CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
... ez a szarvason nyargaló télapó nagyon király !!!!
már csak egy bőrtáska kéne rá
már csak egy bőrtáska kéne rá
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Gary
- Kapcsolat:
Mindenkinek Boldog Ünnepeket Kívánok!
avagy Bulldog Karajcsont!
avagy Bulldog Karajcsont!
"Az élet olyan, mint a motor.Be kell rúgni, másként nem megy."/Hofi/
-
- Kapcsolat:
Kedves Tagok!
Köszönöm a kötelező felelősség biztosítással kapcsolatos infókat.
Sikerült a veterán átkötés, az éves díj mindennel együtt kb 5000,- ft lesz.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Köszönöm a kötelező felelősség biztosítással kapcsolatos infókat.
Sikerült a veterán átkötés, az éves díj mindennel együtt kb 5000,- ft lesz.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
- Palusek
- Kapcsolat:
Üdv Mindenkinek,
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Bulldog Újévet!
A télapó és a rénszarvas nagyon komoly! bár az is lehet, hogy csak az én fantáziám piszkos kicsit!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Bulldog Újévet!
A télapó és a rénszarvas nagyon komoly! bár az is lehet, hogy csak az én fantáziám piszkos kicsit!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK !
Jani &Jr. Jani(Lict3n)
Jani &Jr. Jani(Lict3n)
- Retro
- Kapcsolat:
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK BARÁTAIM!
http://www.youtube.com/watch?v=ug8t1VoK ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ug8t1VoK ... re=related
UFF.
- Pali
- Kapcsolat:
- lferi
- Kapcsolat:
Mi is Boldog Karácsonyt Kívánunk mindenkinek!
- forrest99
- Kapcsolat:
Üdvözletem a Tisztelt társaságnak!
...és egyben boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Mi 1xre 2 személyben vagyunk a fórumon. Mindketten Érdről, Kovács Andrea Cx500c tulajdonos és Pető Gergely Cx500 szimpatizáns.
Nemrégiben hoztunk Németo-ból egy elég lepukkant Cx500c-t az asszonynak, mostanra sikerült szétborítanom teljesen. Tavaszra kell talpra állítani (na nem az asszont) , szal sietnem kell. Egy-két infot szívesen fogadok alkatrészbeszerzés ügyileg. Én elsősorban az ebayről és a cmsnl.com-ról szoktam vásárolni, de ha van ennél jobb és főleg olcsóbb forrás, ne kíméljetek. Esetleg, ha valaki felhalmozott egy csomó fölösleges alkatrészt és már alig várja, hogy megszabaduljon tőle az is jó lehet
És mindjárt egy kérdésem is lenne.
Kivettem ugye a blokkot is, lekaptam az önindítót is, meg a sok apróságot, hogy szépen le lehessen tisztítani, és ahogy a hátuljára fektettem a blokkot, az önindító likján csorgott az olaj. Ekkor még nem engedtem le a motorból, de normális, hogy ott olaj van? Ugye van egy "o" gyűrű az önindítón, de az az egész olajban fut? Ja és a gyújtásfedelet levéve, ott is találtam olajat. Nem szedtem még szét CX blokkot (ha nem muszáj nem is akarok), nem tudom hol van lezárva szimmeringgel, hol van az ahol már egyáltalán nem kéne olajnak lenni.
Hát most hirtelen ennyi, és egy kép ahol az olajat "sérelmezem" + a jelenlegi állapot.
Üdv:
Forrest
...és egyben boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Mi 1xre 2 személyben vagyunk a fórumon. Mindketten Érdről, Kovács Andrea Cx500c tulajdonos és Pető Gergely Cx500 szimpatizáns.
Nemrégiben hoztunk Németo-ból egy elég lepukkant Cx500c-t az asszonynak, mostanra sikerült szétborítanom teljesen. Tavaszra kell talpra állítani (na nem az asszont) , szal sietnem kell. Egy-két infot szívesen fogadok alkatrészbeszerzés ügyileg. Én elsősorban az ebayről és a cmsnl.com-ról szoktam vásárolni, de ha van ennél jobb és főleg olcsóbb forrás, ne kíméljetek. Esetleg, ha valaki felhalmozott egy csomó fölösleges alkatrészt és már alig várja, hogy megszabaduljon tőle az is jó lehet
És mindjárt egy kérdésem is lenne.
Kivettem ugye a blokkot is, lekaptam az önindítót is, meg a sok apróságot, hogy szépen le lehessen tisztítani, és ahogy a hátuljára fektettem a blokkot, az önindító likján csorgott az olaj. Ekkor még nem engedtem le a motorból, de normális, hogy ott olaj van? Ugye van egy "o" gyűrű az önindítón, de az az egész olajban fut? Ja és a gyújtásfedelet levéve, ott is találtam olajat. Nem szedtem még szét CX blokkot (ha nem muszáj nem is akarok), nem tudom hol van lezárva szimmeringgel, hol van az ahol már egyáltalán nem kéne olajnak lenni.
Hát most hirtelen ennyi, és egy kép ahol az olajat "sérelmezem" + a jelenlegi állapot.
Üdv:
Forrest