CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
914
Hellóóóóó Emberkék!
Megérkeztem,ki is sütött a Nap,azt hittem egész nap esni fog...brrr...
909-re, Üdv Dress és köszi Nahát épp tegnap késő este emlegettünk...
Jó ez a videó...
913-ra, balatoni termálozás...jól hangzik:)
Mosolygós, szép napot Nektek!
N.
Megérkeztem,ki is sütött a Nap,azt hittem egész nap esni fog...brrr...
909-re, Üdv Dress és köszi Nahát épp tegnap késő este emlegettünk...
Jó ez a videó...
913-ra, balatoni termálozás...jól hangzik:)
Mosolygós, szép napot Nektek!
N.
-
- Kapcsolat:
Bemutatkozás
Sziasztok!
Nevető Nap ajánlására regisztráltam a fórumra, illetve kezdtem el nézegetni az oldalt, amiért nagy köszönet illeti meg Őt. Viszont, ha már itt vagyok, illik bemutatkozni is;
Polgári nevem Kaiser László, a 36. évemet taposom, informatikus lennék civilben. Motoron 14 éves korom óta ülök - mármint hivatalosan Simson, MZ, EZT, Jawa, ami akkor volt, nekem is mind volt, igaz, a Pannóniát már nem ismertem, ahhoz fiatal volnék, csak csodálom őket, meg azt, aki életben tudja tartani. Pátyon élek, Budapest mellett kicsivel, és jelen pillanatban három motor található a garázsomban; egy Suzuki GSX-R 1000 (összetörve), amivel valamikor versenyeztem, pályagép. Egy Yamaha FZS 1000, utcára, túrázni, illetve - hatásszünet - egy CX650E, amit 6 éve birtoklok, és '84-ben látta meg a napvilágot. Azóta fel lett újítva az egész motor, éppen be lett járatva; most pihen, az önindítóban kellene cserélni a szénkeféket, illetve a fékolajat kellene lecserélni, de más baja nincs Néha előveszem veterán találkozóra, de nagy becsben tartom egyébként, féltve őrzött kincs.
Üdv mindenkinek,
T%
Nevető Nap ajánlására regisztráltam a fórumra, illetve kezdtem el nézegetni az oldalt, amiért nagy köszönet illeti meg Őt. Viszont, ha már itt vagyok, illik bemutatkozni is;
Polgári nevem Kaiser László, a 36. évemet taposom, informatikus lennék civilben. Motoron 14 éves korom óta ülök - mármint hivatalosan Simson, MZ, EZT, Jawa, ami akkor volt, nekem is mind volt, igaz, a Pannóniát már nem ismertem, ahhoz fiatal volnék, csak csodálom őket, meg azt, aki életben tudja tartani. Pátyon élek, Budapest mellett kicsivel, és jelen pillanatban három motor található a garázsomban; egy Suzuki GSX-R 1000 (összetörve), amivel valamikor versenyeztem, pályagép. Egy Yamaha FZS 1000, utcára, túrázni, illetve - hatásszünet - egy CX650E, amit 6 éve birtoklok, és '84-ben látta meg a napvilágot. Azóta fel lett újítva az egész motor, éppen be lett járatva; most pihen, az önindítóban kellene cserélni a szénkeféket, illetve a fékolajat kellene lecserélni, de más baja nincs Néha előveszem veterán találkozóra, de nagy becsben tartom egyébként, féltve őrzött kincs.
Üdv mindenkinek,
T%
- fgyozo
- Kapcsolat:
916
Bemutatkozás - ra
Hello titanic,
üdvözöllek a fedélzeten. Örülök h hozzád is elértek a napsugarak ... nevető Nap
már korábban beharangozta az érkezésed, már vártalak.
titanic - Hogy jött ez a névválasztás?
Mutatsz néhány képet a mocidról?
Üdv: fgyozo
Hello titanic,
üdvözöllek a fedélzeten. Örülök h hozzád is elértek a napsugarak ... nevető Nap
már korábban beharangozta az érkezésed, már vártalak.
titanic - Hogy jött ez a névválasztás?
Mutatsz néhány képet a mocidról?
