhasználónevem.)Jöhetek?
- nevető Nap
- Kapcsolat:
908
előzőre, Üdv kedves Péter! Hozzánk tuti jöhetsz, örülni fognak a szüleim;-) Ám szerintem mindenhová...
Más...motorügyben és tárolósdiban egyet előre,kettőt hátra, úgyhogy Kálmán mivel más nem mondta nekem , hogy elvinne, lehet igénybe venném szolgálataidat
Nem mintha feladnám,csak ******* nehéz...
Szép estét Nektek!
N.
Más...motorügyben és tárolósdiban egyet előre,kettőt hátra, úgyhogy Kálmán mivel más nem mondta nekem , hogy elvinne, lehet igénybe venném szolgálataidat
Nem mintha feladnám,csak ******* nehéz...
Szép estét Nektek!
N.
- Dress
- Kapcsolat:
909
Hi!
Kicsit kiteszem a lábam, és gyönyörűen kezd sütni a "nap" a fórumon (nem mintha előtte nagyon borús lett volna)
Külön köszönet a hangulatért nevető Nap.
Régen jelentkeztem, de a V2-es szívem itt dobogott veletek.
Szerdai napom közös kedvencünk népszerűsítéséről szólt.
Roc barátom 2 oldalas cikket szerkeszt a FastRide motoros magazinba a CX 500-ról. Ehhez csináltunk pár fényképet, videót.
Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=m11F3yLg45E
Kicsit kiteszem a lábam, és gyönyörűen kezd sütni a "nap" a fórumon (nem mintha előtte nagyon borús lett volna)
Külön köszönet a hangulatért nevető Nap.
Régen jelentkeztem, de a V2-es szívem itt dobogott veletek.
Szerdai napom közös kedvencünk népszerűsítéséről szólt.
Roc barátom 2 oldalas cikket szerkeszt a FastRide motoros magazinba a CX 500-ról. Ehhez csináltunk pár fényképet, videót.
Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=m11F3yLg45E
üdv:
Dress
Dress
- fgyozo
- Kapcsolat:
911
ne butáskodj Tóth G. Péter,
itt vagy az oldalunkon a MI vagyunk-ban, alanyi jogon jár h gyere.
sőt mi több már iggen csak ideje lenne h végre velünk tarts mert már egy
jó ideje elmaradoztál kedves HITE HAGYOTT barátunk
Egyébként gondltam h össze hozlak egy kollegámmal mert neki
ugyan olyan gépe van amiért te lemondtál a hitedről.
MIért változtattad a neved?
itt vagy az oldalunkon a MI vagyunk-ban, alanyi jogon jár h gyere.
sőt mi több már iggen csak ideje lenne h végre velünk tarts mert már egy
jó ideje elmaradoztál kedves HITE HAGYOTT barátunk
Egyébként gondltam h össze hozlak egy kollegámmal mert neki
ugyan olyan gépe van amiért te lemondtál a hitedről.
MIért változtattad a neved?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
913
910-re
bakajoe,
hogy áll a programszervezés az apósoddal?
nagyon rá vagyok állva arra a balatoni termálozásra ...juniusra
lehet belőle valami?
Jó lenne tudni mert össze kéne már állítanunk az idei programtervet
és ezt bele írnám.
hm?
bakajoe,
hogy áll a programszervezés az apósoddal?
nagyon rá vagyok állva arra a balatoni termálozásra ...juniusra
lehet belőle valami?
Jó lenne tudni mert össze kéne már állítanunk az idei programtervet
és ezt bele írnám.
hm?
Kellemes dugó_mozgást, a párban