Üdv: fgyozo
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- nevető Nap
- Kapcsolat:
917
915-re, Oltári kedves tőled Kálmán...De, LE ÉN, az első szóra , tudod egyetlen VIP hely van nálam, ami foglalt;-) Azért LEGOzzál csak, kíváncsi vagyok;-)
TITA üdv itt is:) Na ma megint újabb dolgokat tudtam meg tőled, rólad! jah Foto, na én is megnéznééééééééém;-)
csak tudnom kéne hogy melyik az a törött SZÉPSÉG, a KINCS és a kedves BAGOLY akik mellé negyediknek beteszed az én piros szerelmem is, mégiscsak együtt fognak aludni
Szép estét nektek!
N.
TITA üdv itt is:) Na ma megint újabb dolgokat tudtam meg tőled, rólad! jah Foto, na én is megnéznééééééééém;-)
csak tudnom kéne hogy melyik az a törött SZÉPSÉG, a KINCS és a kedves BAGOLY akik mellé negyediknek beteszed az én piros szerelmem is, mégiscsak együtt fognak aludni
Szép estét nektek!
N.
911-re
Szia Győző!
Majd igyekszem.Ha tudok,akkor veletek tartok.
A névváltoztatás csak amiatt van,hogy elfelejtettem a felh. nevemet,és újra kellett regisztrálni.
(lehet,hogy felesleges volt,de nem vagyok egy számítógép mágus.)
Majd igyekszem.Ha tudok,akkor veletek tartok.
A névváltoztatás csak amiatt van,hogy elfelejtettem a felh. nevemet,és újra kellett regisztrálni.
(lehet,hogy felesleges volt,de nem vagyok egy számítógép mágus.)
919
Bemutatkozásra!
Szia Titanic!
"Fékolajat kellene cserélni". Ha még eddig nem tetted meg, érdemes belekukkolni a főfékhengerekbe és a fékmunkahengerekbe-mondom, ha eddig nem történt meg- valszínű tele vannak kosszal. Takarítsd ki és minimum a munkahengerekbe a tömítőgyűrűket és a dupla élű porvédőt cseréld ki. Kb.:3800/ nyereg. A helyüket alaposan ki kell tisztítani.
Összeszerelésnél ne használj szilikont, egyéb kenőanyagokat, max fékolajat! Ha mindezt tudtad, bocs és lapozz!Üdv:molicx
Szia Titanic!
"Fékolajat kellene cserélni". Ha még eddig nem tetted meg, érdemes belekukkolni a főfékhengerekbe és a fékmunkahengerekbe-mondom, ha eddig nem történt meg- valszínű tele vannak kosszal. Takarítsd ki és minimum a munkahengerekbe a tömítőgyűrűket és a dupla élű porvédőt cseréld ki. Kb.:3800/ nyereg. A helyüket alaposan ki kell tisztítani.
Összeszerelésnél ne használj szilikont, egyéb kenőanyagokat, max fékolajat! Ha mindezt tudtad, bocs és lapozz!Üdv:molicx
- Palusek
- Kapcsolat:
920
Szivélyes Üdvözlet Mindenkinek!
Eljött a tavasz, az ujjászületés ideje és ennek fényében végre ujjászületett a motorom is!
Igyekszem valahol közzétenni képeket róla, nekem még nem megy az itteni kép belinkelés, de lehet egyszer megtanulom!
Lényegében elég szép lett a motor és megújult lelkében jelentősen!
Várom már az alkalmat, hogy találkozzunk!
Eljött a tavasz, az ujjászületés ideje és ennek fényében végre ujjászületett a motorom is!
Igyekszem valahol közzétenni képeket róla, nekem még nem megy az itteni kép belinkelés, de lehet egyszer megtanulom!
Lényegében elég szép lett a motor és megújult lelkében jelentősen!
Várom már az alkalmat, hogy találkozzunk!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek
- fgyozo
- Kapcsolat:
921
920
szia Palusek,
örülök h végre ismét megvagy ... mi újság csomagtartó ügyben?
lélekben miért kellett megújulnia? szerintem azzal nem volt gond eddig
sem, ment az szívesen ...
kíváncsian várom a képeket.
szia Palusek,
örülök h végre ismét megvagy ... mi újság csomagtartó ügyben?
lélekben miért kellett megújulnia? szerintem azzal nem volt gond eddig
sem, ment az szívesen ...
kíváncsian várom a képeket.
Kellemes dugó_mozgást, a párban